Diskusije : Politika

 Komentar
Алжирски спортиста одбио да се такмичи
vacuum
24. jul 2021. u 06.57
Карактер!

А наши пред пут добијају одобрање илити инструкције „слободно се такмичите против спортиста са Косова”!!! И.З.Д.А.Ј.А.

---

„”Naporno smo radili da bismo se kvalifikovali za OI, ali palestinska stvar je veća od svega toga„, rekao je Nurin na alžirskoj televiziji.”

http://skr.rs/zns1
Lorka
(поета)
24. jul 2021. u 09.17
Бојкотовати би требало из два разлога. Поред Косова, треба бојкотовати и игре где нема публике. Вимблдон је одржан пред пуним гледалиштем. Манифестације на западу се одржавају без проблема са масовним окупљањима. А зашто у Јапану пред празним трибинама?
Изгледа да и ковид напада по дискриминаторском систему.
CAHJAP
25. jul 2021. u 00.49
Lorka, zabranili su gledaoce na tribinama u Japanu na OI zbog straha od nove „ gama” mutacije, opasnija, zaraznija i smrtonosnija od Indijske delte. Navodno delta je nastala sa mesavinom karija i kurkume a gama bi nastala mesavinom susija i susimija.
marisav
(Besposlicar)
25. jul 2021. u 05.57
Svaka cast tom Alzircu,,,on je demonstrirao ono sto svako treba,,,hocete li vi svetski mamlazi da ja igram sa mojim neprijateljem,,ok dajte pusku ovamo pa da se razracunamo...sto rece neko gore NASI GIBANICARI CE PRVI DA IGRAJU SA KOSOVCIMA, KAO I SA HRVATIMA I SličNIM UTAKMICE,,,CMAKATI SE NA NJIHVOU ZALOST NEćE Moći PO ODLUCI VELESVETSKIH GOSPODARA,,A OVAMO CE PREKO INFORMERA, POLITIKE, NOVOSTI SVAKODNEVNO KUKATI KAKO NAS SVI MRZE I SVI NAM RADE O GLAVI..
Alziirski sportista je demonstrirao vise dostojanstva nego cela ekipa omalene rusijice, zemlje koja se pomokrila i opoganila do kraja..pristala je da ucestvuje bez imena i prezimena, tajno,,,nešto slično kao makedonska raja,,,nije važno kako se zovemo,,,samo nas držite u torini da ne pobegnemo...bedo ruska, bedo ostala...ZIV MI BIO Alzirski junace,,da mogu poslao bih ti za nagradu hiljadu dolara odmah!!!
vacuum
25. jul 2021. u 06.41
Управо хтједох рећи Марисаве, не могу се начудити ни Русима да се тако ниско спусте и тако понизно „играју” игара... зар је та олимпијада толико важна?!

Стварно тешко разумљиво.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.