Diskusije : Politika

 Komentar
Slobodan Milosevic, Novak Djokovic, Monika Seles
Evropljanin
(anti NATO)
16. januar 2022. u 11.36
Pratio sam sudjenje Slobi u Hagu (trajalo 4.5 godina!) i sudjenje Novaku (nekoliko dana ove nedelje) u Melburnu. Interesantno ih je porediti:

Milosevic je, posle izuzetno dobre odbrane, bio LIKVIDIRAN 11 marta 2006 godine u Tribunalu u Hagu. Bio je kidnapovan u Beogradu od tkz Srpske Demokratske vlasti i na Vidovdan (!) 2001 isporucen NATO Tribunalu. Familija mu je raseljena i žena Mira morala da se preseli iz Srbije u Moskvu.
Djokovicu su sudili tokom prošle nedelje u Melburnu. I sada ga deportuju kuci. Familija mu je na okupu u Beogradu i Nole sigurno može da racuna na oveci docek u rodnom gradu. I dok je Sloba vracen u Srbiju u kovcegu, Novak će tamo da se vrati ziv i zdrav. Naravno da će izgubiti poene u ATP trci ali imace i dalje preko 100 miliona dolara na svom racunu. I naravno da može da racuna na podrsku ogromnog broja Srba.
Jako mi je zao za Novaka, Srbiju, njegove navijace, ukljucujuci i mene lično, ali neka razlika ocevidno postoji. Gore od Novaka je prošla Monika Seles sa nozem u ledjima. Ali je barem ziva i ne mora da se brine o svom finansijskom stanju. Sve ovo treba imati u vidu.
OpetJa
16. januar 2022. u 13.44
Разлика постоји.
Зашто их онда упоређујеш?
dr-morsPoruka negativno ocenjena. Pokaži

dr-mors
17. januar 2022. u 04.56
I lupetanje spada u jedan od vise nacina uporedjivanja...
zlatiborac
17. januar 2022. u 07.46
„I lupetanje spada u jedan od vise nacina uporedjivanja...”

Upravo tako i neosporno; čim se ovdeka pojavis i zines!

p.s. ko i svaka komunjara...
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Earrings?
.