Diskusije : Politika

 Komentar
Da odmorimo oci
Popaj
04. jun 2021. u 02.13
Vaš vid se može znatno oporaviti i poboljšati određenim vežbama nakon kojih ćete reći zbogom naočarima. U ovom podcastu gost je Gorica Mijović instruktor treninga vida i pričali smo o tome zašto dolazi do gubitka vida, naučnim dokazima da naočare 'vuku' oko u veće dioptrije, kao i o vežbama koje vam mogu pomoći da vratite oko u prirodno stanje.

Oko fokusira pomoću očnih mišića koje kontroliše mozak. Baš kao što fizičkim vežbanjem dostižete da brže trčite, tako je vežbama moguće dostići jasan vid. Trening vida je metod koji omogućuje prirodan oporavak na normalan vid radom jednostavnih vežbi. Vežbe svako može da nauči i uspešno izvodi kod kuće, a vid merimo PRE i POSLE. Trening vida je namenjen deci uzrasta 8 do 12 godina i odraslima od 13 do 113 godina.
https://www.youtube.com/watch?v=QEq72uh8e4U

P.S. Lepa Gorica i jedna tema bez virusa, vakcina, lekova, zakljucavanja-odkljucavanja...
CAHJAP
04. jun 2021. u 05.11
Popaje, vrlo retko mecem pluseve ili minuse, ali u ovom slučaju, eve ti plus od mene !!! Drago mi je da u ovom slučaju ne pišes o nekom Kambodzijskom ili Tunguzijkskom super mutantiranom virusu, a i pogledacu ovaj video, oko sokolovo !
cenim_ja
04. jun 2021. u 05.53
Ahahaha...ma ne možeš ti popaje a da ne spomenes virus pa makar bio u PS.😃😃😃😃
Werba
(N/A)
04. jun 2021. u 06.06
:)
Popaj
04. jun 2021. u 07.32
Zašto se budimo umorni? — Prof. Dr Momčilo Matić

Gost u podcastu je Prof. Dr Momčilo Matić. Životna energija (fizička, emocionalna, mentalna i duhovna) je naša snaga i taj dragoceni dar svi nosimo. Mnogi nisu svesni postojanja ove moći. U ovoj emisiji Prof. Dr. Momčilo nam otkriva na koji način možemo da poboljšamo energiju spavanjem, kako se pripremamo za spavanje, koje su sve faze spavanja i koji je značaj ove misterije.
https://www.youtube.com/watch?v=ajQisvMGm68

P.S. Super, hvala doktore!
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.