Diskusije : Politika

 Komentar
Djokovica maltretiraju na pravoslavne praznike
Nicolina
(pravnik)
14. januar 2022. u 10.28
Na pravoslavni Bozic ga strpali u onaj migrantski hotel a pre toga ga 6 sati drzali zatvorenog na aerodromu. Sada na pravoslavnu novu godinu ga ponovo zatvaraju i maltretiraju.

Kad se malo prisetimo unazad Britanci i tkz.saveznici su na Uskrs 1944.g. poceli jezivo bombardovanje Srbije i tada su bombama pogodili decije porodiliste u Krunskoj ulici gde su svi u tom porodilistu poginuli i bebe i majke i lekari.To saveznicko tj. Britansko bombardovanje je trajalo od Uskrsa u aprilu pa do oktobra 1944.g.i u tom periodu su nam razorili sve srpske gradove i pobili daleko vise ljudi nego
1941.g.Dugo se to posle rata krilo pa su komunisti pricali kako nas je na Uskrs bombardovao Hitler sto nije tačno, i izgleda da su ovi saveznicki monstrumi bili veci rasisti i zločinci i od Hitlera.

I na kraju 1999.g. najmonstruoznije bombardovanje je bilo upravo na pravoslavni Uskrs.

I evo sada ovo sa Noletom , prvo izivljavanje na prvoslavni Bozic i sada su cekali pravoslavnu Novu Godinu pa da ga bas tada pocnu da maltretiraju i nerviraju.

Ljudi, tu nešto ima. To je neki verski rasizam.
CPHA
(Чувари ћирилице)
14. januar 2022. u 11.28
Шта то говори?
Па да је антихрист у питању.
Вјечита борба, а антихрист никад јачи, придобио доста следбеника.
D-Man
(Analyst)
14. januar 2022. u 12.05
Nicolina, дај, молим те, не претеруј!

Ђоковићу је требало бити јасно да је могуће да има проблема са уласком у Аустралију јер је Премијер Аустралије јавно претио још пре два месеца.
Али, јбг, Новак као и сваки други славни спортиста мисли да се он заје6авао. То значи да ни он ни његов тим нису обратили пажњу на то шта се дешава у Аустралији већ 2 године.

Боље би му било да је прескочио Аустралију. Сада је све већ комбинација политике, ината и ко ће доказати да је јачи. Ђоковић, наравно, може можда бити јачи на суду ако су сви аргументи на његовој страни али и да опет добије спор вероватно је боље да напусти Аустралију јер тамо је 90% вакцинисаних људи који уопште немају разумевања за то што он није вакцинисан.
Такмичити се у таквим условима је сулудо, по мом мишљењу. Људи су тамо напумпани са уверењем да су се они жртвовали за опште добро вакцинисањем а онда дође неко славан, пун лове и он може да уђе у, је ли, њихову државу невакцинисан, још добије и први спор на суду, итд.

Огромна већина људи у Аустралији нема никаквог разумевања за Ђоковића. Ми, Срби, наравно, гледамо на то другачије јер је Ђоковић наш. Да се ради, рецимо, о Федереру уместо Ђковића онда би већина нас Срба вероватно рекла да је сасвим у реду да се Федереру поништи виза.
CPHA
(Чувари ћирилице)
14. januar 2022. u 12.19
Па није Ђоковић ушао у Аустралију онако..
Добро бар дан ја дош'о непозван, а ви видите шта ћете са мном.
CPHA
(Чувари ћирилице)
14. januar 2022. u 12.21
А за Ђоковића је споран и УС Опен, и сви будући турнири.
Зашто?
Зато јер није вакцинисан.
Starac_Foco
(--)
14. januar 2022. u 12.49
Englezima se mogu sa razlogom pripisati sva zla koja su pocinili po svijetu zadnjih 500 godina protiv mnogo naroda, nacija i religija, ali definitivno ne i da je njihova crkva s nekim ideoloskim ili dogmatskim ciljem vodila ratove protiv pravoslavlja, pa čak i bilo koje druge religije. Čak i sa politickim ciljem oni su uglavnom osvajali teritorije drugih religija kao hinduizam, islam, katolicizam i brojnih paganskih religija. Radi teritorije i guljenja koze porobljenim, a ne radi sirenja aglikanske verzije hrišćanstva. Jedina engleska pravoslavna kolonija je koliko sam ja upratio je bio Kipar.

I meni su ljetos zabranili ulazak u Rusiju iz sličnih razloga. Upao sam u neku situaciju kad su se pravila promjenila u periodu između kupovine karte i datuma putovanja, te i iako mi nije trebala nikakva viza (sa bosanskim pasosem ne treba viza za Rusiju), iako sam bio vakcinisan (sto doduse nije bio uslov to Rusi nisu ni pitali), i iako sam imao negativan PCR test (sto je trazeno), i iako sam zvao ruske ambasade u BG i SA da pitam ima li nekih problema sa ulaskom bosanskih državljana u Rusiju i oni rekose da ih ne bi trebalo biti, poljubih vrata na ulazu u avion za Moskvu u BG sa objašnjenjem da ne može i gotovo - nema veze ni su čim, jednostavno u međuvremenu Putin donio fermen da je bosanskim državljanima zabranjen ulaz u Rusiju zbog kovida i tacka. Mogao sam se zaliti upravi vodovoda...
keser
(Тешем букве)
14. januar 2022. u 14.24
Николина,
Ако си правник дај нешто правнички.
Немој само правно науке Баба Куране већ нешто из струке ако знадеш
Nicolina
(pravnik)
14. januar 2022. u 15.03
Šta te Keseru zanima. Pitaj. Uvek mogu da te pravno posavetujem.
Popaj
14. januar 2022. u 16.10
D-Man
(Analyst)
14. januar 2022. u 12.05

Огромна већина људи у Аустралији нема никаквог разумевања за Ђоковића.
*********************************************************************
Australija: Demonstranti nemaju razumevanja za Djokovica!!!
https://www.youtube.com/watch?v=vs65snDauJU
marisav
(Besposlicar)
14. januar 2022. u 23.01
Ako Keser hoće neko pravnicko pitanje,,ajde da mu udovoljimo. Čuo sam da je izvrstan poznavalac prava, zadržavam moje pravo da njegovo ime odmah ne kažem, dakle pomenuti ekspert rekao da je Akt na koji se MINIstar u ovome sslucaju sto bi Seselj rekao STVRDNUTO GRCKO GOVNO SASUSENO POTPUNO NA VRELINI AUSTRALSKOG SUNCA -DA JE TO akt IZ 1958 godine. Sjajno? U to vreme su još Aboridzine koje nisu pobili i potrovali drzali u lancima u Australiji, Azijate, Afrikance i Muslimane svih obojenja nisu pustali ni primiriti na ovo konclogorsko ostrvo. Pitam muslimaniju koja i ovde diskutuje VOLE LI ONI DA SE JOS POKOJA ODREDBA IZ OVOG AKTA PRIMENJUJE kad već zagovaraju sutiranje najboljeg svetskog tenisera ikada.
i Drugo za Kesera--AKO VEC IMA ZDRAVSTVENI I UTJECAJ NA AUSTRALKU RAJU kao opravdanje da može lično izvesti akciju izbacivanja osvetnicki i sadisticki kao i njegovi sefovi - KAKVOM TO DRUSTVU POMENUTI GRCKI GOVNAR PRIPADA...da možda na sektaskim sesijama HILSONGA njihov smuseni gazda SKOT skotina NE UPRAZNJAVA TEHNIKE UTEMELJENE U NAJBOLJIM IZVEDBAMA OVE SEKTE A TICU SE EMOTIVNO TELESNOG UKRUCIVANJA PAMETI, OSTALIH STRUKTURA A VEEROVATNO I ONIH U MeđuNOZJU!!!
U sklopu drugog pitanja--kakav rok postoji i može li se sa psihijatrijsko-pravnog utemeljenja objasniti da niko ne zna koji rok ministar ima da donese odluku,,,da li dok se otrezni, da li dok droga prestane delovati, da li dok on prethodno primi UKRUCENU DOZU u svoje imbecilno telo, da li dok javno mnenje padne ili poraste na određeni nivo...prosto neverovatno, to kao kad bi bilo da za pocinjene zločine u Napoleonovo doba istrazujemo ko je glavni krivac sto su se francuski lesinari potopili u Berezini,,a francuski tuzitelj da tumara po istocnim pustopoljinama kao kakav izgubljeni degenerik...je li ova demontracija prava ono sto mi Srbi treba da sledimo,,,ako jeste predlazem da se 26 januara, dana koji obelezavaju kao unistenje aboridzinske zajednice, protera australski ambasador iz Beograda..mrs napolje!! Razlog- nisi dobro tiknuo formularsko pitanje!!!
marisav
(Besposlicar)
14. januar 2022. u 23.05
Da, i još jedno, nezassluženo ste Skotinu stavili na prvo messto potpaljivaca mrznje spram Djokovica i svih nevakcinisanih...već sam nekoliko puta ovde na diskusijama a kao svedok direktno u Melbourne reakao da je glavni inicijator, potpaljivac i sada zadovoljni SADISTA koji uziva u mlacenjuu i mucenju sopstvenog naroda DANIEL ANDREWS,,katolicki nakot iz Viktorije,,na zalost sada premijer i vodja FASISTICKE LABURISTICKE PARTIJE,,,on je tek u poslednje vreme VRUCE KESSTENJE prebacio na LIBERALNOG GOVNARA I SEKTASA, PRIME MINISTERA AUSTRALSKOG SKOTA SKOTINU!!!
keser
(Тешем букве)
14. januar 2022. u 23.32
„Nicolina
(pravnik)
14. јануар 2022. у 15.03

Šta te Keseru zanima. Pitaj. Uvek mogu da te pravno posavetujem.”

На пример, шта је то виза и како то да може да се одузме на граници?
За то први пут чујем.
Друго, објасни мало Новаков случај са правничке стране. Ковид, не ковид, медицинско изузеће, те неформална правила на западу да је боље ћутати него причати.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Mantra Bracelets?
.