Diskusije : Politika

 Komentar
DOBRO bi bilo, da se pripreme zalihe
K-MC
(llkktt)
12. april 2021. u 07.03
Imamo opasnu situaciju u kojoj bi moglo naglo doći do snabdevanja zivotnim namirnicama. Na celu Amerike je postavljen zombi, covek koji je umesan u poslove sa Ukrainom. Te poslove kvari stanje u Ukraini za koje oni okrivljuju Ruse, a u stvari sami su ga oni izazvali.

Imamo bukvalno klovna Zelenskog na celu Ukraine i zombija Bajdena na celu Amerike. Luda situacija, sve je moguće za ocekivati, vlada iz senke je sa NAMEROM postavila takve ljude bas sad na celo.

Prvi metak prema Rusiji je već ispalöjen, izjavom zobija da je Putin ,,ubica,,. Znamo kako je bila sa Sadamim i Gadafijem kad su bili markirani slično.

Ja se nadam da će neće doći do eskalacije, ali ništa nije iskljuceno. Bilo bi dobro imati hrane za bar 1-2 meseca, konzervi itd.

https://www.youtube.com/watch?v=-dRYkgjgVas

https://www.youtube.com/watch?v=OZeEbsY398Y
K-MC
(llkktt)
12. april 2021. u 07.05
ispravka: bi moglo naglo doći do PROBLEMA snabdevanja zivotnim namirnicama.
Popaj
12. april 2021. u 08.08
Bojim se da si u pravu...
K-MC
(llkktt)
12. april 2021. u 09.09
Jocko4
(observer)
12. april 2021. u 23.10
К-МС,

Ово јесте крупан и претећи проблем, који се провлачи иза завесе вести о Ковиду-19.

У време Трампа, кад је избила пандемија, очекивало се да ће бити одложени маневри НАТО-а у Европи, али повећан је број америчких војника, као и опреме и наоружања и они су ипак одржани.
Мински споразум је миниран и показало се да га је Запад користио за куповину времена, да би војно припремао Украјину, а богами и Пољску за планирани сукоб између Украјине и Русије.

Корак по корак, Америка и НАТО су се примицали ономе што је за Русију црвена линија и сад су на њеној ивици. Западна пропаганда, нама већ одавно позната, већ неколико година припрема своје јавно мњење за „одбрану од руске агресије” и активности НАТО-а приказује као припреме да се та „агресија” спречи.

Уколико Украјина настави да слепо извршава политику Америке, велика је вероватноћа да ће кренути у офанзиву протов Доњецке Републике, а то Русија не би могла да толерише.

Да ли ће тако настали војни сукоб да се ограничи и заврши само на територији Доњецка, или ће развој сукоба измаћи контроли и проширити се и на остале делове Украјине ?
Својевремено је Путин рекао Ангели Меркел - ако Русија крене, неће моћи да лако стане.

K-MC
(llkktt)
13. april 2021. u 07.05
Da Jocko, upravo je tako kako kažeš, na zalost

Od 2005 godine zapad NATO je krenuo na Rusiju, ekonomskim smicalicama i propagandom, zatim su 2008 nahuskali Gruziju da udari na etnicke Ruse. Pa onda 2014 nahuskase i Ukraince, pa sankcije i opet sankcije...Sve to nije uspelo, a sad su nagomilali oruzja u Poljskoj i Ukraini, imaju i vojske koja bi trebala da upadne ako ukrainci sami ne uspiju. Ali mislim da će biti blef kao i sa Gruzijom kad su ih gurnuli na noz. Mislim da sad guraju Ukraince na noz...pa bumo videli kak ga budu zdelali
K-MC
(llkktt)
13. april 2021. u 10.13
K-MC
(llkktt)
13. april 2021. u 12.56
CPHA
(Чувари ћирилице)
13. april 2021. u 13.08
Само нека има воде.
У кући увијек имам залиху за мјесец дана. То је ништа ако дође глад.
Куд сви, ту и ми.
Jocko4
(observer)
14. april 2021. u 00.28
У случају да наступи неконтролисан рат и ланчано се прошири на већи број земаља у Европи, а ту пре свих мислим на територије бивших чланица Варшавског Пакта, повећаће се ризик од избијања новог Светског Рата.

У таквом (песимистичком) сценарију, кад се говори о залихама, градско становништво ће бити највише погођено. Рат би могао да потраје дуже од пар месеци, а залихе хране, воде и сл. би убрзо биле потрошене.
Несташица хране и воде за пиће не би се толико осетила у селима и малим градовима, где људи могу сами да производе храну, или да се снабдевају водом на изворима питке воде.
Као у свим таквим ситуацијама, појавиле би се и банде, које би доприносиле ратним страхотама.

Сукоб таквих размера је изузетно опасан, јер би Америка упорно одржавала и подржавала рат, у који би био укључен и НАТО, а Русија је одавно дефинисала своју нову стратегију, према којој неће дозволити да се рат води на њеној територији.
Milles_Broker
16. april 2021. u 15.33
Молим Вас,
Дозволите ми да се громогласно насмејем овде као ономад што се Воја Шешељ насмејао у лице онима у Хагу !!!

ХоХоХО ХаХА Ха !!!

Јесте ли ви заборавили Грузију и оног педера шакасвилија како
ЖВАЋЕ своју машну ?
Сећате ли се како су се њихови храбри инструктои разбежaсли као пацови.

И шта би ?

Па те вагине ударају само слабе и немоћне.

Ако крену има рује да их искасапе ко салату.

И крај .

Onda Могу само да кењају као и з Крим.





CEKAC
22. april 2021. u 06.53
Šta cde mrtvima hrana?
Malo će ostati živih na zemlji, a ne znam kako će i oni izgledati. Mislite li da će se rat voditi samo na ukrajinskoj i ruskoj teritoriji?
Interkontinentalne rakete svugdje stignu.
Pa sad za one koji ostanu, a biti će ih jako malo, ne znam?
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.