Diskusije : Politika

 Komentar
Макрон преклињао Путина- овај идем на хокеј
keser
(Тешем букве)
28. jun 2022. u 02.16
https://tinyurl.com/4amp9327

„VLADIMIRE, NAZOVI DŽOA” Makron preklinjao Putina, ovaj ga šokirao reakcijom: Snimci napetih razgovora uoči ruske invazije
Samo četiri dana pre invazije na Ukrajinu, neraspoloženi Vladimir Putin rekao je francuskom predsedniku Emanuelu Makronu da će radije „da igra hokej na ledu” nego da održi sastanak s Džoom Bajdenom kako bi porazgovarali o situaciji u Ukrajini i možda sprečili rat.

Te reči ruskog predjednika mogu se čuti na kraju napetog i često nadrealnog devetominutnog razgovora s Makronom koji će u četvrtak biti prikazan u dokumentarcu na glavnom državnom TV kanalu „France 2”, piše britanski Telegraph.

semperaliquem
28. jun 2022. u 06.53
Било је и тога али у тексту стоји да је Путин ипак давао неке аргументе. А да су западњаци били ти који нису слушали.
Jocko4
(observer)
28. jun 2022. u 23.22
semperaliquem,

Западњаци одавно не слушају никога другог осим себе и зато све више живе у виртуалном свету.
Што у савременим условима може да буде изузетно опасно.
dulebg
(posmatrach)
02. jul 2022. u 04.00
Сила је једини речник који Запад разуме.

Путин је кренуо силом, јер је ту сигурно јачи. Они су се занели од 500 година успешне пљачке и 30 година владавине светом, и запустили силу. Ослонили су се на пропаганду (ми смо страшни!!) и на терор (шокирај и застраши); а ето, то код неких не пали? Верујем да сва зверства што се чине по свету - наручују Енглези и братија.

Мада руку на срце, питање кад су негде и добили неки рат против озбиљног противника. Јел су против распаднуте Турске, на Галипољу, остали без гаћа? Већ против Руса - никад и нигде?!
keser
(Тешем букве)
02. jul 2022. u 10.02
Извини Дуле,
Као мало дете.

Владали целим светом а неспособни. Како то?
dulebg
(posmatrach)
02. jul 2022. u 18.50
Целим светом осим Кине и Русије и њихових штићеника, тј.владали су 1/3 света. Индију од 1945. никад нису имали „на изволте”. Него они рачунају у свет тамо где пљачкају. И то им иде тамо где су јачи, а да су покварени - јесу до сржи.

Јесу нас бомбардовали, па нису завршили посо, нису ни у Српској. У Ираку направили покољ и опет га не контролишу, исто у Сирији, Авганистану, Јемену, Либији. Шта је са Сомалијом, Јужним Суданом, Еритрејом?
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Earrings?
.