Diskusije : Politika

 Komentar
Кинеске инвестиције
dulebg
(posmatrach)
20. jul 2021. u 04.02
Кинеске инверстиције су прескупе као и сваке друге, али не бих данас о томе. Него: за разлику од другх, који углавном донесу доларе, а немају ни радну снагу, ни стручњаке, ни оперативу, ни материјал за градњу - Кинези донесу све:
- овде купују бетон и препусте локалним фирмама ситније радове (али ван ограде), а донесу свој материјал, своје машине и довољно људи да све сами заврше. Они врше ПРАВИ извоз: своју робу и услуге претварају у наш дуг.
Свака част, иза њих нам остане ауто-пут, термоелектрана, улажу у Бор и Смедерево. Али наша оператива види само мрвице; за разлику од „Београда на води” и других не-кинеских инвестиција, које су довеле до поскупљења наднице за грађевинца.
--
Истина - ни Руси нису имали живаца да организују наше раднике за полагање гасовода: дошли, прошли и пустили гасовод! А цевчина је - треба да је видите: може Југо кроз њу да се вози. Могли су и другачије, али онда гасовод још не би био пуштен)) И цурио би на пар места.
Power12345
20. jul 2021. u 07.20
da dule

to se zove Garancija ...i šta ima tu da dodaš kad naše jabuke , šljive nema ko da bere..ko ima ceritikat da vari , mašine i da nešto zna .. mora i da stoji iza svoga djela.
Šta vredi onda o kupovat diplome
Power12345
20. jul 2021. u 07.32
vidiš ove našs lijepe djevojke i što izlaze od 22h noću ..rade cure i po 8, 10 sati u disku, kafani, baru
Kako da te lijepe napumpane, sprženo tetovirane dame zaposliš na njivi,, da kupe šljive ili da čuvaju stoku sa 5 cm dugačkim noktima i gumenim čizmama ...Daj bre dule vidi sa tim kinezima i da se robe ne mešaju i svako svoj posao da radi..
Naši momci kršne Delije, Djetići nisu bre za to..ko će na splavovima da riče, urla i ...e majku politici, vučiću pederu, Crgorci ili slično..
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.