Diskusije : Emigracija

 Komentar
Јужна Калифорнија - киша
abvgd
(Morski)
30. mart 2023. u 12.57
Сложили се колегиница (и она је из Сербије) и ја да оволико кише никада ни у Сербији нисмо видели. У Калифорнији сам од 2012. године, укупно није било кише од кад сам дошао до јесени прошле године као ове јесени и зиме. Значи, иде киша данима, стане један дан па опет. И тако од Децембра до данас.
Е, сад, мени су два аргумента што се не враћам још у Сербију - клима и море. Ето, први аргумент изгледа отпада, остаде само море. Још да се излије Црно Море и рукавац стигне до Кладова, и тај аргумент ће ми нестати...
zoxthegreat
30. mart 2023. u 16.47
morski, ti mora da si dobar sa brzim gonzalesima
santa
31. mart 2023. u 16.43
„...да оволико кише никада ни у Сербији нисмо видели.”

Ni sam nisam dozivljavao to za moje vreme provedeno u CA (1967-2004) sa kracim prekidama, tu i tamo, ali onda se nije znalo za climate change već za smoky LA gde se retko kad mogao videti San Gabrial Mountains, i ako je bio i ostao tu gde je, gde si mogao prakticno prackom da ga gadjas sa CSULA.

Doduse, ove zime vam je zagrdelo sa snegom i kisom sirom podrucja LA, ali ipak budite zahvalni ujer će vam se stanje oko snabdevanje vode poboljsati, jer u protivnom bilo bi - snalazi se kako znaš.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.