Diskusije : Emigracija

 Komentar
Welcome to BC
Simo
04. jun 2022. u 18.29
Od naredne godine će odraslima u Britanskoj Kolumbiji biti dozvoljeno da posjeduju male količine nekih zabranjenih droga, objavila je u utorak savezna vlada - potez koji označava dramatičnu promenu u kanadskoj politici droga.

Savezna vlada kaže da će Kanađani stariji od 18 godina moći posedovati do kumulativnih 2,5 grama opioida, kokaina, metamfetamina i MDMA unutar Britanske Kolumbije. Saopštenje je odgovor na zahtev provincije za izuzeće od zakona koji kriminalizuje posedovanje droge.

Ovo prvo izuzeće ove vrste će stupiti na snagu 31. januara 2023. i trajat će do 31. januara 2026. osim ako se prije toga ne opozove ili zameni. Izuzeće znači da neće biti hapšenja, optužbi ili zaplena zbog ličnog poseda na ili ispod praga od 2,5 grama.
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
05. jun 2022. u 08.11
zanimljivo kako ova vest ima mnogo veću paznju od vesti koja ide u isto vreme - a o tome da trudo planira da razoruza naciju.
Simo
05. jun 2022. u 12.34
Tu ga podržavam, oruzije ne donosi ama bas nikakvo dobro, naročito ne po kucama, kad bi još i fabrike mogli pozatvarati.
Naciji oruzije treba samo u slučaju revolucije, a ako do toga dodje
sledi partizanska borba.
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
05. jun 2022. u 16.27
kada svi imaju veliku onu stvar - onda niko nema veliku onu stvar.
slično je i sa oruzjem - kada su svi naoruzani, aparat sile (murija), nema potrebe da postoji. posto je on tu deklarativno da brine o nasoj fizickoj bezbednosti. - ali kada nemas aparat sile, a naročito, kada nemas monopol na silu - imaš veliki problem u tome da budes robovlasnik.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Keychain ?
.