Diskusije : Politika

 Komentar
ЈЕВРЕЈСКИ ОБАВЕШТАЈАЦ ПРИЧА О СРБИМА
zori
(Чича)
21. jul 2021. u 07.11
CAHJAP
21. jul 2021. u 07.38
Gledao sam ovo davno i ponovo sada. Gospodja na kraju je rekla kako se jevreji trudili i trude da genocid nad njima od strane fasisticke nemacke zna ceo svet i da se nikada ne zaboravi a da to Srbi ne cine. Sada nema ni Jugoslavije, ni Tita koji ke to zabranio, ni komunista, ni bratstva jedinstva već san države Srbije. U Beogradu se gradi na sve strane, dizu spomenici, putevi, metro, pruge, zeleznicke stanice. Pored sve te gradnje, kako se niko nije setio da u Beogradu napravi savremeni muzej Srpskog istorijskog stradanja, genocida nad Srbima i to pored muzeja Nikole Tesle, tako da stranci kada dodju da vide muzej Tesle svrate i do muzeja stradanja da se upoznaju sa istinom i lazima koje zapadna propaganda i dan danas plasira na svim svetskim mejnstrim kanalima. To dugujemo svim nazim predacima i žrtvama koji su se casno borili i izgunili i svim nevinim žrtvama koji su stradala jer su bili Srbi. Da se nikad ne zaboravi.
Power12345
21. jul 2021. u 08.38
čiča, hvala puno, puno za poslati video..

Sanjar
hvala na komentaru i predlozima
zori
(Чича)
21. jul 2021. u 10.14
D-Man
(Analyst)
21. jul 2021. u 10.59
''Sada nema ni Jugoslavije, ni Tita koji ke to zabranio, ni komunista, ni bratstva jedinstva već san države Srbije. U Beogradu se gradi na sve strane, dizu spomenici, putevi, metro, pruge, zeleznicke stanice. Pored sve te gradnje, kako se niko nije setio da u Beogradu napravi savremeni muzej Srpskog istorijskog stradanja, genocida nad Srbima...''

То ти је доказ да нама, будимо реални, није крив ни Броз, ни комунизам, ни Југославија већ ми сами. Ми смо, генерално гледајући, проклет народ!

Историју ћемо најбоље схватити тако што анализирамо све оно што се данас дешава око нас. Јбт, трчимо за ЕУ која нас неће, хоћемо да седимо на две столице а то је, са једним дупетом, јако тешко.

Увлачимо се другима на крајње безобзиран и неморалан начин тако што ћемо често заборављати на своје жртве и то само због тога да не би повредили наше џелате.

Као народ смо географски подељени на тако бруталан начин да чак нисмо били ни у стању да током деведесетих формирамо заједнички српски фронт који би, сигурно, однео брзу и убедљиву победу током рата у бившој Југославији. Ону елиту у Београду нису нимало болеле српске жртве у РСК, РС или на Косову и Метохији. То је то наше проклетство.

Јбт, и дан данас се сетим митинга подршке РСК у Београду када су усташе почеле са офанзивом 1995-е. У двомилионском граду Београду није било више од 500 људи на том митингу подршке! Људи, пет стотина! Ја сам тада изгубио све илузије у вези нашег заједништва и слоге.

Ето пре пар месеци, наш Председник није чак смео ни да геноцид у Јасеновцу назове геноцидом када је о томе добио директно питање од једног иначе изузетно антисрпски расположеног муслиманског новинара.
О чему ми онда овде уопште причамо!?
CEKAC
22. jul 2021. u 01.09
D-man

Bravo!!!
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Keychain ?
.