Diskusije : Politika

 Komentar
Nenady CHanky
C_A_B_O
27. jun 2022. u 16.11
Gledam na nekoliko YTU nesrpskih kanala sa sEdistem u srbijici navedenog kako OTVORENO podržava NACIZAM...jerBO je tzv slava Jukkhejhini NACI pozdrav...i MORA se tretirati zakonski identicno kako i Heil Hitler!
kad veliki wojwodZansky REDARSTVENIK umišljejuci da je reditelj buducnosti snimy Zaljenskog i novog Prleta kako spasavaju krematoriJ od unistenja e dabi samo dalje i brze radio nek se u tom filmu cuje takav NAZI pozdrav. Do tada bi MORAO biti kaznjavan u srbijici bar 90 dana...u SRBIJI bi trebao biti sankcionisan GUBITKOM državljanstva
zupa
(DR.MR)
27. jun 2022. u 22.22
Ко да га казни,Ана лезбејка Брнабић или Александар бисексуалац педер
Вучић,па они најревносније спроводе new world order,заједно са
чифутом Зеленским,ако се зна да је тај Чанак Чифут,његова дрскист не
изненађује.
Успут сви масно наплаћују.
Jocko4
(observer)
28. jun 2022. u 00.27
zupa,

Ево нешто о том крмку, који више личи на крмачу.

Čanak was born in Pančevo, in the autonomous province of Vojvodina, PR Serbia, FPR Yugoslavia (now Serbia). His paternal ancestors were colonists from Zrmanja, Gračac in Lika (in modern Croatia).
Nationality: Serbian
CAHJAP
28. jun 2022. u 01.26
Jocko
His paternal ancestors were colonists from Zrmanja, Gračac in Lika (in modern Croatia).

_______________●○●_____________

Kamo sreće da su mu preci ostali u hrvatskoj, danas bi govorio protiv hrvata i podržavao Rusiju a ne ovako konstantno prdi iz one gubice protiv Srbije koja ga tovi.
Lorka
(поета)
28. jun 2022. u 01.30
Да би се схватила његова издајничка улога, мора се знати ко су му и шта били родитељи, а они су били високо позиционирани комунистички кадрови у Новом Саду. Отац дугогодишњи први човек Новог Сада, а мајка професор универзитета, што се није могло постати без слепе оданости титоизму.
Отац комуниста, син нациста. Шта нам то говори?
keser
(Тешем букве)
28. jun 2022. u 01.54
Слажем се са Лорком.
Високо позиционирани војвођанери за време Тита и 80-тих.
Заједно са осталим дошљацима нису могли да поднесу чињеницу да су их Србијанци ослободили од Немаца.(што је признајем засновано на данашњем санању била велика грешка)

„zupa
(DR.MR)
27. јун 2022. у 22.22

Ко да га казни,Ана лезбејка Брнабић или Александар бисексуалац педер”

Јок казниће га неки Прибићевић или неки други лизач хрватских позадина.
BACATE
28. jun 2022. u 07.02
Ta nemojte se nervirati dragi gospodin Nenad Canak je zdravo
retardiran a zna se gde takva gispoda zavrsavaju.
HoboPoruka negativno ocenjena. Pokaži

Hobo
(Pacifing by force)
28. jun 2022. u 19.19
Srbijanci nikoga nisu oslobodili od nemaca.

Stvar je obrnuta u Drugom ratu su Srbiju oslobodili hrvati sa istoka zajedno sa Rusima i kraisnici sa zapada . Dok su Četnici pobegli u Republiku Srpsku a u Srbiji ostali guzoljubci Tita i komunizma tamo su i danas.

intrigue
28. jun 2022. u 22.05
Његова издајничка улога нема никакве везе са његовим родитељима , пристојним и поштованим људима у Новом Саду .
Његов покојни отац је умро млад , у 48 смој години и био је човевек посвећен науци . Српски Академик Др , ботаничар , еколог и професор на Пољопривредном факултету.
И , није био дугогодишњи први човек НС , већ је био градоначелник само једну годину .
А то да ли је неко „високопозициониран” ако је професор на факултету , не знам , можда и јесте .

Елем , ако је његов отац био комуниста , а јесте чим је био члан председмништва САП Војводине...по ком курцу је његов син , Јокширска свиња , од њега наследио идеју Самосталне , Независне , Војводине ??

Његови мајка (исто тако професорица на факултету) и отац немају ама баш никакве везе са политичким опредељењем и политичким идејама њиховог сина.
Отац му је урмо 80'сете ...кад овај прасац још увек није знао где бије нити је био у политици .
Јесу ли њему прадеда-деда из Лике , коме је Краљ 1918 дао парче земље у Војводини због учечћа у Великом рату преко ћаће који није учествовао у 2 рату , био је дете , усадили идеју о Независној Војводини ?
Јесу , али у курцу.
Стока је то... самостално , интересно опрредељена да из политике извуче финансиску добит .
Како тада , тако и данас .

На крају .
Бар би ова власт могла да га затараби на свакој ТВ са националном фреквенцијом , да га не позивају у госте и да га тако маргинализују .
А не да свако мало кења на Пинку или Хепију ...
Шта ће он , идиот , странка му је годинама ванапарламетарна , нестао је , политички небитна персона у Србији , а види јада још увек њаке по Тв са националном фреквеницијом , зашто ?
keser
(Тешем букве)
29. jun 2022. u 11.24
Хобо,

Ви Хрвати сте били бечки коњушари док вас Србијанци нису ослободили.
cicero99
(historia est mater of studioru)
30. jun 2022. u 02.22
Hobo je primer zašto „specijalne skole i psihijatrijske ustanove” postoje! Fratar ga je dobro napumpao „povijescu” pa ga druga mozdana celija prebacila u „bespuca historijske povijesi” !!!Hobo : homo stupidus-idiotikus!
CCCC
01. jul 2022. u 01.00
vecina seronja na ovom forumu su ili mjesanci ili ofucani socijalisticki SFRJ izdrndani okot koji je u tranziciji raspada Sugoslavije se zadesio da se ne može zvati siprarom ,balijom, hrvatom ili šta-ti-ja-znam europljaninom, a jugosloven je izumro,...pa su po sili prilika i polozaju se morali i Srbima nazvati,...bas ko to govno Canak, Cede,Kandicke, Biserke, Divjak-ci, Bogic Bogicevci, Djilasovci..sve djeca bivših SFRJ guzovana ...i niz komunisticko-socijalisticko-jugoslovenskog sljama i okotra bivših mocnika iz bivše SFRJ titoslavije, pas mater i njima i njihovim roditeljima u grobu se okretali.

Tu falangu po danasnjoj Srbiji i sire pa sve i neke na ovom forumu vabe ko Srbe, a oni su mrzitelji i Srba i svega Srpskog. Pretvaraju se da su sve i svasta ..od demokrata, liberala, zelenih ekologa, humanista, majki-kucki u crnom, zutom, plavom,..kosmopolita, čak i monarhista do naravno socijalista...premazanih u svim i svačijim bojama od ruskih do americkih,..od ustaških do siptarskih.

Taj okot socijalistickih svinjoglavaca je po pravilu ateisticki i oni su ti koji po Crnoj Gori ustolicavaju eascinjene popove i prave crnogorsju crkvu u kojoj se niko ni vjencava ni krsti ni sahranjuje,..

svaki napredak Srba svugdje i Srbije države se ismijava, umanjuje do apsurda, lažu, petljaju, seru i kenjaju, pisaju uz vjetrove i grizu sebi muda.
Svi po pravilu vrte isti film o izdajniku Vucicu uglas sa ustašama, balijama, milogorcima i siptarima,..zalazu se za NATO,..ali i za Ruse jer tada bi zapad kad se navodno izaberu Rusi još jače gnjecio Srbe.

Oni znaju da se vakat njihovih krmecih titoistisko-sugoslovenskih roditelja nikada vratiti neće, pa ne pripadaju nikome osim svemu udruzenom kontra Srba ,...a pripadaju grubi mulja koje ja nazivam anti-Srbi jer im je to jedna i jedina funkcija i agenda
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Keychain ?
.