Diskusije : Emigracija

 Komentar
Homzili dji hola..
Power12345
16. oktobar 2021. u 12.04

Pa ti sad reći da je Kina ..„Picin dim”

https://youtu.be/Lmp51YN-7wc
pravda_i_istina
16. oktobar 2021. u 21.16
gledao sam do pola

men' ovo izgleda nestvarno, kao da su svi hipnotizani, kao da nisu ljudi, nego roboti
pravda_i_istina
16. oktobar 2021. u 22.35
China Tests New Hypersonic Nuclear-Capable Missile That Circled Entire Globe at Low-Orbit – US Military Officials Stunned
Power12345
17. oktobar 2021. u 05.52
da ...

do juču su mnogi mislili da se iživljavati mogu..kad ono sad i kao što slike i neki kapetani što morima plove kažu ..
svaki novi ulazak u kineske luke, brodom je doživljaj , nešto novo ,...
kako se snaći, usidrit i robotski istovarit container robu ...
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
17. oktobar 2021. u 07.31
da uvezbaju nešto (i opet onaj pacer je okrenuo glavu pre ostalih, jer je glup :) ) - tu su sjajni. posto imaju bezbroj ljudskih zivota na bivlanje i ponavljanje do robotskog nivoa.
da nešto smisle sami - teško. bas me zanima ko im je doneo bartut tad kad su ga oni kao izmislili :)
ona dva aviona koja polecu na 5.nešto - evo prođe još dodatne dve godine - još mu nisu napravili motor a po specifikacijama. (ne umeju da izmisle tehnologiju - koju recimo englezi, francuzi, ruje i ameri imaju već vise decenija).
kao sto već vise puta rekoh - kina na granici - stao bi im na crtu u onom svom raspalom tenkicu - ono -usao bih u konzervu bez da trepnem :) (i spicili bi me za oko par minuta-VALJDA). ruje na granici - ja bih rek'o - ljudi, aj' da begamo - mada bi i tada opet usao u konzervu, s tim sto bi me ruje spicili najverovatnije iz prvog pokusaja, a to je najverovatnije najdalje posle mog prvog hica. glupi su kinezi kao !@#$.
otprilike kao curani ili pauni - vole kitnjasto perje - i dodje namazani srcani mali gavran, i razvali ga najstrucnije, i nabije mu ona perca u guzicu -iz koje inače u startu i rastu :)
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
17. oktobar 2021. u 07.35
ili ovako nešto. -ukratko, za krljanje mora i malo srca, ne može samo sareno perje - a oni imaju srca oko nimalo. (uz puno postovanje retkima med' njihovim vojacima koji eventualno i imaju par onih pravih muskih muda med' nogama je l'). e sad, kombinacija i muda i mozak - kapiram da to nemaju.
https://www.youtube.com/watch?v=rWzaZdf94sM&ab_channel=RMVideos
prekodrinski
(Å¡loser)
17. oktobar 2021. u 14.21
Azija je to Sasha, druga i duuga tradicija... ne znaju drugačije.

A opet - budući gospodari sveta. Bojim se da ne bude svašta iz toga.
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
19. oktobar 2021. u 04.47
vidi, čak i kada odnos snaga bude 100/1 za njih - i tada ću, bez da trepnem, svu svoju lovu staviti na belce. *nadam se da će azijati biti vlasnici kladionice, posto će dati jaku kvotu na nas, a malu na njih, tako da ću da se brutalno odvalim od love. -pa evo ti kina, busa se u grudi funjarske, pusacke, ne-junacke kako su pet hiljada godina stara civilizacija (nisu btw) - i nisu pet hiljada godina se pomerili jedan cm. ono, nema evolucije u moralu, drustvenim normama, shvatanjima sveta itd. -ono gde su bili tada - tu su i sad.
ono sto su se sirili - porobili su p...kom (da proste ucesnice diskusije). -jajima i sabljom - nikad ništa.
e sad, ako i mi, zapadna kultura isceznemo sa lica zemlje, i oni nas zbrisu, i na taj način - pa molim lepo. ko nas j. - onda za bolje i nismo. ne umeju bre da upale mozak, najverovatnije jer ga ni nemaju, jer se glave iznutra ispiraju (doduse, kao i svugde, samo su metodi razliciti) od momenta kad se rode. kreativno razmišljanje NE postoji, sistemski i sistematski se suzbija, čim se eventualno i pojavi. -nisi ti tu da mislis. -taj fazon.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.