Diskusije : Politika

 Komentar
STa imaju zajednicko Hrvatska i Turska?
marisav
(Besposlicar)
05. jun 2021. u 07.05
Mislim da ima dosta onih koji bi mogli dati doprinos diskusiji na ovu temu.
Za uvod da kažem- Hrvatska, tj njeni najbolji sinovi sejali su na gubitnickoj strani Centralnih sila zločinstvo po SRbiji,,,Macva je dobro upammtila pokolje, vesanja, silovanja pocinjena od zagrebackih i inih pukovnija...kao nagrada kralj tj regent im se udvara i pristaje da Kraljevinu Srbiju i pripadajuce izgubljene ii razbijene teritorije Austrougarke na Zapadu ujedini u jednu državu i time spassi Hrvate od kazen.
Turska nagon vagiranja i balansiranja ulaziu Prvom sv ratu na strani Centralnih sila Nemacke i Austrougarske i pokusava zločinackim akcijama da proširi ssvoje granice,,usput cine nevidjene zločine nad Grckim i Genocid nad Armenskim narodom,,uglavnom sve hrišćane a posebno pravolavce istrebljivase bez milosti. Rezultat- Englezi i Francuzi dopustili su da prodju nekaznjeno za pomenute zločine, etnicka ciscenja i Genocid i dobili prostranu zemlju na racun likvidiranih, na racun Kurda koje tamane do dandanas a svet se pravi gluvim..bas kao sto ERdogan kakze da svet ne čini ništa da zastiti muslimane u Gazi ili Zapadnoj obali.
U drugom svetskom ratu HRVATI pokazase da su najverniji hitlerovci,,,i kada pade Berlin još se drže ODZAK i Zagreb..poslednji pucnji ratujucih većih formacija cuju se kod Blajburga i sredinom maja 1945
Rezultat- HRVATSKA DOBIVA NEVIDJENO PROširENJE NA ZAPADU - CELU ISTRU A BOGAMI I VELIKI DEO JADRANSKIH OSTRVA KAO I GRAD ZADAR NAKON ETNICKOG CISCENJA ITALIJANA.
Postavlja se pitanje po cemu su HRVATI I TURCI posebni narodi,,narodi koje zapadnjacki sponzori duboko preziru, to znamo iz istorijskih svedocenja,,ali narodi kojima dopustaju proširenja, povampirenja i neverovatno TERITORIJALNA SIRENJA SVAKI PUT KADA BEJAHU ZločinCI U NEKOM OD RATOVA,,,A NAPOSE U SVETSKIM RATOVIMA...zamislite da je SRbija objavila 1941 rat Americi kao Pavelic 9 Decembra 1941 kada je u ime EVROPE,,ne EUROPE kako govore danasnji njegovi nepoznavaoci hrvatskog govora, objavio rat!! Pa to bi se pominjalo u svim udzbenicima i svim sastancima Evropske unije,,,a ovako papani od Bzezinskog i Kisindzera do Pompea i Blinkena uporno precutkuju i sakrivaju od svojih gradjana. Ja sam nebrojeno puta ovde u Australiji kada razgovaram sa Australcima i oni se cude da su Srbi cinili loše ovo ili ono kazao im u brk ALI MI SRBI NISMO PUCALI U VASU KRALJICU I OBJAVLJIVALI IM RAT...tada se zacude i pitaju pa ko je to radio..ja im kažem idite u SUNSHINE, FOOTSCRAY ili ST ALBANS,to su predgradja Melbournea gde žive unuci i sinovi ustaških div junaka pa pogledajte cije slike vise na zidovima njihovih kuca...PAVELICA DIV JUNAKA, I POJEDINIH NEMACKIH IDEOLOGA I GENERALA A BOGAMI I SAMOG FIRERA OD AUSTRIJE.. Nije moguće, kažu neki...JOK, pa nije moguće,,,pitajte vladu u Canberri zašto to od vas krije kao ZMIJA NOGE KAD FALSIFIKUJE RAZLOGE ZASTO SRBIJU TREBA KAZNJAVATI A OHRVATSKOJ NI IRECI...
CAHJAP
05. jun 2021. u 07.56
Vidi svet u kome živimo. Zlo prosperira a nevini na sve strane stradaju. Engleska je izvrsila nevidjen genocid po čitavom svetu,kolonizivala pola sveta i uvela svoj jezik kao prvi na svetu. Amerika, svetski policajac i sudija, engleska tvorevina zasnovana na genocidu i satiranju 95 posto domorodaca, poubijala milionima nevinih po celom svetu i nikada nije odgovarala. Sto bi hrvatska u ovakvom svetu gde zlo vlada bila izuzetak i ne bila nagradjena kao sto jeste? Sa druge strane, Bogom dani narod, koji se moli Bogu, strada od pamtiveka i polozila milionske žrtve i uvek globalno predstavljeni kao zloblnici. Mi Srbi i Rusi to vrlo dobro znamo. Koliko se hrvati i amerikanci pozivaju na Boga a u realnosti služe djavolu (cast izuzetcima, već na državnom nivou).
marisav
(Besposlicar)
05. jun 2021. u 10.44
Dakle, ako te dobro shvatam hrvati imaju mnogo vise sličnih osobina i iskaljuju slične dobrohotne izlive prema komsijama prema uzoru njihovih gospodara iliti sponzora.
Mislim da ima u tome istine. S vremena na vvremee treba obaviti prljave poslove,,i nije zgodno da vojna strasila dolaze direktno iz Vasingtona ili Hanovera,,,onda se angazuje hrvatska stenad...njih se napujka pa oni krvolocno dresirani odmalena veoma rado krenu na komsije koje su tu pored njih i pre njih i imaju prava vise od njih na tu zemlju--primer je brutalno unistenje REPUBLIKE SRPSKE KRAJINE..i pri tome, sto je ruganje celom osstalom svetu, ratnoshuskacke hulje kažu da oni sire mir...jednostavno GEBELSA OSNAžE HILJADU PUTA I PREKO SVIH TRUBA I ORKESSTARA LAžI, OD CNNa, BBCija, DEUTSHE WELLEa i sličnih mutanata na nizim nivoima pripreme LOV NA DIVLJAC...SRBI SE PROGLASE NECIVILIZACIJSKIM ELEMENTOM, koji bas stoji na putu GERMANIMA od austrijke granice prema JADRANU i tu ne može biti dopusteno da ta DIVLJAC I DALJE HARA...pa još može da trazi neke AUSVAJSE za prolaz do brckanja u GERMANSKOM JADRANU!! Srbi sa svoje strane u celo postojanje Krajine, nisu imali MUDROSTI, nisu imali SPONZORA, pa dakle nisu imali ni NOVCA ni PROPAGANDNE KAPACITETE da se barem predstave za NORMALNE...nego su slike o njima, na osnovi RASNIH I SOVINISTICKIH PREDRASUDA KREIRALI ONI KOJI NI U BOGA NI U PRIRODU NE VERUJU..unistavaju sve sto stignu,,,evo u ovoj poslednjoj instanci SVEOBUHVATNE PRIPREME ZA BIOLOSKO HEMIJSKO RATOVANJE...KORONA JE TEK MALA VOJNA VEZBA,,,TREBA DA USLEDE VECI MASOVNI UDARI, SA VEćIM MASOVNIM POMORIMA...ako mi Srbi nastavimo OVAKVIM MENADZMENTOM NAšIH TERITORIJA I DržavA SVA JE PRILIKA DA CEMO KAO PRVOBORCI OPET NASTRADATI U MASSAMA...dakle,,hoće li neko npr već objasniti AKO JE HRVATSKA UVECANA I SRPSKOM KRVLJU DO TRSTA..KOJIM I KADA TRIKOVIMA JE OBESNAZENA PREDRATNA ISTINA DA SU BANAT, BACKA I BARANJA USLI U SASTAV JUGOSLAVIJE ZAJEDNO, A NE KAO DEO NEKE HRVATSKE.
Zna li izgubljena SRPCAD, PORED OVAKVIH ISTORIJSKIH KAPACITETA KOJE PREDSTAVLJAJU ONAJ MARKOVIC ISTORICAR I ONAJ DABL DUBRAVKA STOJANOVIC I KENJAVI SAMARDZIC zna da je BAranja posle Prvog sv rata bila vise meseci, godinu i koliko u sastavu srpske republike koju je uvazavao čak i madjarski tada vladar BELA KUN,,,naravno Belu su kasnije likvidirali a i pitanje Baranje do Baje, od srpskog to je postalo samo madjarsko i hrvatsko gle, pitanje??? Mislim da bi naše istoricare trebalo mocugom rasterati iz beogradskih kancelarija!!!
samadel
(snimam)
06. jun 2021. u 00.11
Hrvati su uvek bili zločinci, genocidan narod. Da li im je to genetski ili ne ali tako se pokazalo. U prvom sv. ratu, u drugom sv. ratu.
Zločine iz 1. sv,rata im je Aleksandar Karađorćević oprostio da bi napravio svoju tvorevinu Jugoslaviju a istovremeno odbio Londonski sporazum da Srbija izađe na more. Njegova suluda idologija je koštala ceo narod.
Hrvati su u 2. sv. ratu bili na strani Nemačke i napravili največi genocid, i jedini dečji logor u istoriji!
Posle rata, njihov Tito im je oprostio i opet, kao i Kralj, uveo ih u Jugoslaviju.
U poslednjem ratu, Hrvati su napravili isto, ubijali su Srbe i pravili iste zločine kao pre 100 godina. A to su bile treće i četvrte generacije! I šta sad reći...vaspitani su tako, za zločin.
'''''''''''''''
Ako jedan narod koji je napravio zločine nad drugim narodima ne bude kažnjen, on će opet to uraditi!
''''''''''''''
E to je srž svega!
------------
Turci su to isto napravili nad Jermenima. I prave i danas.
I nisu kaznjeni.
marisav
(Besposlicar)
06. jun 2021. u 07.27
Kako ocekivati da hrvati budu kaznjeni kad evo i ovde gotovo da nema zainteresiranih diskutanata da razmotre jesu li hrvati ssrbima cinili dobra dela ili zla..i dandanas izgleda da bi se 80 procenata Srbalja uvuklo u cmarine hrvatima. To je neobjasnjiv stepen mazohizma,,,sto te vise nasilnik bije to si mu podatniji...isprva vekovima prema Turcima, asada izgleda poslusni do koske hrvatima...jer valja se brckati u hrvatskom otetom Jadranu...nisu dzzabe srpski seljoberi pomagali hrvatskim da etnicki ociste Jadransku obalu od Italijana...sada moraju da malo brckaju dupeta..redom Neda Ukraden, Sasa Popovic, Aca Lukas, Jelena Karleusa, Brena i njen na povocu muzic,,teško nama Srbima u preostalom moru NIKOGOVICA!!!!!
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.