Diskusije : Politika

 Komentar
Svajcarci za brnjicenje i kavez, čestitam!
marisav
(Besposlicar)
29. novembar 2021. u 05.58
Ako još nekome nije jasno posle rusenja Berlinskog zida, posle izazivanja ratova po Bliskom istoku, i selektivnog preseljavanja muslimanskih izbeglica sirom hrišćanske u proapdanju Evrope, šta je i gde trulo u svetu, onda takvima pomoći nema.
Posvuda zice i to bodljikave, sjajno podsecanje na Ausvic, Mathauzen, Sobibor i ostale relaksirajuce kapacitete nekadasnje Evrope u ujedinjavanju.
Sada je doguralo dotle da će kao sto su radnici u bivšoj SFRJ 90ih godina ispraznih mozgova glasali po svim mogućim firmama, SOURima, OURima,da se sami odricu prava koja su ili izborili ili su im drugi izborili tako i sada daljnjim prociscavanjem sivih i belih mozdina evropskih naroda u truljenju svima namestiti redom da se ODRICU SVOJIH PRAVA,,pa na kraju verovatno I SEBE SSAMIH U CELOSTI.
To je kao kad neko u ostavinskoj raspravi kaže ODRICEM SE U CELOSTI I POJEDINOSTIMA SVIH PRAVA I IMOVINE OD..roditelja, brace, ili nekoga drugoa,,i nakod toga SUD KONSTATUJE DA NASLEDNICI NEMAJU Ništa I OSTAJU SLEPCI!!
marisav
(Besposlicar)
29. novembar 2021. u 06.02
..slepacka nacija, oclicena u Fedeeru Roderu i Mirki, pored sveg bankarskog i drugog opljackanog i zgrnutog materijalnog bogatstva najboji je dokaz da i i najveci milijarder može biti UBOGI SLEPAC,,,ništa oni u mozgu nemaju,,,to je narod ugrozene genetike i programiranog odumiranja,,,po svemu, ili 62 ili 51 ZA Svajcarci su nalegli na rudu i DOBRO IM JE ZATRCEENO...preostaje nama sa distance da konstatujemo SVAJCARSKA BAJKA KAO I SVE BAJKE MOGU DA SE PRICAJU IPREPICAVAJU SVIMA KOJI IMAJU DETINJE POGLEDE NA SVET..ozbiljnima svima sve je jasno...želim Rodji i zemljacima da im Kovid brnjice i jaram OSTANE NATAKNUT BAREM DO 2050,,ta oni to od srca želE SAMI SEBI,,zar ne!!
marisav
(Besposlicar)
29. novembar 2021. u 06.08
Već je stigao jedan mazgovan brnjicar i udara minuse,,,do kada ti traje dezurstvo ISPRANI MOZGOVANE,,,JE.OTE ONAJ KO TE PRAVIO TAKVOG,,,PREDSTAVVI SE I KAžI Nešto, I NE SKRIVAJ SE..
keser
(Тешем букве)
29. novembar 2021. u 09.06
А кенгурци?
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.