Diskusije : Fotografija

 Komentar
Marti holding ag
photomaestro
(foto i video)
25. januar 2021. u 12.29
Firma MARTI HOLDING AG,koja broji preko 6000 radnika,koja u svojoj grupi ima osamdeset različitih firmi,i u kojoj ja radim (ove godine punih deset godina),kao schlosser i oficijalno kao fotograf,ovoga puta mi je ukazala čast,poverenje i veliko zadovoljstvo da snimim jedan reklamni video spot koji će dostojno prezentovati našu filijalu,radionicu i majstore u njoj.Imam dozvolu od glavnog šefa da napišem najbolje majstore u Švajcarskoj što se tiče MARTI HOLDING AG.Ne postoji to što ne možemo napraviti.Jedino još vasionski brod nismo pravili.Inače MARTI HOLDING AG je firma koja je specijalizovana za mnoge poslove,a najviše za bušenje tunela širom sveta.Trenutno pravimo i najvišlju zgradu u Švajcarskoj koja se nalazi u Cirihu.Sve što se montira na terenu sklapamo upravo u ovoj ogromnoj radionici i tačno se zna ko šta radi i šta mu najbolje leži.Prvi put video spot za Marti Technik - Moosseedorf by Photomaestro...

https://www.youtube.com/watch?v=quFWJTX9yp4&t=4s
505
(Senior)
27. januar 2021. u 12.04
Iako ne znam tacnu svrhu, ali sa tvoje strane veoma korektno nastojanje.
photomaestro
(foto i video)
27. januar 2021. u 14.12
Bre lepo sam napisao„reklamni video spot koji će dostojno prezentovati našu filijalu,radionicu i majstore u njoj”.Reklamni video spot u kome je sve prikazano šta možemo da radimo u firmi.Kratko i eksplozivno.Video nije dugacak sto je i bio cilj,da ne bude dosadan i da prikaze sve šta klijenti mogu ocekivati u nasoj firmi.A videcu i ovih dana šta će mi još doneti...
inorog
(otpisani član)
29. januar 2021. u 05.39
Svidja mi se, lichno bih dodao možda malo vishe drona i neki primer shta ste sve sagradili, poz
photomaestro
(foto i video)
29. januar 2021. u 12.28
Hvala Inorog.Što se tiče drona nije bio u prvom planu,par kadrova samo jer u fokusu su bili majstori šta sve mogu odraditi.Kratka ali eksplozivna reklama,dosta je prikazano s obzirom da je manje posla bilo tada.Što se tiče gradnje i montaze na terenu to nije nas posao već raznih ekipa koje rade na terenu.Mi pravimo mnogo toga sto oni posle montiraju na terenu.Prostije stvari rade firme u Rumuniji (pa mi posle ispravljamo i popravljamo).Spot još uvek nije oficajalan ali sam dobio dozvolu da ga objavim.On sad ide kod glavnog sefa koji je glavni za celu kompaniju koja broji preko 6000 radnika i cekam tu reakciju,jer ovim videom mi se otvaraju nove mogućnosti,dobio sam neke mnogo pozitivne reakcije ali ne bih da trcim pred rudu...
Seeb-VN1700
30. januar 2021. u 05.22
Nebi htio da se moje dobronamjerne kritke krivo shvate.
Sama tvoja ideja je već vrijedna respekta i vidi se da si borac. Svadbe radi korone ne funkcionisu kao ranije pa trazis neka druga rjesenja da skupu opremnu paucina ne hvata.
Dobar video ali sto kažu uvijek može bolje.
Ja govorim ovo iz mog ugla kao laik jer ne bavim se video snimanjem.
Ali onako kao posmatrac mislim da prebrzo mijenjas kadrove. Kao kad bi mi pokazivao neki katalog i meni ostavio samo sek vremena da pogledam tu stranicu (kadar) i listas tako dalje. Zatvoris knjigu io pitas me „šta si vidio?” Od te zbrke slika teško ću moći da ti kažem.
Pocetak video isto mi malo cudan, izgleda kao početak nekog krimi filma.
Pocetak je važan, svaki početak inače.
Kad prvi put sretnes neku osobu taj prvi dojam ostaje za stalno.
Tako i kraj tog videa, možda da si ostavio za onu neku masinu sto utovaraju jer time je taj ciklus prizvodnje za tvoju radionicu obavljen.
Poceo bih video sa kapijom firme, pa tehnicki crtaci jer od njih startuje prizvodnja.
Kod ovih prizvodnih masnina i buku koju oni prizvode mislim da je popratna muzika bilo kojeg tipa suvisna.
Ta svaka masina ima svoju „muziku” i to je običnim ljudima prilično fascinantno.
Inače taj video je dobar, tehnicki stvarno dobro baratas tom tehnikom, može se dosta toga vidjeti.

Možda da kad tako napravis neki video da pokazes obični ljudima bez da im kažeš o cemu se radi, a da ti oni kažu jesu li shvatili poruku filma i svoje kritike.
Ovdje pitat je isto dobra ideja ali ovdje malo ko još dolazi..

-
photomaestro
(foto i video)
01. februar 2021. u 15.37
DJI MINI 2...Opasan mali :-)

https://www.youtube.com/watch?v=PMlFRFIQTFk
photomaestro
(foto i video)
01. februar 2021. u 15.46
Inače ova scena u oblacima,morao sam se popeti na vrh planine pa onda još maksimalnih 500 metara da podignem mališana da bih snimio scenu iznad oblaka.Na mom Fb profilu sam objavio da ko pogodi koja je smešna scena u pitanju sasvim slučajno snimljena dronom i koja je firma u pitanju sa kojom sarađujem dobija gratis photoshooting.Za par minuta je jedna mala pogodila ima oštro oko :-).Preporučujem ovaj dron ima samo 249 grama u dzep stane,a snimak je fantastičan.Vrlo verovatno da ću ostala tri Phantoma sa sve novim goggles naočarama da rasprodam...Samo kad pomislim da sam na vrh planine nosio phantoma...
photomaestro
(foto i video)
03. februar 2021. u 06.17
Lepe vesti (kako za koga).Danas sam bio kod glavnog sefa koji mi je prikazao glavnu konstrukciju novog web sajta koji se radi.Odmah pri ulasku je moja reklama koju su svi ocenili kao vrhunsku.Lično je odobrio glavni šef svih 80 firmi koje su u grupi gospodin Andreas.To će mi i platiti mada ja nisam tražio ništa.Dalje verovatno će se i menjati moja funkcija ako ne i ceo posao koji sad radim,ali to ću sacekati još.Sada radim kao schlosser i povremeno fotkam šta treba.Sa ovom video reklamom koja je bas po ukusu ovog glavnog sefa mi se otvaraju neka nova vrata...Kad sve bude oficijalno izbacicu link ovde.Svako dobro svima,danas sam jako srećan to moram priznati i ne skidam osmeh sa lica...
inorog
(otpisani član)
11. februar 2021. u 06.46
dji mini 2 opasan mali al nazalost moj parkiran negde na dnu kanala ovde kod mene u holandiji.
photomaestro
(foto i video)
13. februar 2021. u 17.00
Trebao bi ga naplatiti od osiguranja,ja sam jedan phantom 4 pro plus naplatio.Sve su platili do zadnje pare.I kako ti je uopste pao?
photomaestro
(foto i video)
14. februar 2021. u 16.54
inorog
(otpisani član)
17. februar 2021. u 09.58
pochetak leta je predveche , znachi vidljivost slaba ali OK, u roku od 10 minuta je pao mrak i neka maglushtina, ja lepo kliknem return to home, na phonu stoji da slece meni na glavu (a nas troje koji tu stojimo nigde ama bash nigde nit vidimo nit chujemo dron) dok a na kameri totalno neshto drugo vidim. i nishta onda krenem da letim nasuumichno i opet return to home i tako par puta bezushpesno dok nije otishla baterija...
ujutro odem tamo i ukluchim app i Find my drone funkciju, pokaze mi totalno drugu lokaciju drona od one koje je veche pre pokazivao ( negde u vodi ) sad chekam da malo otopli pa da izplivam tamo ( nije duboko - poplavljena njiva ) i probam da ga nađem pa shaljem nazad za DJI Care.
prichao sam sa ljudima ovde , nikome nije jasno shta se desilo, pretpostavljam da je nekako magla il neki defekt na fonu zaglupelo GPS tako da je moja lokacija bila netachna.

zato ne leti po mraku nit daleko ako ne morash :)
photomaestro
(foto i video)
18. februar 2021. u 03.13
Pazi ako ne letim daleko ne mogu ni da imam lepe kadrove.Ok ne znam šta je za tebe daleko ali tu do nekih 500 metara odem.Kroz maglu sam leteo i sa phantomom i sa dji mini 2,ali samo na gore i na dole dalje nisam smeo,ako se sruši da se sruši tu pored mene.Sa dji mini 2 nisam imao problema do sada.Fantastican mali dron,i ima odličan snimak.Sasvim dovoljno kvaliteta.Ne verujem dronovima ali eto moras malo da skupis hrabrost ako hoćeš dobar snimak.Tu da mi je pao negde u toj planini mogao bih samo da ga zaboravim.Ispod je ponor i sneg do pojasa..
photomaestro
(foto i video)
20. februar 2021. u 15.19
Mali deo od danas...gh5s i dji mini 2...

https://www.youtube.com/watch?v=JQzDQebRjlM&feature=youtu.be
rizling
26. april 2021. u 06.24
BRAVO ДЕЈАНЕ,

Super ti je klip.Raduje me da si uspeo i u firmi da pokazes tvoje znanje
u tvome hobiju. A ja znam šta to znaci ovde.

Puno pozdrava i još puno uspeha.
photomaestro
(foto i video)
10. maj 2021. u 02.45
Hvala Marjane,jako mi je drago da si se javio.Nadam se da si ok sa zdravljem kao i tvoja familija.Svako dobro...
rizling
10. maj 2021. u 11.36

Maler , me prati sa zdravljem. Pre deset meseci imao sam infrakt. Ugradili mi dva stenda. I poco da se dobro osecam. Kad pre dva meseca udari me mozdani udar. Taman uso u kola i krenuo. Probudio sam se u bolnici. Ustanovili TRI prsljena na kicmi sam slomio. zaustavljam koli. Udario sam jedna . Sada cekam terapiju i idem po doktorima. Mogu da se krecem pravim setnje.

Eto tako koristim penziju. Razocaran sam, ali šta mogu.

Puno pozdrava tebi i tvojoj porodici.
photomaestro
(foto i video)
11. maj 2021. u 00.58
Baš mi je žao što ovo čitam.Sve nas pre ili kasnije čekaju takvi trenuci u životu.Gledam po mojima drže se spašavam im glave dok mogu.Nadam se da je porodica uz tebe i da imaš čemu da se raduješ jer si dobar čovek i to zaslužuješ.Niko od nas nije zdrav neko više neko manje.Drži se dok možeš i bori se nema druge..
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.