Diskusije : Republika Srpska

 Komentar
Od John-а Laughland-а
No-1
10. april 2013. u 23.38
Данас смо могли чути од уваженог Доктора (и историчара) Међународног Права историјат, одредницу, и суштину Међународног Права од Средњег Века до данашњих дана господина John-а Laughland-а којему се нико није могао супроставити - ниједним ваљаним аргументом.

1) Геноцид над србским народом 1914 - 1918 за који постоји огромна документација.Геноцид је спровођен како у самој Србији тако и на свим деловима Аустро-угарске.

2) Геноцид над србским народом 1941 - 1945 за који исто постоји огромна документација. Тај Геноцид су забетонирали комунисти у исто време вршећи Етноцид (познат као Колонизација) и тиме омогућили да се Хрватској додели статус победника у борби против нацизма и фашизма (без обзира на чињенице) и да јој се доделе територије (углавном испражњене Геноцидом и Етноцидом над Србима) које јој никада историјски нису припадале.

У међународном Праву дословно пише: „ Нико нема право да присвоји територију и да се на њој шири - Геноцидом”

3)Подривање и разбијање СФРЈ и хушкање народа исте на рат и ратне злочине (са многим елементима Геноцида из претходних ратова и признање једнострано проглашених „држава” Словеније и Хрватске (нарочито Хрватске) од стране Немачке и Ватикана.

4) Незакониту (и ничим изазвану) агресију на Савезну Републику Југославију од стране НАТО чланица 1999 уз употребу забрањених оружја (експлозивних направа) Касетних Бомби и Бомби са осиромашеним Уранијумом која се исто може окарактерисати као Геноцид са несагледивим последицама.
TPACEP
(Tpacep)
20. jun 2013. u 16.11
Pod 2 je obična laž.

Plan je bio da se popuni Srbija zapadnodrinskim Srbima umjesto švaba koje su napustile sjever Srbije.

Naseljavajući Srbiju raseljavala se Krajina, Hercegovina i Bosna. Da nisu bili komunisit na vlasti radila bi se ista stvar, jednostavno je trebalo popraviti krvnu sliku Srbije ostalim Srbima.

Postaje dosadno stalno slušati okrivljavanje komunista za svaku glupost. Komunisti su krivi i što je Isus razapet, ako je uopšte i bio razapet.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.