Diskusije : Politika

 Komentar
Gledam „Dara iz Jasenovca”
Branko-123
20. februar 2021. u 15.18
Ljudi moji, ovo treba videti. I mi smo posle svega nastavili sa njima da živimo. Ovakve monstrume nigde na kugli Zemljinoj nije više majka rodila. Mnogi od ovih monstruma posle rata samo su prišli partizanima i zlostavljali narod po Srbiji.
zlatiborac
20. februar 2021. u 15.25
„Mnogi od ovih monstruma posle rata samo su prišli partizanima i zlostavljali narod po Srbiji.

Nisu oni 'prisli' već bili i ostali saveznici - na rusenju 'tamnice
naroda'.”
Branko-123
20. februar 2021. u 15.37
Sad prikazaše kako je došla Dijana Budisavljević i odvela jednu grupu dece. Udbaši posle rata su oteli Dijanin katalog-spisak dece koji je uzela iz logora i koja su predata hrvatskim porodicama da ne bi ta deca nikada mogla da se vrate svojim srpskim porodicama. Partizani i ustaše veliki saveznici. A ove hrvatice ustašice kako one ubijaju. Bože sačuvaj.
Alhemijka
20. februar 2021. u 15.55
Juuuu, koji ludaci. Genetika se pokazala i u Oluji i Bljesku. Isti su bili i 90-tih godina. Kako su i tada ubijali one jadnike iz Doma ometene u razvoju. Pa gadjali ljude u koloni. A Broz u Srbiji napravio hiljade masovnih grobnica kao sto su ih i ovi u Jasenovcu pravili.
pestko
(odzacar)
20. februar 2021. u 16.16
Film je kvalitetan. Na IMDB su obrisali 30 hiljada srpskih glasova. Rejting prosecan je pao na 9.4, ali su ga oni još vestacki spustili na 8.4 (bio je vestacki spusten sa 9.7 na 8.7 pre vestackog otpisivanja glasova desetki, dok jedinice nisu brisali).

Sada kad je film prikazan, treba da glasaju svi koji su ga videli!

Treba kazniti IMDB zbog antisrpske propagande.
CPHA
(Чувари ћирилице)
20. februar 2021. u 16.30
Била сам у Јасеновцу и Доњој Градини прије пар година.
Зашто је јак и квалитетан филм важан?
Зато што је изазвао емоције које сам имала током посјете стратишту.
Након 76 година добили смо филм о Јасеновцу.
Од емоција само туга, туга и туга...
Хвала режисеру, глумцима, екипи и свима који су омогућили ово маестрално урађено дјело.
kupressrpski
(vozac)
20. februar 2021. u 20.30
sada srbija treba da snimi film kakav je copavi bio banditos...kakve je zločine pocinio nad srpskim narodom...da se zna koga su sovjeti i tkz saveznici ustolicili u bg po direktivi iz vatikana ..sto prije to bolje da nam se nerazbije o glavu ko i cutanje o jasenovcu jer to je bilo potrpano ...e sada potrpavati jozine zločine i crveno armejske nad srpskim narodom nevodi nigde ..neki kažu pa rusi ...li te rusi ako su njima dobri neka ji ono i slave...apsurd je da srpska vojska ide u moskvu 9og maja koju su oni proterali iz srbije i ustolicili kriminalce i bandite da se izivljavaju nad čitavim srpskim narodom do mile volje...neka im idu ove ustaše okolo pa nek proslavljaju jer oni su pobjedili a mi izgubili..sad nek oni odluce u kojim uniformama će ili partizanskim ili ustaškim mogu jedne godine u parizanskim druge u ustaškim pa neka slave do mile volje mi nemamo šta slaviti možemo samo tugovati...jer gde nema srpskog vojnika srbin tu nema zastite..evo gledam po kupreskim selima gde su se krili neki ercegovacki partizani vlade segrta ili livanjski ustaše pobile sve srbe a gde su bili četnici nema zločina ima posle partizanski kada su se četnici povukli kod djujica ...
rizling
21. februar 2021. u 03.01
Tarpe-
21. februar 2021. u 03.09
A jel ste videli hrvatice nadzornice, pucaju na decu a posle se seksaju za tim tamo ustašama u logoru. Izgleda da im to ubijanje dece podstice libido.
westica2
21. februar 2021. u 06.38
Još jedan mrziteljski review.
https://dennisschwartzreviews.com/dara-of-jasenovac/

Trebalo bi možda objasniti neke stvari doticnoj spodobi.

https://dennisschwartzreviews.com/contact/
[email protected]
Gospodar-Univerzuma
(Omnes in unum)
21. februar 2021. u 08.24
marisav
(Besposlicar)
22. februar 2021. u 07.50
Vidim i čitam brda gluposti i nedoraslih komentara. Te teško gledati, te mucno onako familijarno u toplini doma to pratiti,,da kada se klalo u Jasenovcu i njegovim ispostavama sirom Hrvatske države, onda familije nisu sedele pred TV i grejale se centralnim grejanjima.
Oni koji su klani lezali u u balegama i od svinja napravljenim lokvama vode pocrvenele od krvi boje...bilo je zime, hladnoca, ne osecas noge, ruke, ustaše kolju, rezu udove, utrobe, ženama vade nerođenu decu,,,hladno pa kao da su dobile anesteziju..noz a pogotovo metak iz pistolja ili puske bio je tako dragi kraj mukama i patnjama, izgladnjelim kosturima svih doba starosti, od najmladjih do starina koji vise niti su čuli niti videli dobro.

A tlapnje demokratskih govnara u beogradu ili ustaške gamadi u hrvatkoj da je Dara iz Jasenovca neka STRASNA STVAR ZA GLEDANJE I ZA PLEMENITE DUSE MLADIH NARASTAJA SAMO JE ObičnA TLAPNJA.
Taj film zapravo je LIMUNADA KOJA UstašE KAO CVIJET HRVATSTVA PREDSTAVLJA KAO NEKE GOSPODICICE KOJI SE MORAJU SILNO NERVIRATI I NAPREZATI DA POBIJU NEPOSLUSNU GOMILU KOJA NEćE DA POMRE SAMA OD SEBE I TIME OCISTI HRVATSKU ZEMLJU ZA IZABRANI KATOLICKI NAROD.

Pri time ti KATOLICKI KRVNICI NISU POJMA IMALI NA SU VEOMA VISOKO KOTIRALI NA FIREROVOJ LISTI ZA ODSTREL...spaslo ih to što brka od Austrije nije uspeo da udje u Moskvu i Staljingrad...beda katolicanstva je i u formiranju hrvatskog predzidnja katolicanstva od opeka i materijala od kojeg takvo sto nikada pre nije zidjano..KAKVE VEZE IMAJU ISTOCNI SLAVONCI SA GORSKO KOTARCIMA ILI MEDJIMURCI SA DUBROVCANIMA...ubacen je CEMENT SRBOMRZNJE DA TO NADOKNADI I SPOJI NA DUžE VREME A POKATOLICENJACIMA TIPA LUBURICA, MAJSTOROVICA DATA SU UDARNA KOPLJA I ISTURENI SU DA KOLJU KAO PRETHODNICA...
Tehnicar
(Tehnicar)
22. februar 2021. u 16.00
Možda najblji i najupecatljiviji film o genocidu nad srbima i kompleksu Jasenovac je snimio hrvatski reditelj Lordan Zafranovic:

https://www.youtube.com/watch?v=RCRQKp54yVM
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.