Diskusije : Politika

 Komentar
Wimbledonska poliiticka cirkusarija!
marisav
(Besposlicar)
01. jul 2022. u 08.43
Odavno je već jasno da razna prvenstva, tturniri i takmicenja samo su politicko mafijaska cirkusarenja, po principu--ko da vise i ko kome uvali vise!!!
Čitam, kao Wimbledon je DEGRADIRAN,,,cime? Kažu neigranjem mnogih igrača, a potom svaki dan poneki VAKCINISANI TUPOGLAVAC ispada jer ga ponovo proglasavaju ZARAZENIM???
Kako zarazenim kad su osim Djokovica svi cepljeni?
Sve se izgleda RIGUJE da Nadal nema konkurencije na putu prema finalu, pa svi njegovi preostali ozbiljni protivnici „OBOLEVAJU”..verovatno po instrukcijama koje dobijaju od Bajdenovih i Dzonsonovih satrapa..
I šta je sa zatvarnjima...ako su toliki, posvuda zarazeni,,,zašto LONDON i ostale JAZBINE ZLA NISU ZAKLJUCANE...ha, izgleda da neka nova faza svetskog galimatijasa to ne zahteva.

Slično sa predstojecim politicko mafijaskim cirkusom u Kataru...šta se tamo u stvari igra??? Fudbal,,,meni se čini da je reč od nadmudrivanju mafijasa raznih boja, ideologija i opredeljenja...hoće li žene moći gledati meceve, smeti nositi mini suknje,,da li će se i gde moći popiti casica piva da se lično MUHAMED prorok ne bi ljutio i slične MAGARALIJE FUDBALSKOG KLOVNOVIJATA...što se mene tiče, koji sam nekada bio veoma paionirani posmatrac fudbalskih prvenstava i znam stotine fubalera, umrlih i još živih,,,za ovo PRVENSTVO U MUSLIMANSKOJ VUKO...INI KOJU SAM POSETIO NEZELJENO KASNECI AVIONOM KROZ DOHU 2018 lično mi se JE.E!
Dosao je kraj i nadanju da se ista u svetskoj dzungli poliitckih idiota i njihovih reprezentacija može izmeniti...to je nepopravljiiva stvar- ova civilizacija je svoje rekla,,,treba je privesti kraju!!!
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.