Diskusije : Politika

 Komentar
Sve zakone Sarajevskih Bosnji proglasiti nevazecim
marisav
(Besposlicar)
23. jul 2021. u 06.40
Sada je prilika da se sastane Skupstina Republike Srpske i da proglasi nevazecim sve zakone sarajevskih mudzahedina od 01 avgusta 2021 i ujedno pozove Srbiju, Rusiju, Kinu i ostale sveetke prijatelje da stanu iza Republike Srpske...nadalje KNJIGU GIDEONA GRAJFA PROGLASITI BIBLIJOM REPUBLIKE SRPSKE...ako se propusti prilika da se ZLIKOVCU AUSTRIJSKO SLOVENSKE POGANI NE KAžE ZLIKOVAC ONDA REPUBLIKA SRPSKA I NE VREDI POSSTOJANJA...i zatraziti proveru tabuta i grobnih mesta u Srebrenici,,,da se utvrdi tačno ko je sahranjen,,,ma koliko to kostalo, da se vise prestane sa tim KRVOLOCNIM BOSNJACIMA bivšim srpskim smecem od naroda koje se preverilo PRODALO VERU ZA VECERU...
Sada ili da li ponovo ikada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kupressrpski
(vozac)
23. jul 2021. u 08.56
Gurnuli su nam prste u oci….mora se odgovoriti po mjeri…
dituartu
(eng)
23. jul 2021. u 09.08
Cela ova prica o povezanost Velje sa Vucicem izlazi u trenutku kada Incko donosi zakon o genocidu.

Identicne stvari su se desavale tokom bosnjackih i hrvatskih ofanziva i pokolja , uvek gotovo uvek je Vuk Draskovic i ekipa sa Djindjicem organizovala Milosevicu demonstracije bas u tom trenutku .

Ova metoda je i sada odradjena.
K-MC
(llkktt)
23. jul 2021. u 10.50
Taj perverzni zakon reziran od strane mrzitelja Srba nesme proćinikad, svi na ulice i bojkot.

Stvarni genocid nad Srbima nije priznat nigde, i to sprečava Nemacka i Hrvatska, a nestvarni lažni oce da prisiju Srbima...e neće moći.
Lorka
(поета)
23. jul 2021. u 12.05
У Сребреници се догодио геноцид - над Србима. Хорде Насера Орића су нападале србска села око Сребренице и у целом Подрињу од 92. до 95. године, убијали су србске цивиле, жене и децу, палили србска села. Злочинац Орић је сниман камерама како лично убија и наређује да нико од Срба не сме остати жив. То је ГЕНОЦИД. Ја га нећу негирати.

Што се тиче србске војске у ослобађању Сребренице 95. године, ниједно дете, жена, старац или цивил нису убијени. Убијани су наоружани и униформисани терористи Насера Орића. Ту су само кршене норме међународног ратног права о поступању према заробљеницима. То свакако треба истражити и процесуирати, а посебно треба расветлити улогу енглеских агената у том процесу.
K-MC
(llkktt)
23. jul 2021. u 12.44
Tako je Lorka, slazem se
D-Man
(Analyst)
23. jul 2021. u 16.46
Сада ћете тек видети како муслимани провоцирају у БиХ.

Где год да буду причаће о тзв. геноциду и провоцирати Србе да кажу да то није био геноцид а онда ће их пријављивати оној агенција СИПА која, колико ми је познато, има овлаштења да хапси људе на целој територији БиХ.

Кад нека јаана личност на телевизија каже да није био геноцид онда ће махати и са тим видео снимком.

Тај Инцко је том одлуком, која се, додуше, и очекивали од тог доказаног србомрсца, створио предуслове да почне да пада и крв а свака проливена кап крви може да води у нови грађански рат.

Србима у БиХ неће бити лако. Ово је страховита провокација и притисак које ће многе коштати пошто ће муслиманиски судови, сасвим сигурно, по убрзаном поступку кажњавати Србе који се усуде рећи да се не ради о геноциду.

Ја јесам за смиривање тензија али ово је сада заиста превршило сваку меру.
У питању је буквално судбина и оптстанка Републике Српске пошто ће се сада та идиотска Инцкова одлука злоупотребљавати на милион начина.
Обратите само пажњу не следећу Скупштину РС где је потпреседних онај идиот Салкић који је и до сада био провокатор а сада могу да замислим шта ће да ради.

Што више размишљам о овом све више и више сам у убеђењу да представници Републике Српсек требају да траже састанак са Србијом, Русијом и Кином и да виде да ли ће бар те 3 државе подржати проглашење независности а исто тако и могући грађански рат.
Прилично сам уверен, а волео бих да грешим, да Србија, Русија и Кина неће подржати ни осамостаљење ни било какву ратну опцију и самим тим Република Српска ће бити остављена на милост и немилост непријатељима Репбулике Српске.

Нема ту превише избора. Или ће РС поклекнути и пристати на промене у БиХ које јој уопште не одговорају или ће прогласити независнот што би довело не само до новог грађанског рата већ и вероватно рата ширих размера. Пошто од проглашења независности нема ништа јер РС не може сама онда ме брине да ово није исфорсирани, од стране Запада, почетак нестајања РС. Тешко ми је ово и рећи али овако како је не може остати па можемо да бирамо шта преостаје извесније од оне друге две опције које сам изнад навео.
Popaj
23. jul 2021. u 22.21
Lorka,

Dugo ti nisam dao PLUS na tvoj komrntar!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
kupressrpski
(vozac)
23. jul 2021. u 23.41
dulebg
(posmatrach)
24. jul 2021. u 03.00
Закон о геноциду одговор је Запада на извештаје комисија о страдању у Сарајеву и Сребреници. Имају они рецепт како да забашуре непријатне истине. Уместо да ова 2 извештаја експлодирају као бомбе - ми ћемо сад да гриземо коску коју су нам бацили.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for PomPom Keychains?
.