Diskusije : Švajcarska

 Komentar
Unosenje deviza u Srbiju!
CH
21. april 2013. u 08.12
Po Zakonu po osobi može svako da unese u Srbiju bez da prijavljuje na carini do 10.000 evra.
Sve preko toga ako unosite a ne prijavite, otimaju na carini...
I još vas kazne...
Zato vodite racuna i nadjite nacina kako i koliko deviza da unesete u Srbiju!
Mozete da saljete iz banke u banku u Srbiju ali tu vas ceka drugi problem: kad se obratite banci u Srbiji koja nema saltera za devizne stedise a cekate po devedeset minuta da bi stigli do bilo kog saltera oni će da vam kažu: nemamo sad deviza, dodjite za sedam dana!

Dakle, kako god okrenete naicicete na trnovito cekanje na svim salterima u Srbiji..
Ako naprimer odlucite da na Carini prijavite naprimer 50.000evra ili franaka - dobicete priznanicu ali će oni u sobi u kojoj to prijavljujete a u kojoj tad sedi bar još pet cinovnika na glas će da popunjavaju vase ime i prezime i vas iznos deviza i vasu adresu u Srbiji..
Pa izvolite- ... Ako se odlucite i na taj korak neka vas na izlazu iz zgrade ceka bar pet nabildovanih rodjaka, jer se nikad nezna...
NIKO BAS NIKO NE POSTAVLJA PITANJE, ZASTO NASI LJUDI KOJI NOSE NOVAC SA SOBOM NE RADO PRIJAVLJUJU NA CARINI NA ULAZU U SRBIJU!
Eto dajte bar vi svoj odgovor!
Honore-de-Balzak
21. april 2013. u 13.07
rešenje je dakle jasno kao dan...

ko ulazi u srbadiju naka povede bakutanera starosti između 70 leta i prividne smrti i metne joj stos evrica, zelembaca ili frankona u gacarone..

ako carinici budu staru pretresli do gole koze i ne budu se jezili na bakinu cupavicu, onda si bas imao peh...

srećno...
spar
22. april 2013. u 03.25
Pa naravno - oduzimaju teško zaradjeni novac od Dijaspore bez kog bi država Srbija davno bankrotirala jer je to jedini priliv deviza u Srbiju.
Koliko ima državnih lopova koji dzakovima unose i iznose devize iz Srbije, oni i ne vide carinika na ulazu kako bi to prijavili.
A što se tiče banaka u Srbiji, nisu to vise banke to su sabirni centri za sirotinju koja uzima Kredit i po deset hiljada dinara, samo da bi preziveli.. I nije cudo sto morate da bi stigli do bilo kog saltera cekate i do dva sata!
Ni jedna banka u Srbiji nema odvojenog saltera za devize, nego cekate na red da bi cinovnica koja ne ume da kuca na komp pa zato popunjava desetak racuna i tako u nedogled!
A država Srbija - vise od deset godina samo prica o Evropskoj Uniji koja je neće i o Kosovu kog ga ta ista Unija otima a narod kao ovce samo bleji i ceka da im neko podari neki dinar u izvrnute sesire..
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Keychain ?
.