Diskusije : Obrazovanje

 Komentar
Humber college
con79
24. oktobar 2011. u 22.34
Pozdrav svima,
Interesuje me da li je neko isao na humber college u Torontu ,preciznije za practical nursing,i kakav je pre admission test bio.Traže biologiju,hemiju,matematiku,a posto sam ja davno zavrsila srednju skolu malo mi je sve to sad strano i zastrasujuce.Molila bih vas za savjet i pomoć kako to savladati.
Hvala vam svima unapred.
milica-devojcica
02. novembar 2011. u 16.50
Mislim da na prijemnom za RPN imaš, pored toga sto si nabrojala i engleski. Matematika je laka, nema digitrona, racunske operacije sa celim i decimalnim brojevima. Mislim da ima oko 30 zadataka, nisam sigurna. Postoji i metricki deo, znaci konvertovanje mL u L, cL, dL.. itd. Taj deo mora da bude 100% tačan da bi se uopste prosao test. Za engleski mislim da se piše esej. Što se tiče biologije i hemije, mislim da su i to osnovne stvari kao i kod matisa, ali ne znam detalje. Na hamberu postoji tzv. Academic Upraiding koji te bas priprema za RPN(oni u stvari pripremaju ljude za koledz). I mislim, ali mi nemoj verovati, da je besplatan. Idi na sajt hambera, i pod liberal arts and science ćeš naći AU i sve potrebne informacije. Možeš i da ih nazoves. Ako si davno bila u skoli, tako nešto bi ti bilo super jer ti oni bukvalno, osveze pamcenje i spreme te za prijemni.
Srećno

Poz
zovume
08. novembar 2011. u 11.19
Nasuprot Humber College je bolnica i tamo rade RPNs koje su samo 10 razreda zavrsile, znaci i ti možeš postati RPN ali regulacija je da imaš 2 godine community college.

ma proćićeš čim te vide jer si lepa i pametna, ne brini se samo napred.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Earrings?
.