Classifieds : Sve ostalo

Napiši novi oglas | Promeni svoj oglas

Labradoodle-labradudl (labrador + pudla)

Velika slika Labradoodle mužjaci i ženke, u pitanju je rasa nastala selektovanim uzgojem čistokrvnih labardor retrivera i toy pudle.
Labradoodle postoji skoro 50 godina, nastao kao pronalaženje rešenja usled potrebe za obučenim psom slepe osobe, koja je pritom bila alergična na pseću dlaku, u cilju omogućavanja genetski najperspektivnije rase za obuku (labrador retrivera) u kombinaciji sa hyperalergenic rasom (pudlom).
Rasa je poprimila bolje odlike predstavnika obe izvorne rase a to su:
1. Dlaku pudle gde je intenzitet linjanja minimalan ili ga nema uopšte. 2. Ljudi alergični na dlaku pasa u većini slučajeva nemaju problem sa ovom konkretno dlakom (hyperalergenic). 3. Izuzetan stepen obučenosti nakon kratkotrajnog rada sa istim zahvaljujući genetici labrador retrivera.
Profesionalnim odgojem se bavimo 44 godine i članovi smo svetske kinološke federacije, našeg i nekoliko evropskih kinoloških saveza, kinološkog kluba Švedske kao i mnogih drugih (dokumentacija moguća na uvid prilikom preuzimanja).
Roditelji pasa su izložbeni šampionski primerci u svojim rasama, izdvojeni vrlo detaljnim genetskim predispozicijama sa 0% inbreed-inga.
Štenad su redovno čišćena od parazita i vakcinisana starosti 10 nedelja spremna su za put u novi dom uz odgovarajuću dokumentaciju.
Kupovinom šteneta kod nas dobijate:
- Zdravo vakcinisano štene očisćeno od parazita;
- Uputstvo za pravilan odgoj šteneta; - Veterinarski pasoš sa overenim datumima vakcinacije i čipovanja; - Mogucnost DNK provere roditelja pasa, kao i svaki drugi vid provere;
- 24/7 konsultacije
- Mogućnost dostave do Vašeg doma bilo gde u svetu
- Priprema dokumentacije za inostranstvo.
Kontakt : +381631309992 (Viber, WhatsApp, sms, poziv, videopoziv)
Dušan
Beograd
Cena dogovor/pozvatiOpšti podaci
Autor oglasa gordanaz
Imejl Kontaktiraj autora

Detalji oglasa
ID oglasa 437218
Brojač čitanja ovog oglasa  117
Oglas ističe 01.08.2024.
Kreiran 23.04.2024.


Ostali oglasi iz ove kategorije  Drugi oglasi istog autora  Kontaktiraj autora  Pošalji prijatelju


.