Classifieds : Sve ostalo

Napiši novi oglas | Promeni svoj oglas

Pansion za pse cukarica

Velika slika ODGAJIVACNICA CANE CORSO I AMERICKA AKITA

DOG ACADEMY je jedinstveni trening centar za dresuru pasa u kome Vaš ljubimac može da savlada različite veštine i nauči se lepom ponašanju, nezavisno od uzrasta i rase. Pored toga, u okviru naše akademije nalazi se salon za sređivanje i pripremu pasa za izložbe, kao i pansion za smeštaj i čuvanje različitih kućnih ljubimaca, onda kada Vi niste u mogućnosti da im posvetite pažnju.

Ljubav vlasnika prema svom ljubimcu je neizmerna, ali ponekad samo ljubav nije dovoljna kako biste razumeli njegove potrebe i osećanja. Upravo iz tog razloga, DOG ACADEMY nudi pažljivo osmišljene treninge koji će svakom vlasniku pomoći da upotpuni i učvrsti vezu sa svojim ljubimcem.

TRENING CENTAR
Osnova naših treninga se odražava kroz pozitivnu reakciju psa i sastoji se iz više sekcija.
-PAPPY TRENING – Ukoliko je u Vaš dom ušao mali psić, jedna od najvažnijih i najznačajnijih stvari je što pre krenuti sa treninzima i vaspitanjem.

-POSLUŠNOST I SOCIJALIZACIJA – Jedan od najvažnijih treninga za normalan i nesmetan život Vašeg psa u današnjem društvu.

-TRICK TRENING – Ovaj nivo treninga je rezervisan za učenje različitih vrsta trikova i predstavlja korak napred u vaspitanju Vašeg ljubimca.

-ODBRANA I NAPAD –Uz našu pomoć Vaš pas će postati savršen prijatelj i čuvar bez mane.

SHOW HANDLING – IZVOĐENJE I PRIPREMA PASA ZA IZLOŽBE
Ponekad su samo umiljat pogled i privrženost koju Vam svakodnevno pokazuje, dovoljni da budete ponosni na Vašeg četvoronožnog ljubimca. Ako ipak poželite da se Vaš ljubimac oproba na nekoj domaćoj ili međunarodnoj izložbi pasa, DOG ACADEMY pruža Vam maksimalnu pomoć prilikom pripreme kako bi njegova prezentacija bila što uspešnija..
PANSION
Razumljivo je da svaki vlasnik želi najbolje za svog ljubimca i vernog životnog saputnika, posebno kada zbog posla, putovanja, odlaska u inostranstvo ili nekih drugih obaveza, ne može da provede svaki trenutak sa njim. Pansion DOG ACADEMY nudi udoban smeštaj i svu potrebnu negu za različite vrste kućnih ljubimaca: pas, mačka, hrčak, papagaj i sl.
Nema razloga da brinete, jer u našem pansionu Vašeg ljubimca očekuje maksimalan komfor, pažnja i briga kao da je kod svoje kuće: redovna šetnja, pravilna ishrana, dobro društvo i puno ljubavi, češkanja i maženja…, a često i više od uobičajenog. Kako biste lakše podneli razdvojenost od Vašeg ljubimca, gde god da se nalazite možete uvek biti u kontaktu sa nama posredstvom društvenih mreža, da kroz komunikaciju, po koju sliku ili video klip, budete sigurni da Vaš ljubimac uživa.

Za sve informacije : 063/8381560

Opšti podaci
Autor oglasa dir.wienna
Imejl Kontaktiraj autora

Detalji oglasa
ID oglasa 427845
Brojač čitanja ovog oglasa  97
Oglas ističe 15.06.2022.
Kreiran 07.03.2022.


Ostali oglasi iz ove kategorije  Drugi oglasi istog autora  Kontaktiraj autora  Pošalji prijatelju


.