Diskusije : Obrazovanje

 Komentar
A1 testovi za nemacki
modok
(trgovac)
16. mart 2011. u 20.36
čuo sammoze da se poloze u geteovomm institutuu bg za useljenje u nemackuto traže e sad koja je tezina tih testvo ,trzi se pisanje citanje i govor ima li neko iskustvo s time kolko pena za prolazak se traže poz
Ninos1aw
(трудбен)
19. april 2011. u 06.13
Буразеру, тестови су лаки, обичан човек све што треба може да научи за пар недеља. Али тебе пратим како пишеш по овим дискусијама без тачке и зареза... ако тако будеш писао и на тесту - мрка капа.
modok
(trgovac)
02. maj 2011. u 17.43
znakovi interpunkcije su mi slaba tacka . to priznajem pozurim i ne stavim zarez a mislim za a1 tet m da pisanje traže minimu ime prezime godiste rodenja i to i da se zaokruzuje šta je tačno od tri ponudena odgovora ,jedno tačno eto poceo sam da stavljam zarezi i tacke za početk
kriska
08. maj 2011. u 04.46
Samo na osnovu polozenog A1 kursa ne može se ni u ludilu dobiti boravisna viza u Nemackoj.
To je integracioni kurs koji je neophpdan u cilju spajanja supruznika, sto znači da: ako tvoj bracni drug živi i radi u Nemackoj i ima neogranicen boravak ili je Nemacki državljanin, a ti želiš da se odselis i živis sa njim u Nemackoj, uslov je polozen A1 stepen znanja Nemackog jezika, da bi dobio boravak na godinu dana.
Za neogranicen boravak potrebno je da u Nemackoj pohadjate još jedan kurs B1, u trajanju od 5 meseci.

Ovo ne vazi za zemlje koje su clanice EU, oni ne moraju da idu na kurs Nemackog jezika, da bi dobili boravisnu vizu na osnovu spajanja porodice.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Mantra Bracelets?
.