Classifieds : Sve ostalo

Napiši novi oglas | Promeni svoj oglas

Dihtovanje vrata prozora Beograd

Velika slika DIHTOVANJE VRATA PROZORA Beograd

011/2163859 ; 063/7757937

Profesionalno dihtovanje dok god stolarija traje!Dihtovanje vrata  i prozora specijalnim aluminijumskim lajsnama, omogućuje mir, toplotu, spokoj…Alu lajsna zatvara zazore i preko 2 cm. Jedini način da se spreči prodor vazduha, vode, prašine i buke. Učvršćuje stolariju, da nikada vise da nedođe do izvitoperenja i krivljenja.

Rešite se bezpotrepnog smeća: guma, sunđera, traka na prozorima i vratima kojima se ništa ne postiže već samo zatvara veći zazor.Dihtovanje po sistemu “uradi sam” može da nanese više štete, prepustite posa profesionalcima sa 25 godina iskustva.

Moguće je i dihtovanje stolarije stare jedan vek i eliminisanje zazora većih od par centimetara.Između ostalog, radili smo dihtovanje prozora i vrata ustanova pod zaštitom države, staračkih domova i zavoda, ugostiteljskih objekata…Takodje radimo  stolarske radove, popravku i ampasovanje stolarije kao i popravku mehanizama za prozore, menjamo trule štokove, stranice, okapnice…Većina bi bacila drveni prozor i stavila novi od novog materijala čija postojanost nije ni deseti deo starog prozora.

Pored dihtovanja stolarije i popravke starih prozora i pragova čime se uglavnom sprečava ulazak hladnoće u stan radimo i postavku novih komarnika kako bismo Vam omogućili bezbrižan boravak u toku letnjih meseci i sprečili ulazak komaraca i ostalih insekata.Minimalnim ulaganjem dobijate maksimalno!Vise o nama sve informacije : 011/2163859 ; 063/7757937

Opšti podaci
Autor oglasa dir.wienna
Imejl Kontaktiraj autora

Detalji oglasa
ID oglasa 430072
Brojač čitanja ovog oglasa  196
Oglas ističe 16.11.2022.
Kreiran 08.08.2022.


Ostali oglasi iz ove kategorije  Drugi oglasi istog autora  Kontaktiraj autora  Pošalji prijatelju


.