Diskusije : Religija

 Komentar
Elohim ne znaci trojstvo ili Tri boga u jednome
Bazorilo
12. april 2024. u 16.45
cartensius
(pisac)
20. april 2024. u 16.31
Bazorilo, ako je sve što govori ovaj čovek istina, postavlja se pitanje, zašto je još uvek u toj zajednici ili crkvi adventista? Verovatno da ima istomišljenika, onda neka formira pravu istinsku organizaciju a ovo pljuvanje po jednom narodu koji sebe smatra Božjim narodom nije lepo a nije ni hrišćanski. Seti se samo slučaja Valaka i Valama,„...kako bih mogao da prokunem onoga koga Bog blagosilja...”, nije taj narod bio savršen, kao što i sadašnji narod(reč je o adventistima), nisu savršeni, ali među njima ima iskrenih duša. Ako je G. K. glas Božji, onda treba imati poverenja da Bog vodi taj narod. Voleo bih znati, ko je taj čovek i koje obrazovanje ima, prema njegovim rečima, kaže da je teolog i ekspert za jevrejski jezik. Poznaješ li ti tog čoveka? Terminologija koja se često koristi, može biti pogrešna, Jelena G. Vajt koristi izraz, kada je reč o Trojstvu, „Nebeski trio”. Takođe neko koristi „Tri lica”, po meni je ispravnije „Tri ličnosti” a najbolje je, kao što sam više puta rekao, ne dirajmo u prirodu i suštinu Boga i Božanstva, bavimo se više našim spasenjem i žrtvom Gospoda našega Isusa Hrista bez koje ne bismo imali spasenje. Pozdrav.
cartensius
(pisac)
20. april 2024. u 16.48
„Elohim ne znaci trojstvo ili Tri boga u jednome”

Ovo je tačno a voleo bih znati ko stoji iza ove objave. I mi obični ljudi znamo šta znači „Elohim”, isto tako je besmislica da ima tri boga u jednome. Odmah se krenulo sa manipulacijom reči. Takođe teorija o nekom periodu, kada je Bog Otac još bio sam... ne drži vodu, čista ljudska filozofija, odavno poznata. Iznenađen sam izjavom jednog dr-a teologije koji je rekao da je morao biti jedan početak. Nije bilo nikakvog početka, većnost to ne poznaje.
cartensius
(pisac)
28. april 2024. u 20.47
Bog ima svoju decu u svim religijama, neki ih imenuju kao„Božja nevidljiva crkva”, zato nemojte pljuvati u zenicu oka Božjega.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.