Diskusije : Trudnice i mamice

 Komentar
Шта за ову зиму
maja3s
(diskutant)
28. oktobar 2015. u 07.14
Кад сте већпочеле опет да свраћате да видим шта обућиове зиме...

Нисам ја у фазону да пратим посљедњи модни тренд алинеке детаље прихватим... Видим звонцаре су у моди и ја идем сад за викенд да се поновим... Мислим да ми неће стајати као некад али жал за млодости је осјетан па ако се баш будем разочарала кад пробѕм нећу их куповати...

Посље ћу поставити линк које сам видјела...

Видим и чизме су у моди оне преко кољена... Ја не волим чизме уопште тако да ћу неке ципеле погледати...

Мајичиве шарене са гумом горе фино ми стоје само сад ћу да тражим дуги рукава...

Узгред овдје је јако модерно да се овлаче у овим бутицима старе гардеробе... И то на тву... Јаи нисам неки ловатор... А и то што купујем није нешто пуно скупо... Ћера ми каже давњене другарице купују у бутику друге руке... Ипак она ми каже била и све јој безвезе а онда додала... Како могу...

Ја углавном есприт вила и хм има још један бутик али тамо купим само кад је на снижењу... Иначе цјене комада крпице по 150 евра...

Шта ћетеви ове зиме ???
-Layla-
28. oktobar 2015. u 11.02
Ja cekam raaprodaje. Neću vise da bacam pare na nešto što ne vredi ni trećinu te cene. Postala sam mnogo racionalnija po pitanju kupovine. Konkretno, zvoncare mi se dopadaju, ali ovde su svi modeli predugacki. Od boja mi se dopada bordo i siva za zimu. Kupicu par novih stvarcica, ali tek u decembru. Za brendove nisam vezana, kupujem i u Zari, u Benetton-u, volim Ralph Lauren i MK obucu i tasne.
Gala06
(......)
28. oktobar 2015. u 11.52
I ja cekam rasprodaje, pa sedam u auto i pravac u Bec ili Madjarsku da kupujem. Ovde u Bg su rasprodaje sve samo ne rasprodaje( iako svuda na izlogu piše sale 50,60,70%. ) Sada su cene odredjene robe recimo u HM skoro pa iste kao i u HM u Becu, a za vreme rasprodaja u Becu ili uopste EU su duplo jeftinije nego u Bg. Ovi nasi skoro da ni ne spustaju cene, ili spuste vrlo malo. A drugi razlog sto vise volim da kupujem u EU je veci izbor garderobe, obuce, kao i kvalitet kozmetike, hemije za kucu, itd...
Kupila sam, ovde u Bg, prelepe crne kozne cizme, super mi stoje uz helanke ili suknje.
Gala06
(......)
28. oktobar 2015. u 12.03
E , i kod nas se mogu naći fine stvarcice u second handu. Volim i tu da kupujem, kao i u Elpude, Orsay, HM, Zari, Promod. Zatim imamo i mi u Srbiji neke fine stvarcice domaće proizvodnje kao sto deciji No-no ili Elpide ( po meni najbolji i najkvalitetniji materijal u celoj Evropi)
maja3s
(diskutant)
28. oktobar 2015. u 13.26
sad me baciste u razmišljanje...ne trosim ni ja puno novca...već razmišljam dal' da cekam...ali tad je već prošlo šta će mi...

Gala, od domaćih marki kad sam u srbiji kupujem u PS...u ( firma iz Cacka ) i Mona ( ako ih nije neko zapadni kupio )

ja da sam dole najvjerovatnije samo domaće marke...ovdje mi se često desi da su rukavi trofrtaljni...a ja ne volim..ili mi daj kratki rukav ili dugi...meni se skandinavska moda uopste ne svidja...sve neke tunike helanke pa preko suknja...mislim stvarno...
Komunikativna
(($))
29. oktobar 2015. u 03.28
Obozavam esprit!

Što se mene tiče, ja cekam rasprodaju. Jedino ću zimsku jaknu kupiti regularno a merkam i neke kozne polu cizmice, bez stikle ili sa ortopedskom petom. Trendove ne pratim već kupim šta mi se dopada i šta mi lepo stoji. Kao crnki, stoji mi bordo dobro tako da ću se ove jeseni koncentrisati na tu boju. Inače mi je za zimu omiljena boja maslinasto zelena.
Snezana
29. oktobar 2015. u 04.02
Majo o ukusima ne treba raspravljati svako i treba da nosi ono sto mu se svidja ali moram da primetim da ovo sto si ti postavila i nije tako zimsko :)

Meni inače za zimu ovu treba sve novo jer prošle zime nisam kupila ništa sto mi sad pase. Možda sledeći vikend odvojim vremena za sebe i shopping. Malo sam gledala stvari i mogu vam reći da od trenutnih cena,a da nešto valja,može u glavi da se zavrti ozbiljno. A što se snizenja tiče ja retko šta na snizenju nađemili su snizili samo neke gluposti a ono sto valja snizenju 20-50 posto ali to je i dalje skupo te skupo.
Gala06
(......)
29. oktobar 2015. u 04.24
U P...S-u ima mnogo veci izbor garderoe i lepsi je stil nego u Elpidi, ali ja pricam o kvalitetu materijala.
U Elpidi ti i nije veliki izor, uglavnom su tu majice i trenerke, ali je zato njihov pamuk najbolji na svetu, a i jedan od najjeftinijih (sem pidzame, koje su od zvz materijala). Ja detetu najviše tu kupujem.
Em je lepo, em kvalitetno, jeftino i domaće :)
ana-anica
(---)
29. oktobar 2015. u 04.36
Ja obozavam snizenja, ali nemam strpljenja za shopping kao ranije. Zapravo, bas sam se zasitila kupovine poslednjih 5 godina. Ali zato kada kupujem, ne kupujem impulsivno i spontano, nego bas namjenski. Ljubitelj sam skandinavskog stila – npr.:

https://instagram.com/baumundpferdgarten/

https://instagram.com/bymalenebirger/

https://instagram.com/des ignersremix/

https://instagram.com/atpatelier/

https://instagram.com/houseofdagmar/

U COS-u uvijek nađem lijepe, jednostavne dzempere, cardigane i majice, koje obozavam uz skinny jeans.
https://instagram.com/cosstores/

Za svaki dan volim ovaj stil (pogotovo skinny jeans i ovaj stil obuce):
http://cliqueimg.com/cache/posts/img/uploads/current/images/0/182/928/main.original.640x0c.jpg

Ili ovo:
http://cliqueimg.com/cache/posts/img/uploads/current/images/0/182/936/main.original.640x0c.jpg

A za posao opet skinny jeans, kosulje i blejzere, uz ravnu obucu ili uz potpeticu. Ponekad obucem haljine, ali nisam ljubitelj haljina, osim u ljetnom periodu.
ana-anica
(---)
29. oktobar 2015. u 04.54
Jedan od linkova se „prekinuo”. Evo ga opet:

https://instagram.com/designersremix/
maja3s
(diskutant)
29. oktobar 2015. u 15.30
Аца_аница, како већ реко да ми се често не свиђа скандинавска мода са трофртаљним рукавима и ногарама тако сам на овим сликама једва саставила два комада гардеробе да би прошли код мене... Она лила дуга сукња ње се сјећам и чини ми се једне жуте хлаче на другом лимку остављено...

Нашла сам у есприту неке дуге хлаче широке али нисам сигурна да имају још данас сам их тражила и нисам могла наћи али Риекер ципеле скоро све оне дубоке ми се двиђају
skoljka
(student)
29. oktobar 2015. u 22.10
Aco, nisam bas shvatila skandinavski stil. Jedino ona dva linka sa po jednom slikom sa skinny jeans sam upratila, ovo ostalo mi je mix svega i svačega. Inače i ja na posao, skinnies sa tunikama, dzemperima, ravnim cipelama ( baletanke) iLi cizme ( plitke, duboke) uglavnom ravne. Odvikla sam se od stikli, sama sebi previse strsim iako nisam nešto previsoka.
inače ja sam esprit voljela al su ga kod nas zatvorili, ne mogu da razumijem zašto kad znam toliko žena koje ga vole. Ja tražim za zimu braon cizme. Htjela bi da malo promijenim boje koje su mi trenutno fifty shades of grey u ormaru. Ocu da se bacim na nijanse braon za promjenu.
ana-anica
(---)
30. oktobar 2015. u 03.07
Ah, izvini Majo, nisam pazljivo citala. Onda naravno preskoci moje predloge :-)
Ni meni se ne svidja svaka stvar od ovih navedenih brendova. Skandinavski stil je mnogo toga, skoljka. Ali uglavnom se provlaci jednostavnost u linijama i bojama. Navela sam ove danske i svedske brendove kao inspiraciju skandinavskog stila... Na linkovima jeste mix svega i svačega jer su slike sa instagrama, pa firme prenose slike korisnika instagrama i blogera koji kombinuju razne brendove.

maja3s
(diskutant)
30. oktobar 2015. u 03.48
Ана, чуј извини нема ту шта да се извињаваш ти волиш ја не волим... Посље ћу ставити шта би могло проћи од оних твојих линкова... Незнам дасам звучала лоше ето с посла сам писала тако да је могућа слабија концентрација :))

maja3s
(diskutant)
30. oktobar 2015. u 05.28
Gala, za taj Elpidi nisam ni znala...sacu da potražim po netu :D
maja3s
(diskutant)
30. oktobar 2015. u 06.01
ana, evo posro sam obecala da ću postaviti link da ispunim

ovo može proćiali nije bas da padnes na glavu :))

http://cliqueimg.com/cache/posts/img/uploads/current/images/0/182/928/main.original.640x0c.jpg

link ispod ovoga evo ga...

http://cliqueimg.com/cache/posts/img/uploads/current/images/0/182/936/main.original.640x0c.jpg
ona zuta suknja na prvom linku...ali kad sam bolje pogæedala ne svidja mi se...nekako previse svega na njoj...po mom ukusu nije...ne vidim tu jednostavnost na toj suknji..

ali ona ljubicasta sa kosim crnim linijama može proći..od malene birger...

a što se tiče skandinavskog stila...ja bih dance izuzela i otisla u svdsku...tamo sam znala naći bolji komad garderobe...ovi ovdje iako se uvrjede kad im kažem ali me podsjecaju na svabe...ne po odjeci već po svemu ostalom a zna se i zašto :))) al hajd ad je to druga prica ;-)

Gala, sad sam bila na stranici Elpida...ne znam jel ovo sve sto imaju...ono je vise onako za svaki dan trenerka i to...malo mi izgleda za mladje...super ako se tako osjecas ali ja sad već pazim šta ću navuci na sebe u smislu da ne izgledam mladje nego sto jesam :))
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Necklaces?
.