Diskusije : Politika

 Komentar
Наше порекло
dulebg
(posmatrach)
01. jun 2022. u 05.26
Да ли би било задирање у приватност - да држава на следећем попису становништва, који се најављује, затражи и:
- идентитет родитеља и дедова, њихова места боравка и занимања?

Ово би дало сјајне могућности - да видимо ко је чији, ко је одакле? Мене занима рецимо порекло станара Круга двојке, Врачара, Дедиња и Арене. А мало би помогло и око „староседелаца” и „дођоша”; не дај Боже да се урачунају и прадеде - један староседелац не би нам остао (((
Popaj
01. jun 2022. u 07.15
„Genetsko određivanje krvne grupe mačaka omogućava genetsku diferencijaciju serološki determiniranih krvnih grupa prije parenja. To je vrlo važno zbog fenomena neonatalne izoeritrolize te neželjene reakcije na transfuziju krvi od prethodno ne-senzitiranih donora.”
keser
(Тешем букве)
01. jun 2022. u 12.03
Дуле,
Твоја опседнутост Шумадинцима је фасцинантна.
Криво ми је што те појаве нисам раније могао да видим разумем било би ми више тога јасно.
Ауу, бре па ти нас негираш сто посто.
(ки што нове нације негирају Србе)
dulebg
(posmatrach)
01. jun 2022. u 12.58
Није тема уопште о Шумадинцима. Што се тиче Шумадинаца, могу само да кажем: да је Шумадија, после српских устанака, била потпуно ненасељена. И да је онда почело интензивно насељавање, из Брда, Старе Србије и са истока - фамилија би добила шуму да искрчи, од грађе направи куће, а земљу да обрађује. Касније је већ било и доста размена са муслиманима, који су одлазили на српска имања у Босни.

Али овде ме занима комунистичко порекло староседелаца Врачара, Дедиња и Круга Двојке. Данас је могуће направити графички приказ са бојом за сваког појединца, па гледати: где се црвени, а где плави.

Наравно да би забуну уносили они лажни комунисти, што су се учлањивали „за сваки случај”, њима би требало одузети боју; оставити само оне који су схватили да је Партија златна сиса, а да су Срби - проблем. И не третирати божје људе, оне који су побркали комунизам и истинско православље - таквих је најмање, и неважни су.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Necklaces?
.