Diskusije : Politika

 Komentar
Suspedovana glumica radi vakcinacije
Popaj
07. jun 2021. u 21.59
Ko ne želi da se vakciniše protiv koronavirusa, mora da očekuje posledice - i to bez ikakve vladine intervencije. Dakle, producentska kuća „Steirerkrimis” barem zasad postavlja glumici Evi Herzig uslov. Kompanija to opravdava svojom „dužnošću brige”.

Scenario za sledeć́i „Steirerkrimi” revidira se zbog vakcinacije glumice protiv korone. Glumica Eva Herzig, koja igra ulogu stručnjaka za forenzičke dokaze u kriminalističkoj seriji, kaže da ne želi da se vakciniše protiv Covid-19 i 48-godišnja je tada suspendovana.

Austrijska radiodifuzna korporacija (ORF) saopštila je: „Producent je obavestio svoje partnere ORF i ARD o svojoj odluci da suspenduje saradnju sa Evom Herzig”.
ORF je takođe rekao: „Trenutno se revidira scenario za snimanje bez Frau Herzig. Uloga Eve Herzig ostaje u osnovi”. Oni sada pokušavaju da „s poštovanjem pomire sve aspekte koji se odnose na proizvodnju, lična prava i dužnosti brige”.

„Ne želim da me savijate”
Glumica je svoje odbijanje da se vakciniše protiv „Bild am Sonntag” opravdala na sledeć́i način: „Ova vakcinacija je za mene još uvek previše neistražena”. Dodala je: „Odluka mi nije bila laka. Jer to znači da mi nedostaje prihod koji sam čvrsto planirala.” Ona je „samohrana majka dvoje dece, o kojoj naravno moram da se brinem. Ali ne mogu i ne želim da se savijam. Stoga se ne vakcinišem, bez obzira na to što mi preti.” Istovremeno, Herzig je naglasio: „Biću postavljena u desni ugao i označena za poricanje korone. Oboje je nasilno koliko i pogrešno.”
https://tinyurl.com/453an2zw

V
Bazorilo
07. jun 2021. u 22.34
Trebalo bi organizovati makar provizorno,neko udruzenje gradjan,gde bi ljudi jedni drugima pomogli u prvom momentu u takvim situacijama.
Ovo je udar na slobodu savesti pojedinca.
Jocko4
(observer)
08. jun 2021. u 00.14
Вакцинисање може да се препоручује, саветује, да се пропагира, да се људи обавештавају, позивају на вакцинисање, АЛИ НИЈЕ ДОЗВОЉЕНО ДА СЕ ВРШИ ПРИНУДНО.

Исто важи за било који лек, или терапију, или операцију. Пацијенту могу да буду предочене последице ако одбије лек, или операцију, или терапију, али не може да буде натеран да прихвати.

Изузетак су хитни случајеви, рецимо после неких тешких саопбраћајних несрећа, повреда због покушаја убиства и сл., ако пацијент није при свести. Тада се процењује шта је најбоље у интересу пацијента и доноси одлука без чекања на његову сагласност.
CAHJAP
08. jun 2021. u 00.45
Već krenule ucene. Sve ovo je tek sami početak. U poslednjim danima covek koji ne primi zig zveri će biti proganjan na sve strane sveta. Svima je obecano carstvo nebesko a garantovano onima koji izdrže do kraja.
Zona komfora je kao malo ostrvo zaokruzeno ajkulama i krokodilima. Ta zona komfora je sto mnogi smatraju normalnim i prihvatice svakojake promene da bi ostali na tom ostrvu zaokruzen strahom. Tako će mnogi zdravi primiti u svojim telima ove laboratorijske splacine koje su već odnele mnogo zivota a tek će. Živi bili pa videli. Depopulacija planete je već krenula.
geriatrikus
(zvakac karamela)
08. jun 2021. u 01.38

Мало канадског реповања. Дечко је развалио стихом;
https://youtu.be/Dzuw1ovpCMs
Popaj
08. jun 2021. u 04.24
Jocko4
(observer)
08. jun 2021. u 00.14

Вакцинисање може да се препоручује, саветује, да се пропагира, да се људи обавештавају, позивају на вакцинисање, АЛИ НИЈЕ ДОЗВОЉЕНО ДА СЕ ВРШИ ПРИНУДНО.
********************************************************************
Sila boga ne moli, bog silu ne voli ...
Popaj
08. jun 2021. u 04.39
Eva Herzig odbija vakcinaciju i pušta se miz vodu
https://www.youtube.com/watch?v=uwqrd3GpfH4
Popaj
08. jun 2021. u 05.08
CAHJAP
08. jun 2021. u 00.45

Već krenule ucene. Sve ovo je tek sami početak.
*****************************************************************
Ovo je samo jedna u nizu beskrajnih ucena kojima smo svakodnevno izlozeni. Sloboda i civilizacijske norme?
Power12345
08. jun 2021. u 07.14
popaj
Drugovi i drugarice...radnička prava, samoupravljanje, Sindikari, zaštita na radnom mjestu i sto pm što je nejad bilo u Socijalizmu.

Znaš li Popaj da današnja Njemačka se zahvaliti treba DDR da nije bilo dedeera nebi bilo ni klinika, radnih sindikata, socijale i svih liberarnih prava koje danas lijevi, desni i svi koriste.

To što ti pišeš ... ..par slova sam pročitao..

Radnika u zapadnim zemljama možeš izbacit i pod tačkom ..ako te on čudnovato gleda, pogleda ili jednostavno ako hemija ne paše.

radnik Dobije odštetu od radnog ugovora i bugija.

Parazite, filozofe, neradnike idr..
To što je neko morao da trpi u firmama ex Yu navedena stanja .. je i činjenica raspada zemlje.

Vojska, policija se moraju hteli ili ne vakcinisat.

Pa sad gledaj ko i kakva prava ima ili kad se sanjari o demokratiji
Popaj
08. jun 2021. u 08.40
Slila izaziva protusilu, da me je neko silovao sa vakcinisanjem sigurno danas ne bi bio vakcinisan (prva doza)!!!
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.