Diskusije : Srbija

 Komentar
Sudbina Srbije
pagos
(s)
21. januar 2014. u 19.07
tako to...

ushiceni dodjose iz glavnog grada Evrope slugani i patuljci od ljudi. Vucic i Dacic sa svojim ulizicama.

Donesose vijest o sreći i ljubavi i razumijevanju od strane njihovih gospodara! Ushiceni od lupkanja po ramenu , tapsanja u stilu ''dobar cuko, dobar cuko'' Na dobrom ste putu da rasturite o nama minimalnom trosku sami , svo svoje imanje.

Dakle, gospodo ciji servilni geni rade 24/7:
Vi, Vucic i Dacic sa svojim ulizicama ste nevjerovatan spoj izvrsioca-ulizica, cinovnicica, ljudi bez imalo ideje i vizije. Vi Vucic i Dacic ste obične jadne siledzije koji svoj jadan autoritet testirate na ogoljenom narodu, siromasnom do zuba.

Vi, Vucic i Dacic sa svojim ulizicama ste jedinstven primjer polupismenih državnika, koji ste bez imalo ustezanja poklonili dio svoje zemlje-odrekli je se(smrtna kazna za izdaju)

Gospodo slugani, Vucicu i Dacicu sa svojim ulizicama, je li vi stvarno mislite da će vas shvatiti ozbiljno, vas tako jadne i ponizne, bez dostojanstva, vas koji ste se onako olako odrekli svojih nacionalnih interesa??Pa naravno da nikad necete biti prihavecni u EU, kondomi moji dragi!! Ako ste tako olako se odrekli svojih vitalnih nacionalnih interesa, vrlo je jasno kako ćete se ponasati kad bude trebalo da stitite interese prijatelja ili država u istom klubu!!!

I tako Srbija ulazi u Evropu, kao silovana, iscijepana, ojadjena prostitutka, bez dostojanstva, bez icega.I onda neko ocekuje da će vas neko prihvatiti ozbiljno. Onaj ko ne poznaje mentalitete Anglosaksonaca, Francuza, i Germana vrlo dobro zna šta Srbiju ceka. Samo neznalice njihovih mentaliteta sa odusevljenjem prica o tamo nekoj EU.

I naravno da će Srbija uci u EU , ali Srbija Beogradskog pPasaluka. Takav narod nije bolje ni zasluzio!! Bombardovalo ih, tuklo, razaralo, ucjenjivalo, otimalo zemlje i oni opet trce siledzijama u zagrljaj!!!
eperson72
(lekar)
07. mart 2014. u 21.55
eperson72
(lekar)
10. maj 2015. u 17.29
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Unicorn Gifts?
.