Diskusije : Politika

 Komentar
Nemci ne prestaju sa zlodelima protiv Srba
K-MC
(llkktt)
23. jul 2021. u 06.19
Nemaci su pod plastem EU porobili celu Evropu, opljackali države koristeci se trikovima, ucenama itd. Kad jedna država treba da pristupi EU, prvo mora po naredjenju Nemacke da preda svoju privredu i suverenitet njima u ruke, pa onda može da pristupi i da slusa i sledi njih. Imaju pare, pa dok je još sve jeftino, pokupuju sve sto valja u jednoj državi koja pristupa EU, pokupuju za male pare. Narede da se zatvore sva poduzeca koja na bilo koji način konkurisu njima. Idu tako daleko da ubace i svoje prodavnice kao Lidel, OBI, zatim preuzmu finansije, ubace Volksbank, preuzmu komunikacije, kupe Postu i ubace svoj Telekom. Kupuju i vodene izvore, da domaćin bude sasvim opustosen, obespravljen i da mu jedino preostaje da se kupi za Nemacku i tamo trazi kakav posao da prezivi. Ni Hitler nije hteo vise, možda je hteo i manje od ovog.

Sad iz BiH odlazi jedan Nemac Incko koji je maltretirao Srbe i borio se protiv srpskih interesa a na njegovo mesto dolazi drugi Nemac koji će ciniti isto. Pred odlazak Incko pravi zakon o zabrani negiranja genocida u Srebrenici, iako tamo nikad nije bio genocid nego ratni zločin. Znaci, od sad ni jedan Srbin nesme vise da kaže da nije genocidan i da njegov narod nije pocinio genocid. Nemcima je cilj da se i Srbi optuze za genocid, tako da se manje prica o njihovom stvarnom mega genocidu koji su pocinili nad slavenskim narodima, Rusima i Srbima i Jevrejima. Nemcima je cilj da ne budu sami oni koji su zavedeni kao genocidan narod kroz istoriju. A cudno je da se ne bore da se Jasenovac razglasi i Hrvati osude za stvarni genocid u logorima poput Jasenovca. Uzas, evo ga opet Nemacki teror kao i 1941 ili za vreme Austrougarske.,
K-MC
(llkktt)
23. jul 2021. u 06.20
Novi zakon u BiH – zabrana negiranja genocida u Srebrenici
■ex-YU

Sarajevo — Ko javno odobri, porekne, umanji ili pokuša da opravda zločin genocida, zločin protiv čovečnosti ili ratni zločin utvrđen pravosnažnom presudom preti mu zatvor.

Objavljen izveštaj Nezavisne komisije o Srebrenici: „Nije se dogodio”

Zaprećena je zatvorska kazna od šest meseci do pet godina robije, navedeno je u današnjoj odluci visokog predstavnika Valentina Incka.

Zakon na snagu odmah, na privremenoj osnovi, sve dok ga Parlamentarna skupština Bosne i Hercegovine ne usvoji u istom obliku, bez izmena i dopuna i bez dodatnih uslova.

Incku 1. avgusta prestaje mandat u BiH, a na njegovo mesto dolazi Nemac Kristijan Šmit.
dituartu
(eng)
23. jul 2021. u 09.08
Cela ova prica o povezanost Velje sa Vucicem izlazi u trenutku kada Incko donosi zakon o genocidu.

Identicne stvari su se desavale tokom bosnjackih i hrvatskih ofanziva i pokolja , uvek gotovo uvek je Vuk Draskovic i ekipa sa Djindjicem organizovala Milosevicu demonstracije.

Ova metoda je i sada odradjena.
K-MC
(llkktt)
23. jul 2021. u 10.46
Pa dokle vise tog nacistickog gestapo SS Terora nad slobodoljubivim narodima od strane Germana ? Dokle doseze njihova arogancija i oholost ?

Jesu, jaki su financiski, ali imaju pod kontrolom i Evropsku centralnu Banku u Frankfurtu, i oni mogu da stampaju pare do mile volje i kupuju šta hoće i gde hoće. Mi nemamo takav printer. Ali i pored toga, NEMAJU pravo da se izivljavaju nad slobodarskim narodima koji nemaju te silne pare, u stvari nemaju ništa osim slobode. I tu slobodu oce da im uzmu, da ne samo nemas pare i stampariju kao oni koji će da ih kopira bez pokrica, nego ni ono osnovno, slobodu.

Uzimaju ti sve, sve u zamenu da imaš pravo ići u Nemacku/EU kao Doktor prati dupeta po starackim domovima, ili ići po gradjevinama podbaciti kicmu gde je teško i prljavo. To je sva uteha za oduzimanje svega sto imaš pa čak i slobode.

Ja stvarno ne znam šta je hteo Hitler ad je napadao silnom vojskom, ali sam siguran da nije imao u vidu da uzme vise od toga.

Pazi ti ironije, u BiH se koristi sve vreme Nemacka Marka kao platno sredstvo, iako je vise nigde nema...Sve vreme Nemac soli pamet Srbima i staje na put i osporava i optuzuje i tovari čak i genocid na ledja, iako je srpski narod bio prisiljen da se brani od napada islamista.
vacuum
24. jul 2021. u 03.47
још нам је и доборо у нашој Републици Српској на шта све ми морамо трошити енергију. И јеку „пандемије” тако неки странац који везе с босном нема, дође ти и каже шта и како требаш радити, и шта ти је закон... Ако је и од њих, превише је.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.