Diskusije : Politika

 Komentar
Poslanik u Evropskom parlamentu predložio uvođenje
novosadski_radikal
(Clan SRS)
23. maj 2022. u 14.07
Poslanik u Evropskom parlamentu predložio uvođenje sankcija protiv Sjedinjenih Država

Hrvatski poslanik u Evropskom parlamentu Mislav Kolakušić predložio je uvođenje ograničenja protiv SAD i Saudijske Arabije kako bi se prevazišla ukrajinska kriza.
„Ako se zaista borimo za mir, onda bi odmah trebalo da uvedemo iste sankcije protiv Saudijske Arabije, koja već nekoliko godina podgreva rat u Jemenu. Trebalo je da zabranimo uvoz nafte i gasa iz Sjedinjenih Država , koja je učestvovala u više vojnih sukoba nego bilo koja druga država u Evropi, a možda i u svetu poslednjih decenija”, rekao je on.

On je ograničenja protiv Rusije nazvao dejstvom „neverovatnih laži” i „licemerjem”, dodajući da Evropljani najviše pate zbog prekida ekonomskih veza sa Moskvom.

Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je ranije da je politika obuzdavanja i slabljenja Rusije dugoročna strategija Zapada, sankcije su samo zadale ozbiljan udarac globalnoj ekonomiji.

Prema rečima ruskog lidera, glavni cilj SAD i Evrope je pogoršanje života miliona ljudi. On je dodao da je Zapad de fakto izostao sa obavezama prema Rusiji, zamrzavajući ruske devizne rezerve.

Šef ruske države je takođe primetio da aktuelna dešavanja „podvlače crtu” pod globalnom dominacijom Zapada i u politici i u ekonomiji.

Ranije se saznalo da je Austrija zamrzla imovinu Rusa od 254 miliona evra u okviru politike sankcija.

Webtribune.rs
sirchullePoruka negativno ocenjena. Pokaži

sirchulle
(CAD Designer)
23. maj 2022. u 14.43
Šta zna „ustaša” o pravu i pravdi?
eraser_s
(Biti uvek ono sto jesam-obican)
24. maj 2022. u 02.17
Pa u svakom slučaju zna više o pravu i pravdi više nego ti. Čovek je barem bez ustručavanja rekao pravo stanje. Barem nečiji glas da se čuje protiv ovog jednostranog ludila i demonske glibqlizacije i razbijanja ljudskih prava kao i destabilizacije mira u svetu. Rekao je sve ono što tebe pogađa i što ti nažalost ne vidiš.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.