Diskusije : Politika

 Komentar
Ватрени обрачун међу мигрантима у шуми код Макове
BeliVuk
03. jul 2022. u 11.11
Ватрени обрачун међу мигрантима у шуми код Макове седмице, више повређених и смртно страдалих, интервенисале јаке полицијске снаге

Како сазнајемо са лица места, јутрос око 7 часова догодио се инцидент у којем су се сукобиле две групе миграната, а укојем је употребљавано ватрено оружје, тзв. полуаутоматске пушке. У овом обрачуну више миграната је повређено, док је један преминуо.

Од раних јутарњих часова мештане Макове седмице и Жељезничког насеља узнемиравале су сирене које су се чуле и наговешавале да ово јутро није као већина других. Полиција и Хитна помоћ смењивали су се - једни су обезбеђивали место инцидента, док су други, медицински радници, излажући своје животе, у сред ватреног окршаја покушавали да помогну повређенима.

По незваничним информација сукобиле су се две групе Авганистанаца и Пакистанаца.
https://informer.rs/hronika/vesti/716449/haos-subotica-migranti-vatreni-obracun

Докле више власт у Србији да дозвољава мигрантима да дивљају? У Мађарској имају само право кретања у мигрантским камповима, ако дивљају у њима дође полиција испребија их и мир. А код нас власт им дозвољава да се слободно крећу и дивљају по Србији, свакодневни инциденти у Београду, отимају људима мобилне, недавно убили жену.

Неће да их прими запад више, нек их пошаље власт натраг или као у Мађарској само дозвољено кретање у мигрантским камповима. Треба да је срамота Вучића.
Simo
03. jul 2022. u 12.37
„ у шуми код Макове седмице,”

Pozdravljam postavljaca teme, autora teksta i sve stanovnike Srbije i sireg regiona koji znaju šta je i gde шумa код Макове седмице.
Jocko4
(observer)
03. jul 2022. u 15.04
Шума „Макове седмице” је северно од Суботице, близу границе с Мађарском.

И тако, мигранти-избеглице имају све боље наоуржање, а нико се не пита како су дошли до аутоматских пушака !? Можда ће о томе да се размишља кад буду имали бестрзајце и ракете земља-ваздух у свом арсеналу.

Ако се већ зна да су у сукобу учествовале група Пакистанаца и Авганистанаца, ово је сасвим довољан разлог да учесници тог сукоба буду протерани из Србије у земљу порекла. Најпре казна па шут-карта у једном правцу.
dr-mors
05. jul 2022. u 07.24
Simo
03. jul 2022. u 12.37
„ у шуми код Макове седмице,”

Pozdravljam postavljaca teme, autora teksta i sve stanovnike Srbije i sireg regiona koji znaju šta je i gde шумa код Макове седмице.
=============

Ne brukaj se, neprilici ti.
Ko iole prati veste iz Srbije, zna, gde se nalazi već nadaleko pomenuto mesto i kojoj svrsi sluzi!..

 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Unicorn Gifts?
.