Diskusije : Politika

 Komentar
Неутрална Швајцарска??
Popaj
01. jun 2022. u 07.38
Важне пословне информације: санкције ЕУ
Среда 1. јуна у 10:36

Погледајте онлајн верзију овде: https://tinyurl.com/2p8we2yk

Поштовани господине Миленко,
Овим писмом желимо да вас обавестимо да су производи Фесто у великој мери погођени санкцијама ЕУ против Русије, а посебно према члану 2а и анексу ВИИ, као и према члану 3к и анексу КСКСИИИ Уредбе (ЕУ) бр. 833/2014 , члан 2а Анекс ВИИ Уредбе (ЕУ) бр. 328/2022, члан 3к Анекс КСКСИИИ Уредбе (ЕУ) бр. 576/2022. Због тога је забрањена продаја, снабдевање, трансфер или извоз наших производа директно или индиректно у Русију или за употребу у Русији. Исто важи и за Белорусију према Уредби (ЕЗ) бр. 765/2006.

Не само Фесто, већ свака компанија која продаје Фесто производе подлеже горе наведеним санкцијама. Ово писмо има за циљ да заштити вас и вашу компанију од кршења горе наведених санкција и тиме себе изложи значајним правним последицама. Стога вас молимо да се уверите да не испоручујете никакве Фесто производе у Русију, Белорусију или на територије које је Русија окупирала.

У овом тренутку желимо да нагласимо да не само директна испорука у Русију/Белоруију, већ и испоруку преко трећих земаља, посебно преко такозваних земаља које нису чланице ЕУ као што су Република Јерменија, Република Казахстан и Киргистан Забрањено је. Таква испорука се може посматрати као заобилажење постојећих санкција и подлеже санкцијама у истој мери.

Такође обавестите своје купце о далекосежним санкцијама које постоје за Фесто производе. Можете користити ово писмо у ову сврху.

Имајте на уму да Фесто не прихвата никакву одговорност за било какве последице ако ви или ваша компанија не поштујете горе наведене санкције.

Захваљујемо се на разумевању и подршци.

Срдачан поздрав

др Ансгар Кривет
Директор продаје

др Јарослав Патка
Оперативни одбор

Popaj
01. jun 2022. u 08.01
Hvala na informaciji, od danas kupujem Festo proizvode na iBay-u (nema šta nema i to za bagatelu)!
dulebg
(posmatrach)
01. jun 2022. u 08.01
И ко је сад ту колонија?
Popaj
01. jun 2022. u 08.15
EU je danas najveca US-rana kolonija!
Popaj
01. jun 2022. u 12.50
„Biti neprijatelj SAD je opasno, ali biti prijatelj je pogubno.”
-Henri Kisindžer
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Necklaces?
.