Diskusije : Obrazovanje

 Komentar
Primljen na fakultet u Engleskoj, kako do para??
MrBojan1986
16. april 2011. u 22.05
Dakle,primljen sam na LLM program na Oxford Brooks-u u Engleskoj... Skolarina je veoma skupa kao i zivot u Engleskoj...Pokusavam sa razlicitim fondacijama i stipendijama ali ide jako teško... Inače do 15.maja trebam da im obezbedim informaciju da li raspolazem novcem...
Molim vas ako znate na koje bih adrese mogao da se obratim,bio bih vecno zahvalan.
Bojan.
Veskica
(No one can outrun their destin)
28. april 2011. u 11.33
Lepo je usavrsavati se i teziti necem visem u zivotu, ali mi nikako nije jasno zašto to raditi bas u Engleskoj kad i kod nas ima skola za isto, a svakako i kadra koji pruza i vise i strucnije nego u „izvikanim” engleskim institucijama?!
Veskica
(No one can outrun their destin)
28. april 2011. u 11.39
A bas ako želite toliko Oxford obrazovanje, pa najjednostavnije je da dignete kredit u Lloyds Bank i tako postanete deo sistema kome tezite, tako što ćete ostatak zivota provesti u otplacivanju istog. Pozdrav!
Hillside
18. novembar 2011. u 23.24
Bojane,
verovatno si već i sam shvatio da to jako teško ide... Moj sin je bio u sličnoj situaciji pre 9 godina, zavrsio A level u jednoj engleskoj boarding skoli gde je imao punu stipendiju, primljen na Cambridge, ali nije bilo nikakve sanse da se dodje do stipendije tamo... Zavrsili smo u Kanadi..i to je bila jako dobra odluka, ali smo se svi kao porodica iselili.
Jedino ako imaš nekog iz familije ko bi finansirao ili ako ti neko radi u velikoj firmi gde bi možda mogao da dobijes kredit.
U svakom slučaju pretrazi sve sajtove u vezi stipendiranja kao i probaj sve mogućnosti da dobijes od neke naše firme.
Srećno!
p.s ignorisi komenate „šta ćeš na Oxfordu”-kiselo grozdje, samo ignorisi i bori se za sebe kako znaš i umes
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.