Diskusije : Politika

 Komentar
Dogurali smo do Stiera, ustaškog viteza!
marisav
(Besposlicar)
04. jul 2022. u 11.38
Koliko je Evropska unija privlacna za bezmozgovanske Srbe, to se uveravamo svaki dan...dobro placene i ugojene dvonozne spodobe poput Suzane Somborke, Darka bradonje i jermenskog zeta, Nenada sa stapom vojvodjanske separatisticke pameti, Vuka sa braadom sa genima od Gacka, Milicke vveleposlanice zagrebacke itd baljezgaju svakodnevno a da vise nema i ko da im zapusi labrnje.
Odskora, čitam i sluzbeno za EU IZVJESCE,,pazite Europa će dda prima Izvjeca,,VALJDA BRZOGLASIMA CE TO ICI,,,dakle Evropi će o zločinima u Ukrajini IZVIJESCE poslati niko drugi do UstašKI KOREN, UNUK DIDE KOJI JE KKORMILARIO UstašKONEMACKIM SNAGAMA U PANONSKOJ NIZIJI 1944/45 I sve cinio da zaustavi Drugi i Treci UKRAJINSKI FRONT Crvene Armije...branio ddok je mogao svoga Anntu i omiljenog brku Adolfa,,,posle pobegao u Argenmtinu,,,sin izrodio sina, tj unuka,,,a ovaj se najpre okusavao kao ministar SPOLJNIH NEDELA NOVE ENDEHAZIJE DA BI SADA DOGURAO DO PODNOSIOCA IZVJESCA O RUSKIM ZločinIMA U UKRAJINI...
..E psujem te STaljine i vasljive titoisticke bande zvane komunisti,,,kad ste već preuzeli vlast 1945 šta ste je preuzeli kad ste ostavili STIERSKO KORENJE U HRVATSKOJ...danas će nam takvi podnositi izvjesca...verovatno će i Vuciceva skupstina u Beogradu dobiti tekst da se sa njim saglasi...ovde je nečega preko svake mere!!!!
keserPoruka negativno ocenjena. Pokaži

keser
(Тешем букве)
04. jul 2022. u 12.57
„marisav
(Besposlicar)
04. јул 2022. у 11.38

Koliko je Evropska unija privlacna za bezmozgovanske Srbe, to se uveravamo svaki dan.”

Извини Марисаве, где живиш?
CAHJAP
04. jul 2022. u 19.24
Ništa se ne dešava slučajno. Drugi svetski rat se nikada nije u potpunosti okončao, već nastavio sa ideologijom u senkama novog svetskog poretka. Tako nije ni slučajno da unuk ustaše nacističke ideologije nastavlja tamo gde mu je djed stao a ideologija prenošena sa kolena na koleno. Vidimo u Ukrajini vaskrsnuće nacizma kojeg je takođe bilo u ogromnom broju u 2 svetskom ratu. Postoji video materijala kako su okupljeni Ukrajinci sa cvećom dočekivalu hitlerive trupe i armadu u njihivin gradovima u 2 s.r.
Svi oni nacisti koji su izbegli na kraju 2 s.r. su bili zaštićeni a stručnjaci integrisani u američki sistem, poližaj ijma, administraciji, vladi od kojih su neki postali i direktori u vrhovnim institucijama CIA, fbi itd. I u partizane se stopio ogtomni broj ustaša kad su videli da gube rat, tako dobili imunitet ali nisu promenili svoju prirodu već preneli svojim sinovima i unucima tako da su 90tih nastavili istom retorikom iz 2 s.r.
Rusija sada vrši konačni obračun sa nacizmom i daćd Big da to okonča za sva vremena.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.