Diskusije : Fitnes

 Komentar
Otkrila sam!
MissMontreal
22. januar 2013. u 17.21
Misterija je rešena.
Naime, kad manje jedes - mrsas!
Evo 6 kg za 3 nedelje, nestalo, istopilo se.
A tolike knjige i filozofije napisase na tu temu a stvar je jednostavna.
Manje jedi, vise se kreci, ne tupi i ne komplikuj i da vidis kako će pojas za spasavanje da nestane.
Master85
(IT)
23. januar 2013. u 12.33
Kako mislite to da manje jedemo? Sto manje to bolje ili šta? :)

Ja znam da sto manje jedem da ću smrsati ali šta ćemo sa oblikom telom i misica :) Ako malo unosim hrane sigurno neće biti misica a trbusni misici neće biti oni već kost i koza :)

Ako malo jedemo šta će se desiti onaj dan kad se vratimo na hranu jer sigurno nećemo stalno moći da jedemo jednom na dan :)

Ako mislite sad recimo da manje jedemo sa 5000 kalorija na 2500 ili 2500 na 2000 onda se slazem, ali gladovanjem nikako :)
blueflower
(Accounting)
25. januar 2013. u 13.40
Master,

Ne moras da jedes jednom dnevno, možeš da jedes tri puta na dan, ali manje porcije. Jedes vise povrca I salata, voce umereno, proteina po potrebi (zavisi koliko se 'trosis',ako aktivno treniras, onda ti treba vise dobrih masti I proteina),manje ugljenih hidrata, slatkisa malo...Isto tako, nisam za jela između obroka, a to se stalno reklamira, ne treba jesti između obroka jer se onda organizam 'zbunjuje' kod varenja. Jesti vise povrca, a manje voca, I tako to Ne treba jesti przene stvari, kekse, 'junk food'...

Sretno
blueflower
(Accounting)
27. januar 2013. u 15.56
Lakse je reci nego sprovesti u delo, znamo da se manje treba jesti, ali bitno je znati sastav hrane, šta se treba jesti manje a šta vise. Onda, veliko je pitanje kako promeniti navike kod ishrane, neko to može preko noći a neko na tenane. Važno je da se istaje do kraja, a ne da se gladuje I stalno menja način ishrane, treba slushati svoje telo I jesi umereno uvek...

Poz
u-prolazu
04. februar 2013. u 21.16
Ujutru i prepodne može da se jede sve, jer ćete to da potrosite preko dana, hleb sa puterom je OK, do dva parceta hleba. Voce takođe(ne preterano). Kasnije povrce(sveze ili bareno), barena jaja, barene pilece grudi, barena riba. Pokusajte da ne jedete tri sata pre odlaska u krevet.
Ne mora exercise, slabi se 100%, polako ali sigurno.
Master85
(IT)
06. februar 2013. u 12.25
PlaviCvet potpuno se slazem sa tobom. Upoznat sam sa tim cinjenicama ali bio sam malo sakrastican prema MissMontreal kao da je jednostavno sto manje jedes - mrsas. Zvuci mi nekako ako danas nikako ne jedem biće super. Naravno izgubicu kg ali na duzi put ne vidim rešenje „gladovanjem”.

 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Keychain ?
.