Diskusije : Emigracija

 Komentar
Usa: збогом, доналде!
santa
29. januar 2021. u 23.20
Nije za svakog; em je poduzi prilog iz lista 'Politika' (Stari_Gost, zaobidji:-) em je nepristrasan:

http://www.politika.rs/scc/clanak/471330/Pogledi/Zbogom-Donalde

santa
29. januar 2021. u 23.36
@pravda_i_istina:

Read on, it may help you to better understand what's 'Fake News' and what's not?!
Stari__Gost
30. januar 2021. u 00.26
Ne vidim kako je to Tramp „unazadio” Ameriku. Ekonomija nikad jača nije bila nego za vreme njegovog mandata. Evo čim je otisao, već se sve ljulja...

Cela ova prica i pljuvacina Trampa u medijima bi možda i imala smisla da je Bajden makar malo bolji. Ali nije. Ne ocekujem da se ista popravi za vreme Bajdena. Biće samo gore. Živi bili pa videli...

Americi idu kola nizbrdo već decenijama i još mnogo pre Trampa. I nastavice da idu nizbrdo. To nema nikakve veze sa Trampom.

Da je u Americi dobro, ljude ne bi bilo briga ko je predsednik, kao sto je to slučaj u nekim malo bolje uredjenim eU zemljama.
pravda_i_istina
30. januar 2021. u 02.40
santa, pravimo novu stranku, patriotsku

pozdravi tog seronju jaksica koji piše porucene clanke za stratfor... mislim, naravno mi srbi smo svi mali rusi, ja kad kažem da sam iz srbije, amer kolega pita jel to ruska pokrajina

što se tiče tog clanka na politicci, 90% je refleksija

zicer.org › Neverovatno!
Translate this page
16 Nov 2016 — Novinar Politike sa platnog spiska američkog Stratfora, Boško Jakšić, napravio je i objavio spisak Srba koji su poreklom Rusi. Po mišljenju ... https://zicer.org/2016/11/16/bosko-jaksic-napravio-spisak-srba-koji-su-poreklom-rusi/
pravda_i_istina
30. januar 2021. u 02.43
Stari__Gost
ma pusti santu, nije on sad cipovan sa ovom vakcinom, već je oduvek, od kada sam ja ovde nakrivo nasadjen - nema pojma ni o cemu osim o rv-jevima i cnc masiningu - za sve ostalo je duduk.

fejk njuz mu je isprao pamet odavno, decenijama ranije
pravda_i_istina
30. januar 2021. u 02.45
pravda_i_istina
30. januar 2021. u 03.01
čemu se ti radujes santa, orvelovoj 1984 ili hitlerovoj naći nemackoj 1937?

Is it 2021?

Or 1984?

The reality of „big brother” watching your every move is here.Fox News confirms:

In response to some people claiming Trump supporters need to be „deprogrammed,” Fox News contributor Mike Huckabee on Tuesday explained why people voted for the former reality TV star to lead the country.

„The first thing would be to get some of these leftist loons [to] take their boot off my neck. I don’t need that, I’m supposed to be a free American with the capacity to think for myself,” Huckabee told „Fox & Friends.”

„If my views are as horrible as they think they are, then nobody will follow them,” Huckabee said.

Liberal journalists and social media voices have stepped up their calls to „deprogram,” deplatform or outright threaten right-leaning voices in the aftermath of the deadly Capitol riot earlier this month.

During an appearance Friday on „Real Time with Bill Maher,” former CBS News anchor Katie Couric ripped the Republicans in Congress who voted against impeaching President Trump over a charge of inciting rioters on Jan. 6.

„The question is how are we going to really almost deprogram these people who have signed up for the cult of Trump,” Couric said.

Her language mirrored that of liberal Washington Post columnist Eugene Robinson in the aftermath of the riot, when a pro-Trump mob stormed the Capitol building in a deadly melee.

Robinson said last week on MSNBC „there are millions of Americans, almost all White, almost all Republicans, who somehow need to be deprogrammed,” calling them members of a „Trumpist cult.”
pravda_i_istina
30. januar 2021. u 03.03
bas će da deprogramiraju sa mrna tehn, a nas mogu da povuku za...

ej 70= miliona koji su glasali za trampa ćete da deprogramirate, da necete da nas reedukujete u naći logorima?

hrk, pljuc! FASISTI!
pravda_i_istina
30. januar 2021. u 03.06
Five Days After Biden Inauguration, Judge Rules Late Changes To VA Election Law That Allowed Late Mail-in-Ballots Without Postmark To Be Counted Is ILLEGAL
DarkBlue
(istrazivac)
30. januar 2021. u 06.24
Dobro je rekao Mr.Schultz za santu, politicki komesar. Tačno tako,
politicki komesar novog svetskog poretka. Bilo bi to donekle i razumljivo pa čak i oprostivo kad bi on imao recimo 17 godina.
Ono mlad, neiskusan, zaveli ga svetski mangupi idejama o ravnopravnosti,
jednakosti i ostalim bajkama. Ali za nekog ko tvrdi da je prevalio 75...
neverovatno neznanje, nadmenost, arogancija...budala na kvadrat.
santa
30. januar 2021. u 09.36
„Ne vidim kako je to Tramp ”unazadio„ Ameriku. Ekonomija nikad jača nije bila nego za vreme njegovog mandata. Evo čim je otisao, već se sve ljulja...”
---------

Stari_Gost, nisi jedini da 'ne vidis' dok 81 milion glasaca (ili 7M vise od trumpovih), ipak je videlo - gde je šta, i ko je ko.
santa
30. januar 2021. u 09.46
DarkBlue: „Dobro je rekao Mr.Schultz za santu, politicki komesar.”

(istrazivac), mislis na Mr. sirchule, a?

Toliko o tvom pamtilu i ostaloj boraniji sa kojom se razmeces na ovim stranicama.

Get lost!
santa
30. januar 2021. u 09.52
„...ej 70= miliona koji su glasali za trampa ćete da deprogramirate, da necete da nas reedukujete u naći logorima?”
----

pravda_, što se vise prosipas o stvarima u koje blage veze nemas, s'tim potvrdjujes da si nedorasto svojim (kalendarskim) godinama.

Take care...
sirchulle
(CAD Designer)
30. januar 2021. u 10.20
Ipak je DarkBlue u pravu. Zaista je santa arogantan a ni to ne bio neki poseban problem da nije politicki komesar. Vernik partije. Šta mu sad Trump smeta? Nije vise predsednik i nikom ništa? Sada dolazi njegov na vlast i nemojte da im bude kao i Vucicu (Vucici, na albanskom jeziku) svako drugi kriv osim novog predsednika. Već vidim kako pocinje politicka kampanja da je Trump kriv za sve još Dzordza Vasingtona pa na ovamo. Ima da ga proglase krivog i za Vijetnam i Koreju pa i za Irak. Kad god bude neka kriza to će biti ostavstina od Trampa.

Ako neko misli da je Srbija beznacajna zemlja onda se grdno vara. Srbija je vrlo bitna zemlja ne po snazi, po broju stanovnika i sličnom nego po uzorku. Tu se prvo nešto proba pa ako radi ide se dalje na domaći teren. Eto i ovo sa Vucicem. Sad će i Bajden da se prenemaze da mu je Tramp kriv kao sto je i Vucicu sve ostalo krivo osim njega samoga.

Nije ni Srbija bas nešto posebno. Evo ovde u Bavarskoj je bilo slično kao i u Srbiji. Prvo su ove obavezne maske naredili u Bavarskoj da vide šta će biti. Niko se nije bunio. Sledeće nedelje cela Nemacka a posle i cela EU. Kad je mekano onda udri i hebi kobilu dok je u blatu...

Što se tiče programiranja naravno da je moguće. Do sada su se bavili softverom pa ako te neko nauci da ne treba ovo i ono onda se softverski ugradi da je možda i potrebno ali im to i ne pomaze vise. Sada su udarili na hardver. Upgrade No 1. Vise nije dovoljno nadogradjivati softvare pa onda telo prepozna uljeza i eliminise ga. Tako je bilo nekada sa vakcinama. Ne radi softver i onda ubacis umrtvljeni virus i onda telo kaže:„Aha, ovo je čega treba da se plasim i razvije zastitu.”. Softversko rešenje. E sada ide drugacije. Sada više ne ubacujemo novi softvare, sada je na redu hardver. Nema vise ubacivanja umrtvljenih virusa sada idemo direktno na RNA (DNK) a to je ipak hardverski zahvat. Možda čak i backdoor za nešto mnogo opasnije...
santa
30. januar 2021. u 10.24
„pravda_i_istina
30. januar 2021. u 02.40

santa, pravimo novu stranku, patriotsku”

Na istom kalupu, ili će to biti ...?
Profesor-Kanada
(Profesor)
30. januar 2021. u 11.12

Santa, nije sala, verovatno ste citali da je otvorio kancelariju
na Floridi (pored njegove kuce).

'Kancelarija bivšeg Presennika USA.'
santa
30. januar 2021. u 11.52
„nije sala...”

Kult licnost se ne gubi preko noći ali vremenom 'istina' ipak preovlada i među naj okorelijim iz sveta - teorije zavere!
santa
30. januar 2021. u 12.36
sirchulle: „Šta mu sad Trump smeta? Nije vise predsednik i nikom ništa?”

Ni najmanje santi ne smeta, kao sto nebi trebalo ni podanicima trampovog bezumlja da se suoce sa - istinom!
sirchulle
(CAD Designer)
30. januar 2021. u 12.40
@santa: Koliko vidim jedino ti ovde pominjes Trampa i samo ti pocinjes teme o njemu. Je li to direktiva iz CK KPJ ili je to samostalna inicijativa politickog komesara?
Stari__Gost
30. januar 2021. u 12.47
Santa,

7 miliona glasaca vise za Bajdena je vrlo mala razlika za zemlju od 340 miliona.

Ja bih recimo bas voleo da Trump opet pobedi za 4 godine. Ne zato što volim Trampa, naprotiv, odvratan je, ali bih voleo da svi koji su protiv njega polude od muke.
zlatiborac
30. januar 2021. u 13.04
Santa ,

nije mi jasno ; zašto,zbog čega i nepotrebno 'bacas koske' ovdeka?

p.s. i to bas u vreme ove epidemije koja (izgleda) nikog ne ostavlja ravnodusnim.

p.s.s. ta mogao sam ovo i da zaobidjem.ali ne odoleh - 'jača sila'.
;-)
santa
30. januar 2021. u 13.35
„p.s.s. ta mogao sam ovo i da zaobidjem.ali ne odoleh - 'jača sila'.”

zlatiborac, opet ti l e p o kažem - zaobidji, ili još bolje, preskoci! Nadam se da nebi trebao vise da te opominjem šta je po 'bontonu' a šta nije?!
santa
30. januar 2021. u 13.41
Stari_ : „7 miliona glasaca vise za Bajdena je vrlo mala razlika za zemlju od 340 miliona.”

Pa i nije bas tako mala u uporedjenju sa GW Bush-em koji je 'dobio' WH sa svega 573 (od, 6,000,000!!) glasa vise od Al Gore, 2000!

https://nymag.com/intelligencer/2020/11/bush-v-gore-and-the-2000-election-never-ended.html
santa
30. januar 2021. u 14.23
„@santa: Koliko vidim jedino ti ovde pominjes Trampa i samo ti pocinjes teme o njemu. Je li to direktiva iz CK KPJ ili je to samostalna inicijativa politickog komesara?”
----------

sirchulle, nebih da te razocaram, kao i druge tvoje istomišljenike, ali nikakva 'direktiva' od bilo koga me ne navodi da piskaram o aktuelnim novostima dana, bar u okruzenju gde se nalazim.

Čak šta vise, NISAM strastven pobornik 'demokratske partije' već godinama i godinama u nazad, a istini za volju, još sam manje nastrojen republikanskoj eliti, posebno zadnje cetir godine koja će ostati u istoriji ne zaboravna po svemu a po najviše po 1/6 dogadjaju i vodje tog istog.
zlatiborac
30. januar 2021. u 15.28
„zlatiborac, opet ti l e p o kažem - zaobidji, ili još bolje, preskoci!”

Primljeno k` znanju bracela,

Zato i ne želim ucestvovati u necem sto nam nije zajednicko a još
manje vredno prepucavanja koja prelaze na omalovazavanja...

p.s. povlacim sa teme ovakvog zadrzaja.

Seeb-VN1700
30. januar 2021. u 15.35
Americki mocnici prije 4 god. pustili su Trampa da se kandiduje za predsjednika USA samo zato jer su vjerovali da ne može da pobijedi.
Zato nisu ni pokusavali manipulisati izborima. Međutim Trap je posteno pobijedio. Onda su pocela sva moguća blacenja Trapa.
Na ovim izborima nisu htjeli ništa prepustit slučaju. Pokrali su mu glasove i tako otjerali.
I to nije bilo dosta nego su iscenirali upad u zgradu Kongresa i optuzili Trampa.
Tramp je bio velika sansa za Ameriku.

-
sirchulle
(CAD Designer)
30. januar 2021. u 16.10
Ja opet imam drugacije mišljenje. Trump je sansa za Ameriku da vidi koliko je suplja a ne samo Amerika nego i ceo svet. On je bio kao penicilin, potpuno beskoristan sam po sebi ali može mnogo toga da izleci. Nije Trump imao nikakve revolucionarne ideje koje svet prave boljim mestom ali je pokazao ono sto svet nije. Kao i lakmus papir. Ništa ne čini ali sve pokazuje. E, toga su se mnogi uplasili pa ga i mrtvog (politicki) više ne mogu da smisle. Odatle i ta hajka na njega. OK, bio budala, bio niko i ništa pa sto onda ovolika hajka na njega? On je kao onaj klinac u prici kada kaže da je car go i da zapravo nema nikakvo odelo.
santa
30. januar 2021. u 16.19
Seeb: „Pokrali su mu glasove i tako otjerali. I to nije bilo dosta nego su iscenirali upad u zgradu Kongresa i optuzili Trampa.”
-------

Kakva ogranicenost i kakve sve budalastine covek se može nacitati ovde, pa to ti je da ne poverujes!
pravda_i_istina
30. januar 2021. u 16.53
ograniceni su i budalasaju samo oni koji bi nas 70 i kusur miliona da reprogramiraju, pa da kažemo da izbori nisu pokradeni, a svi vidimo da jesu

po onoj ''carevo novo odelo''

neka je tramp najgri na sveti i mi trampovci, ali je fakat da je satro fejk njuz, i da je onda krenula cenzura, totalitarizam najgrdji, kakav nisu imali najgrdji periodi komunizma i fasizma

vasi levi liberalni BEZUMNICI BI NE SAMO ORVELOVO MINISTARSTVO ISTINE, VEC I NAS U REEDUKACIONE KAMPOVE... PA GDE JE KRAJ VASEM BEZUMLJU?

JOS CETE VI TRAMPA OD BLATA PRAVITI

EJ, BRE PA BAJDEN NE ZNA HEMIJSKU OLOVKU DA ZABODE, NE ZNA BRE DA PROCITA NAPISANO MU, ILI CITA TEKST, A ONO UPUTSTVO STA DA RADI - DEBILA STE IZABRALI.

PLUS STO STE OGRELI U LAGANJU., O ONOJ KO LAžE TAJ I KRADE, E TAKO STE ''POBEDILI'' NA IZBORIMA

pravda_i_istina
30. januar 2021. u 17.01
Kult licnost se ne gubi preko noći ali vremenom 'istina' ipak preovlada i među naj okorelijim iz sveta - teorije zavere!

===

SATRO JE FEJK NJUZ...mozete da nas etiketirate do mile volje, ali je cinjenica da vam je još jedino preostalo cenzurisanje i to ne pojedinacno, već masovno

ej, 10-ak možda najviše 100 laznih vesti, fejk njuz, ili soc. platformi bi da eliminisu nas 70 i vise miliona, brisu se na 100-ine hiljada ljudi odjednom ... pa zar tebi to izgleda normalno? zar ne vidis da ste vi ogrezli u FASIZMU/KOMUNIZMU/TOTALITARiZMU NAJGDJEM?
pravda_i_istina
30. januar 2021. u 17.09
namerno smo pustili da seronja bajden bude predsednik, da vidimo gde je kraj ovom vasem ludilu

ej da vi podržavate da se mi na 100-ine hiljada brisemo, sad će da ispadne da smo mi nas 70 miliona teroristi i teoretocari zavere

ne, nego ste se vi oprostili od pameti.
samo posmatramo da vidimo dokle ste spremni sa ovim BEZUMLJEM DA IDETE
Stari__Gost
30. januar 2021. u 17.17
Meni je uvek bilo i ostalo potpuno nebitno ko je predsednik. Predsednik bukvalno ni o cemu ne odlucuje. I ko god drugi da dodje, uvek će ostati isto sr*anje, iliti: „Same old sh*it!”
santa
30. januar 2021. u 17.19
„eliminisu nas 70 i vise miliona...”

Opet haluciniras, pravda_i_ fake news, ti i takvi kao ti, niste iz iste grupe već ste iz nekog drugog tabora (samo sto vas nisu sve po'apsili, al' sad će, tek sto nisu)!
pravda_i_istina
30. januar 2021. u 17.33
šta je santa, nije ti dovoljno da nas sve cenzurisu, nego treba i da nas pohapse?

kažem ja da smo ovo upravo i hteli, da se vidi koji ste vi STALJINISTI, MAOISTI, NACISTI, YOU NAME IT
pravda_i_istina
30. januar 2021. u 17.35
PRIZIVAS NAM STALJINISTICKE CISTE, NI ON NIJE SVE ELIMINISAO, NEKI SU PREZIVELI PROGON U SIBIR...
pravda_i_istina
30. januar 2021. u 17.37
Nije za svakog; em je poduzi prilog iz lista 'Politika' (Stari_Gost, zaobidji:-) em je nepristrasan:

EVO TVOG ''NEPRISTRASNOG'', pravi spiskove za progon:
Novinar Politike sa platnog spiska američkog Stratfora, Boško Jakšić, napravio je i objavio spisak Srba koji su poreklom Rusi. Po mišljenju ... https://zicer.org/2016/11/16/bosko-jaksic-napravio-spisak-srba-koji-su-poreklom-rusi/
santa
30. januar 2021. u 17.41
Deder, pravda_, ne arluci, čujem te, a čak i da te ne čujem znao bi ko bi drugi mogao biti tako smotan k'o ti!
pravda_i_istina
30. januar 2021. u 17.44
nepristrasna lista za odstrel

aham, a trampa ste zvali hitler?

ogledni se, santo.
santa
30. januar 2021. u 18.02
zlatiborac: „p.s. povlacim sa teme ovakvog zadrzaja.”

Fair enough, thx!
pravda_i_istina
30. januar 2021. u 18.05
MSNBC Guests Imply Trump’s Election Remarks Deserved Drone Strike Against Him

hilarini ucenici, samo sto je ona imala ideju da se asanz gadja dronom, a tvoji fejk njuz

One of the MSNBC guests appeared to imply that Trump’s election remarks could have warranted a drone strike against him.

ZAMISLI:
nije vam dovoljna cenzura trampa i svih trampovaca nego ga treba ucutkati dronom? pa, naravno, hilirina ideja, ucutkati asanza drobom, sada ucutkati trampa!

na koje grane su spali fejk njuz, nema nize od ovog vaseg BEZUMLJA. https://welovetrump.com/2021/01/29/msnbc-guests-imply-trumps-election-remarks-deserved-drone-strike-against-him/
pravda_i_istina
30. januar 2021. u 18.11
SAMO VAS POSMATRAMO, VAS LUDAKE, I ANALIZIRAMO DA VIDIMO KOLIKO STE MENTALNO OBOLELI ZAHVALJUCI FEJK NJUZ

sirchulle
(CAD Designer)
30. januar 2021. u 16.10

Ja opet imam drugacije mišljenje. Trump je sansa za Ameriku da vidi koliko je suplja a ne samo Amerika nego i ceo svet. On je bio kao penicilin,...
====

SHUKI, VIDIS BRE DA JE OVO ZA MENTALNU USTANOVU?!
pravda_i_istina
30. januar 2021. u 18.13
će da stavim tablu u front yard-u, a ovi će da me gadjaju dronom, LUDACI iz fejk njuz santinog!
DarkBlue
(istrazivac)
30. januar 2021. u 19.33
Vidis DRUžE Santa,
Tebi ne smeta opsta korupcija americkog establismenta, ne smeta ti
ocigledna kradja izbora, ne smeta ti postavljanje onog izlapelog
matorca koji je olicenje kurupcije (cime se lično hvalio pricajuci
kako je preko ukrajinskog tadasnjeg predsednika izdejstvovao
ucenom otpustanje javnog tuzioca koji je otvorio istragu Burisme,
kompanije od koje su njegov sin i on sifonirali pare) za predsednika.

Ne smeta ti ni visemesecno divljanje debila iz antife koji su
razbijali, palili, pljackali i UBIJALI svoje sugradjane a bili su
i te kako potaknuti izjavama drugova i drugarica iz vase partije.

Ne smeta ti zločinacki klan klintonovih koji je da se potsetimo
bombardovao tadasnju Jugoslaviju, oteo Srbima Kosovo i Metohiju,
izrodio „nobelovca” obamu koji je zapoceo ko zna koliko ratova i
razorio mnogobrojne države. Ima toga daleko vise nego sto sam nabrojao.

Ali tebi smeta Tramp koji uopste vise nije ni bitan, oterali ste ga.

I smetaju ti svi koji ne misle kao ti. Ili da se bolje izrazim,
smetaju ti ljudi koji razmišljaju svojom glavom a ne veruju slepo u
PARTIJU, masovne medije, lazne 'spasitelje covecanstva' itd.

To je DRUžE Santa totalitarizam bez obzira da li je obojen levom
ili desnom farbom (komunizam ili fasizam).
pravda_i_istina
30. januar 2021. u 19.53
DarkBlue,
svaka ti je ka' NJEGOSEVA
DarkBlue
(istrazivac)
30. januar 2021. u 20.06
Pozdrav Pravda,
I am NOT a financial advisor but get some eth and maybe little bit
of btc. ETH is poised to triple in the coming months.Hope you have
some left from 2017-18.

Srećno u ovim tmurnim vremenima! Cuvaj se! Santa i njegovi oce da
hapse :)
pravda_i_istina
30. januar 2021. u 20.27
AKO udjemo u veliku depresiju, po'apsice vam digi valute;
vidis da je korupcija/pokvarenost neizdrziva, a neko će morati da plati - gledaj da izadjes na vreme iz digivaluta

ovi wanna be fasisti/nacisti/komunjare su na posmatranju - totalitarizam je zavesa za bankare, a ovi su korisni idioti, mogu svoju babu bajdena da uapse, sve je predstava, samo sto su se oni kao majmuni primili, na cenzuru, droniranje, progone... a kad pomenu nobela
Black Lives Matter is nominated for a Nobel peace prize
DarkBlue
(istrazivac)
30. januar 2021. u 21.13
Ne sumnjam uopste da će pokusati da po'apse crypto ali mislim
da još nije dosao povoljan momenat. Prvo treba da puste u opticaj
CBDC-s (kinezi su već poceli), u međuvremenu će 'institucije' da
napumpaju cenu btc-a cisto da se prosecni joe zalozi za blockchain
i poveruje kako će možda postati konacno vlasnik „svoje prasice,
svoje kasice” kroz cbdc. Ali to je verovatno sve zakazano za dve-tri
godine od sada, onda će pokusati da zabrane bilo kakav oblik
privatnog vlasnistva ukljucujuci i nekretnine. To cilageri koji vole
da se sastaju svake godine u davosu uopste ne kriju.

https://www.youtube.com/watch?v=NcAO4-o_4Ug
santa
30. januar 2021. u 21.21
„Ne smeta ti zločinacki klan klintonovih koji je da se potsetimo
bombardovao tadasnju Jugoslaviju...”
----

DarkBlue, udostojicu te odgovorom na svo to skrabuljanje oko šta mi sve 'ne smeta', a to je da mi daleko vise od svega pomenutog smeta, a po najviše kad mi se to 'servira' od praznoglavaca, a ne od osoba doraslih svojih godina, stepenu obrazovanja, i daleko vise i boljeg poznavanja sveta oko sebe.

Držimo se mi sebi ravnom, i dopustimo drugima da iznose svoja vidjenja (bez predrauda i kojekakvih propaganda) o šta je šta i ko je ko, svidjalo se to nama ili ne.

Ti i ja, dragi moj zemljace, po ociglednom izgledu, nikad nismo 'igrali', niti igramo posebno danas u istoj ligi, te zato - zaobidji!
DarkBlue
(istrazivac)
30. januar 2021. u 21.43
A nomination for the Nobel Peace Prize may be submitted by any person who meets the nomination criteria. A letter of invitation to submit is not required. The names of the nominees and other information about the nominations cannot be revealed until 50 years later.
-----------------------------------------------------------------------

Gde si nasao da je BLM nominovan? Mislim, ako je tačno, mogli su
ladno i kkk. Nema bitne razlike. Od kada su bami podelili tu nagradu
a on se mrtav ladan pokenjao na nju zapocevsi vise ratova nego onaj
retardirani bush...šta da se kaže :)

Ja lično ću da nominujem santu :)))
pravda_i_istina
30. januar 2021. u 22.40
pravda_i_istina
30. januar 2021. u 22.47
banka za medj. poravnanja [zver iz laznog otkr.], sa 7 centralnih imaju ideju šta sve treba da ispuni CBDC, a za kineze sam čuo samo, ali ne znam

citao sam i šta smrde u davosu, pitanje je šta je ostvarivo, a prosecni dzo neće imati izbora, evo nama uplacuju ovu korona pomoć, kakve vze ima, pare lezu na racun, neka ih zovu kako hoće
pravda_i_istina
30. januar 2021. u 22.53
epidemija uz demorats stetocisntvo može da pokosi gradove, njujork i sl na zapadnoj obali, pa kada propadnu onda da se cb pobrine, ali nema logike da se oduzima priv. kuca meni npr ili santi, jer ko zna koliko su se banke nafatirale samo na jednoj pre nas... od čega će da žive ako ne plasiraju kredite?
DarkBlue
(istrazivac)
30. januar 2021. u 22.58
Držimo se mi sebi ravnom, i dopustimo drugima da iznose svoja vidjenja (bez predrauda i kojekakvih propaganda) o šta je šta i ko je ko, svidjalo se to nama ili ne.

Ti i ja, dragi moj zemljace, po ociglednom izgledu, nikad nismo 'igrali', niti igramo posebno danas u istoj ligi, te zato - zaobidji!
-----------------------------------------------------------------------

Drzi se ti sebi ravnih dragi moj zemljace, izgled ostavi po strani
za sada i naravno dopusti drugima da iznose svoja vidjenja.

Moje vidjenje je da si budala na kvadrat. Nisam iz 'tvoje lige' pa
to ne bi trebalo da te streca. Srećno sa trecom vakcinom :)
pravda_i_istina
30. januar 2021. u 23.05
DarkBlue
ja bas mislim da će da bude obrnuto, ne kao sto mi u eu imali zamenu marke za evre u nekom razumnom roku

ako hoćeš da imaš apsolutnu kontfrfolu nad emisijom novca ljudi ne smeju da ga imaju, a nekretnine, kamione i avione će uvek jedni imati a drugi neće, tj. od jednih će se oduzimati, a drugima davati na kredit

eliminisace 99% banaka, sa uvodjenjem cbdc, samo tekuci odnosi, a ne da ti izvadis kamaru para i kupis tu novu centarlnu digi valutu

ukinuce novac, pa će onda uvesti digi valutu, proswcnom dzou svejedno šta mu leze na racun, i šta mu se skida sa kartice
DarkBlue
(istrazivac)
30. januar 2021. u 23.11
epidemija uz demorats stetocisntvo može da pokosi gradove, njujork i sl na zapadnoj obali, pa kada propadnu onda da se cb pobrine, ali nema logike da se oduzima priv. kuca meni npr ili santi, jer ko zna koliko su se banke nafatirale samo na jednoj pre nas... od čega će da žive ako ne plasiraju kredite?
------------------------------------------------------------------------

Ako uspesno plasiraju CBDC neće biti potrebe za bankama u sadasnjem
obliku. Država će biti banka direktno. Imace neogranicenu moc da bilo
kome dodeli ili oduzme bilo šta. Cilj je da se vecini oduzme sve pod
komunistickim parolama o jednakosti a na dalje bi bilo jednostavno
rentati poslusnima dobra i usluge. A neposlusne polako iskljuciti ili
preobrazovati na razne nacine da se prikljuce stadu.
DarkBlue
(istrazivac)
30. januar 2021. u 23.18
da, pisali smo istovremeno pa nisam video zadnji post, svodi se
na isto otprilike, samo sto ja mislim da će oteti i avione, kamione
kuce i rentati sve poslusnim smrtnicima...ko zna šta će biti...možda
se neko cudo desi pa se stvari preokrenu...uvek postoji nada
pravda_i_istina
31. januar 2021. u 00.48
Cilj je da se vecini oduzme sve pod
komunistickim parolama o jednakosti a na dalje bi bilo jednostavno
rentati poslusnima dobra i usluge.
===
ti moras da imaš rentijera koji renta drugima... to će se napraviti po gradovima koji će bankrotirati, već sada zvrje prazni lokali, rente padaju, zbog korone... jedan rentijer pukne, ali nema drugog da kupi - tek u tom slučaju država uskace, a sto pominjes davos i onog pacijenta, to u dogldno vreme nema logike, da se svima sve oduzme i svi budu srećni... mora da postoji titular svojine

kažem ti, ta ideja apsolutne kontrole prokletlog novca mi se čini najizvesnijom, kroz virtuealni novac sa maksimalnom kontrolom duznicko-poverilackih odnosa

takođe, možda postanemo jedna zemlja dva sistema, kao kina, s tim sto bi se kod nas organizovali gradovi i teritorije, pa neka se država pobrine za gradjane, bankrotirane gradove, shitholes, a teritorijalci sami za sebe

mislim da ti ne razumes ovaj digitalni komunizam, da će se oduzimati samo novac, obojeni su prevareni obecanjem o reparacijama, a nema sanse da titovi generali sada isteruju burzoaziju iz kuca i zauzimaju ih za sebe
Seeb-VN1700
31. januar 2021. u 08.04
Koja zabluda u Americi da je sa Trampom krenulo sve loše a sad sa Biden sve će opet bit dobro.
Svi Americki predsjednici su bili isti osim Trampa. Svi su zakidali na Americkoj sirotinji i zapocinjali nove sukobe i ratove gdje god su mogli, svi osim Trampa.
Čak i nobelovac za mir zapoceo dva nova rata.
Dal je Tramp donio zakon da Americka sirotinja prima socijalnu pomoć 5 god. i nakon toga ništa?
Šta je to Tramp svojim dolaskom donio losije Amerikancima nego sto prije njega nije bilo?
Svi u Americi su taoci digitalnog pracenja, posmatranja i spijuniranja od nekolicine Americkih mocnika.
I ne samo Amerika i Evropska Unija takodjer, svijet..
Svi su ustekani na dig. mrezi koja ide u centre spijuniranja u USA. Milijuni zaposlenih u USA bave se samo pracenjem, spijuniranjem i navodjenjem bespilotnih letilica i pritiskom na dugme odluciju u kom dijelu svijeta da nešto razore i uniste.
Evropska Unija ako iz zida iskljuci uticnicu na koju su prikljuceni kompjuteri ne funkcionise. Svi serveri, baze podataka i pracenja su u USA.

Evropska Unija treba da se ostavi Amerike i prikloni sama sebi, dobrim odnosima sa susjedima. Izgradit posebno dobre odnose i povjerenje sa Rusima i nastavit bez Amerike, njenog tutorstva i ucjenjivanja.

Tramp je bio sansa.
Jednini covjek na vlasti koji se suprotstavio mocnicima USA.
Ali protiv USA mocnika koji prate i spijuniraju čitav svijet, određuju najmanje 20 god. unaprijed ko će bit predsjenik u USA i ucjenjenim svim drugim državama svijeta malo se može.
Najvaznija stvar za USA kao da je stalno povecanje vojne moći i usavrsavanje novih oruzja za razaranje drugih.
Niko u svijetu ne bavi se time kao Amerikanci. Zašto? Neko će ih napasti?
Zašto se Americki narod toliko naoruzava? Možda zato jer ima neprijatelja toliko kao nijedn drugi narod na svijetu?
Sve je to bilo i prije Trampa i nastavlja se sa starcem od 80 god. koji ne zna gdje mu je lijeva a gdje desna cipela.. i takav sad donosi USA renesansu.

Smijurija od demokratije :))

-
Stari__Gost
31. januar 2021. u 16.51
morate da razumete Santu i zašto on nikada neće reci ništa protiv Amerike.

on je kao pas iz kafilerije (shelter) koga je neko spasio i usvojio, i po prvi put ga posteno nahranio, okupao, vakcinisao, i on će mu biti prezahvalan i veran do kraja zivota. neće nikada ujesti ruku svoga gazde koja ga hrani.

on nikada nije napisao ni jedno slovo protiv bombardovanja Srbije. on jednostavno to ne može i ne sme, jer bi to znacilo da je protiv svog gospodara kome je veran i pokraj cijih nogu spava.

njega Srbija ne zanima, i atomsku bombu da bace na nju, njemu bi bilo svejedno. on je sa Srbijom raskrstio odavno, i zanima ga samo svoj gazda.
oblica
(ima ih na pretek)
01. februar 2021. u 04.10
Negdje sam procitala neke savjeta kako se treba preventivno boriti protiv Alzheimerove bolesti, pa između ostalih savjeta (...ishrana...kretanje... tra-la-la), kaže i to da covjek treba da sto vise prati aktuelna zbivanja i da razmjenjuje mišljenja sa drugima o aktuelnim zbivanjima: nešto kao aktivni socijalni faktor

Pa sve nešto kontam da su to motivi koji tjeraju santu da se toliko grcevito bori za potezanje „aktuelnih” tema.
Možda mu neko treba blago saopštiti, da se covjek u tim godinama ne uzruja, da ta tema nije vise aktuelna.
sirchulle
(CAD Designer)
01. februar 2021. u 04.24
Nisu to samo saveti nego ako pogledam iz svoje familije tako je zaista. Pre neki mesec mi je umrla tetka koja je dugo godina bolovala od te bolesti. Dok je bila mladja nije se mnogo brinula ni za šta, živela je bas opusten zivot, ako se ima ima a ako nema nema. Bila vesela žena i nije se mnogo obazirala na bilo kakva desavanja. Jednostavno nije koristila mozak u punom potencijalu. Sa druge strane moj deda je umro sasvim svestan do poslednjeg dana zivota. Ceo zivot je mislio, radio, raspravljao i mozgao. Bavio se svime i svacim, seljak a bio i stolar pa i umetnik. Voleo prirodu, kalemio voce, pravio umetnicka dela od drveta i slično. Mislim da mu mozak nikad nije bio zaludan, ni jednog trenutka.
E, sad ko je bolje prosao? Nisam bas siguran...
Stari__Gost
01. februar 2021. u 22.08
ne razumem tu potrebu ljudi da sto duže žive.

kad čujem da neko ima 80 ili 90 godina, najezim se...šta je tu lepo?

starost je grozna, 6 banki je taman, 7 maksimalno, sve preko je jezivo.

pravda_i_istina
03. februar 2021. u 13.59
6 banki je taman,

znaci, mi sa 5 da se pakujemo polako?

aaaa. pa lepo si ti to smislio...
sirchulle
(CAD Designer)
03. februar 2021. u 14.53
@pravda_i_istina: Pa, naravno. Ništa loše on ne piše. Eto i ja sam tu negde. Tih sam godina kao i ti sa pet banki. Nisam nešto istrosen, bilo neke vojske dok sam bio mladji, kasnije sam se održavao, vezbao i trenirao. Ucvrstio telo i duh. Malo i genetika ima svojeg uticaja ali to je to. Svi misle da sam bar deset godina mladji nego sto jesam ali ja vidim da to nije tako. Sa ove pozicije ne mogu sebe da vidim kao upisanog starca sa pelenama kome žena menja pelene i slično. Da hoće da dodje do pravog rata ja bih se rado prijavio da odmenim sve one mlade kojima je zivot tu u blizini. Cemu zivot ako ništa ne ostane od zivota?
pravda_i_istina
04. februar 2021. u 16.35
sule, zato sam ja religiozan
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.