Diskusije : Politika

 Komentar
sirchullePoruka negativno ocenjena. Pokaži

Srbija između cekica i nakovnja
sirchulle
(CAD Designer)
17. maj 2022. u 04.41
Najbolji komentar stanja u kojem se nalazi Srbija.

Istoričar i stručnjak Instituta filozofije i društvene teorije, Milivoje Bešlin, smatra da zapravo Srbija nije neutralna, već da se boji da svoje krajnje nepopularno opredeljenje i saopšti, te da je možda vreme da Evropa prestane da je spašava od nje same.

- Ako želi taj izbor da ima većinska Srbija, meni bi užasno bilo žao zbog toga i posledice toga i bile tragične, ja javno upozoravam na to da bi posledice toga bile tragične po nju. Ali ako to zaista želi, onda je vreme da Srbija počne da snosi konsekvence svojih izbora. Mislim da bi konsekvenca ovakvog jednog izbora u istorijskom smislu bila poražavajuća - kazao je Bešlin.

----------------------------------------------------------------

Ja mislim slično. Srbija konacno treba da preuzme odgovornost i da snosi posledice svojih odluka a ne da živi pod pritiscima i na dve stolice. Pošto je vecinsko raspoloženje antievropsko, antizapadno i antidemokratsko onda to treba prihvatiti kao cinjenicu. Bez veze je braniti nekoga od njega samog. Srbija ne treba da se obazire na okruzenje i treba da hrabro krene ka Rusiji ma koliko kostalo.
Seeb-VN1700
17. maj 2022. u 05.55
„Srbija ne treba da se obazire na okruzenje i treba da hrabro krene ka Rusiji..”
-

Bilo bi iskreno i posteno, ali nema se jajca.

-
Power12345
17. maj 2022. u 10.16
Šišule ...prvo što bi Tebi i Hrvatima zapalo za oko a to je da su Srbi i Rusu dva različita naroda i više bi pasala zajednica Hrvara i Srba kao i Ukrainaca i Rusa
DarkBlue
(istrazivac)
19. maj 2022. u 06.10
Srbija je već 700+ godina 'između cekica i nakovnja'.
Znaš kako nastaju 'britke sablje'?

Predlazem Sirculetu i Halu-900 da preduzmu mere za spasavanje
croacije.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Mantra Bracelets?
.