Diskusije : Trudnice i mamice

 Komentar
Putovanja
skoljka
(student)
22. novembar 2015. u 01.45
Bas me interesuje kakva su vasa razmišljanja o putovanjima posle ovog što se desilo u Francuskoj i sire. Dal mijenjate planove ili ćete možda mijenjati planove ili pak furate ko da ništa bilo nije.
imam par kolega koji putuju u Pariz, jedan uskoro, drugih dvoje u ljeto. Kao nikakva frka, šta je bilo bilo je, ajmo dalje. Iako su karte pokupovali prije desavanja, kažu da ovo ne bi promijenilo njihove planove.
E, sad situacija je da smo mi isto planirali ( ove god ne odosmo), a za sledeću smo se bas zestoko naostrili na turu po Francuskoj. Ne znam ni sama šta da radim sad. Da smo sve rezervisali rekla bi ko i ovi drugi, idemo pa šta bude, al ovako se premišljam.
Kako vi po Evropi gledate na ovo? Imam prijatelje koji se prekjuce vratise iz naših krajeva i kažu da situacij ne izgleda sjajno ( po svim tamo aerodromima), u stanju pripravnosti. A mislim onda, koji će mi to godisnji biti ako će me frka pratiti i umjesto da sjedim i uzivam po francuskim bastama, gledam pod koji sto da se bacimo ako krene nešto sumnjivo da se desava.
Kad se desio 9/11, ja sam bila dosta preplasena mjesecima posle, jednom sam maltene legla pod sjediste u sky trainu zbog zvuka koji mi je zvucao kao niskoleteci avion ( bila je auto trka u blizini i to je bio taj zvuk). o tome pricam:(
Nisam sad neki strasni panicar, al stoji mi to stalno negdje tu, sigurna sam kao i vecini.
Gala06
(......)
22. novembar 2015. u 02.01
Moj muž u januaru ide u francusku na skijanje, ja sam odustala jer me strah. Njega ne mogu da nagovorim da ne ide pa se nerviram. U aprilu i maju traba da vodimo dete, i to avionom( e toga me najviše strah posle onog ruskog aviona), u Prag i Gdyniu ( Poljska), na takmicenje u Irskom plesu. Ja stvarno ne znam šta da radim, videcu kako bude bilo, možda se sve ovo smiri.

maja3s
(diskutant)
22. novembar 2015. u 08.13
mama mi je putovala iz Srbije nedavno mislila sam na nju...

mi smo bili planirali Spaniju na ljeto ali idemo samo ako uklopimo sopstvenim prevozom...

ja sad u Pariz nebi isla nema teorije...ne sad to već od našeg Bozica od onog prvog pokolja na novinare :((

u Diznilendu su i ranije hodali sam puskama obezbjedjenje...

sin je isao na ekskurziju u Brisel 7 dana prije ovih dogadjaja...zamisli da su spavali u hotelu u istoj ulici kao i ovi sto ih traže...

cerka treba za London sljedece godine ne znam šta će biti od toga...

mislim ja bih otisla ali nebi djecu gurala u to sve...neka njih nek sjede kod kuce neće im ništa biti i onako brinem vikendom kad izlaze ...

tamara
22. novembar 2015. u 09.10
Ako tako razmišljate nigde se ne bi trebalo ići već zadnhih deset godina.istina je da putovanja po evropi vise nisu opustena kao nekad ali svugde se oseti neka napetost.
Mi idemo u Moskvu u januaru a za juni smo rezervisali 2 nedelje za tursku ali ko zna šta će biti. Ako je verovati ovim budalama koji prete celom svetu nigde nije sigurno.zamal ne poginu u Oslu pre neku godinu, taki da bila kuci ili putovala isto ti dodje.

LeeLu
27. novembar 2015. u 21.27
Trebalo je da putujemo u Srbiju sad pred novu godinu I to sa Air France preko Pariza (kupili karte). Upravo smo odlozili I zamenilli karte za kasniji datum, za kraj februara. do tad ćemo videti da li da ih na kraju I otkazemo.
skoljka
(student)
27. novembar 2015. u 23.05
Znam Tamara, mi bas volimo da se mrdamo. Evropa mi je apslutno najzanimljivija destinacija, al sad ovo što se desilo me je bas pomelo.
Ne ide mi se ni na jednu drugu stranu.
Leelu, potpuno te razumijem.
tamara
29. novembar 2015. u 07.07
Pomelo je sve.ovo sa rusiom i turs. bas pokvari sve.mi smo otkazali tursku,tako da ćemo opet u spania na leto,ali svi avionom jer zbog ovih gluposti francuska može biti predugacka za voziti.
Sve se menja, moja deca idu u spaniu sa babana i dekama čim se skola zavrsi pa mi dodjemo posle a sad,ne verujem da ćemo se razdvajati.

skoljka
(student)
29. novembar 2015. u 11.44
Tamara, u koji dio Spanije idete?
Po zvanicnim vjestima ovdje u Francuskoj high alert stanje do kraja Feb. a posle će da se vidi. Ma, niko ne zna šta će biti.
tamara
29. novembar 2015. u 15.14
Alicante-Toravijeha nam je baza :-) matori su tamo kupili kucu.
Ne znam, mi putujemo svake godine autom tako da imamo vremeba da sve obidjemo i maximalno iskoristimo vreme.zadnje leto ja sam do spanie isla avionom a u pivratku smo bili 3 dsna u Parizu i nije mi bila atmosfera kao pre.ni u belgiji nije bilo kao pre.ostalo je bilo ok.
LeeLu
02. decembar 2015. u 15.37
Tamara, ja bas htela da ti kažem da otkazes Tursku ;)
sharlota
(bez zanimanja)
04. decembar 2015. u 21.37
u slučaju da budemo putovali, idemo svi skupa, planirali smo da muž ide sa sinom sam ove god kod nas,ali to već sad ne dolazi u obzir.

ja čak nisam vodila dijete na bozicne parade.

danas se sin nije osjecao dobro, izasla sam sa posla,pokupila ga z skole, oko 4 30 smo bili pred kinom,posto je se okrijepio skoknuli smo do kina.
na parkingu,dvije pakistanke, klanjaju pored svog auta,onako sumrak,bas se i ne vidi najbolje,ja sam se prestravila, mogla sam ih spucati, šta klece ko nenromalne,šta rade na asfaltu- sacuvaj me boze!

ja se njih bojim.
tamara
05. decembar 2015. u 06.11
Pa to je normalo da klanjaju.kad vozimo iz Srbije puno turaka klanja usput.nisu oni opasni, oni su vernici a one budale su drugo.
skoljka
(student)
06. decembar 2015. u 00.19
Tamara, slazem se.
Odlucili smo da putujemo u Evropu na ljeto. Zivot tece dalje, šta će biti, biti će.
LeeLu
06. decembar 2015. u 20.41
I ja ih se bojim... dzabe ti bila sva politicka korektnost...
tamara
08. decembar 2015. u 17.49
u koji deo putujete skoljka? Kupis samo putno osiguranje koje pokriva sve i uzivaj.
skoljka
(student)
08. decembar 2015. u 20.56
:) Tamara, nema kraja mojim planiranjima/ predomišljanjima. Ici ćemo u Francusku i Ex-yu. Francuska Riviera i Provansa, 10-ak dana i onda nasi krajevi još 10-ak. Spanija sledeći put.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for PomPom Keychains?
.