Diskusije : Ženski kutak

 Komentar
Brak bez sexa
Bajadera20
(tehnicar)
07. maj 2021. u 10.29
U braku smo 30 godina, da ne dužim previse, imamo ono ok brak, osrednje. Ima stvari koje mi smetaju i koje ne nisam mogla i ne mogu promjeniti ali radi djece, sigurnosti i svega sto smo prošli, skucili i navikli valjda da živimo ovako još smo skupa ali kao i kod vecine, ne mogu da pricam o ljubavi nakon toliko godina nego ono valjda nam je bolje ovako obadvoma i ne svadjamo se mi ali probmlem je SEX.
Ja imam 55 on 57, od moje 50te ja mislim da smo imali sex možda 10 puta. prvih par godina to je bilo ono ponekad, u 2-3 mjeseca pa sve rijedje i sad nikako. Ja sam s njim razgovarala o tome jer je on jako cutljiva osoba i teško je i početi pricu o tome, kao da se stidi.
Onda sam ja inicirala i rekla da to bas i nije u redu da u 52 -53 gotovo da nemamo sex. On je rekao „pa nije”. Ja sam mu predlozila da potrazi pomooc ljekara i uradio je to i dobio viagru. Od cijele kutije, potrosio je 2, znaci 2 puta smo imali sex i ta kutija sad stoji već godinu dana, netaknuta. Ne vrijedi ni viagra kad on vise nema zelju. Lubi on mene po 10 puta na dan ali bas ono kao sestru jer sam mu napravila dobar rucak, sredila kucu itd. ali nema vise da me pipne negdje kao nekad. Skoro pa da se stidimo skinuti vise jedno pred drugim On je cio zivot volio da popije, nije da se opijao ali svaki dan najmanje 4-5 rakijica i tako i sad a nekad se naravno i napije ali svaki dan mora da ima da popije jer je drugacije neraspolozen i nervozan. Sve u svemu duga bi prica bila da sad pricam cio zivot:) Ja osjecam i želim da imam sex i ne mislim da sam stara toliko, imam zelju ali nemam s kim. Iskreno, da nisam u stanoj zemlji ja bih sebi sigurno nasla nekog za to i cuvala brak ali u stranoj zemlji ne možeš ni svalera da nadjes. Jedino mi preostalo da se razvedem a to povlaci mnogo čega drugoga a opet nekad pomislim.. da ostanem da živim ovako do kraja zivota bez sexa totalno, ni to mi se ne svidja nikako.Usput samo da kažem da stvarno dobro izgledam po mom mišljenju a i po mišljenjima drugih ljudi.Eto to je u vrlo kratkim crtama, ako se neko javi za diskusiju, vjerovatno ću pojasniti neke stvari bolje i odgovoriti na pitanja.
NecuZvakuVratiKusur
(Grrrrok)
11. maj 2021. u 16.54
Ja bih reko da se on mrka češće nego ti. Svaka žena, ma kako dobro izgledala ima muškarca kome je dosadila.
keramicar
(mrgud koji sedi)
23. maj 2021. u 16.04
ukratko, ako je samo da se oslobodis napetosti iz tela, 21.prvi je vek i predlog je da nabavis vibrator i tako sacuvaj brak do kojeg ti je i stalo. u slučaju da ti je potrebno malo dodira i neznosti, verovatno je jedina opcija razvod i novi partner. svaler kao opcija neće rešiti ništa dugorocno.

pavla
(iz keca u x..)
02. jun 2021. u 16.25
kupi vibrator
Rastko28
27. jun 2021. u 05.05
Nadji nadarenog dečka i poštedi muža i biće svima superiška🤪
Mexico1
(Trust_Nobody)
08. jul 2021. u 16.35
Suti , trpi i pati :(
Vesnockaja
08. oktobar 2021. u 18.06
Hm...
Vesnockaja
08. oktobar 2021. u 18.08
Stvarno ne znam šta reći. Meni je to ružno od njega da se ni malo ne potrudi da budeš zadovoljna kao žena. Mislim da je sebičan. Prosto mu je seks postao dosadan i briga ga za tvoje želje.
Bajadera20
(tehnicar)
23. januar 2022. u 05.57
Vesnockaja-- totalno sam istog mišljenja.. jednostavno mu je sex postao dosadan ili šta već. On mene voli ali je jako zadovoljan samo da sam ja tu,, kuvam, brinem o svemu i to je to.. Mene jako nervira jer sam ja sa njim pricala o tome i o svojim potrebama kao žena i da ovo nema smisla i da me jako vrijedja sto on mene više ne dotice kao ženu nego kao majku.. ako napravim dobar rucakk. on mene ljubi ali njegova na mom tijelu..no.

Ja zaista ne izgledam loše i to nije nešto sto ga može odvuci od mene ali mislim da me imao dugo i jednostavno prestala u njemu ta potreba a u meni nazalost nije :(
salekosmajac
08. april 2022. u 19.13
Da li je proradio? Da li ste se konacno iseksali? Ovo prvi put čujem da muskarac neće a da žena izgleda ok
Bajadera20
(tehnicar)
24. april 2022. u 09.46
E pa Sale nismo se iskresali nazalost... Svast u zivotu se prvi put cuje i dogodi pa ono uvjek kažemo... e pa sto bas meni ali dobro nek nije ništa gore. Ovo se polagano može rijesiti pa kako tako :)
niger
21. septembar 2022. u 06.51
Potrazi ADRENALIN.

Može na daljinu prvo da te obuzme pa na blizinu.

Nekog dovoljno pereverznog i dovoljno inteligentnog da te prodrma.

Ne kukaj. Normalno je u braku poslije 30 godina da ste brat i sestra.

Pojasnicu ako šta treba.

Posebno sto volim Bajedere.

niger
28. septembar 2022. u 06.45
Jel dolazi ova BAjadera vise? Steta. Taman se pojavi neko sa odgovorima a nje nema..
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Necklaces?
.