Classifieds : Sve ostalo

Napiši novi oglas | Promeni svoj oglas

Vocne sadnice i lozni kalemovi

Velika slika VOCNE SADNICE I LOZNI KALEMOVI
S. R., , Agro Dživrić,, je osnovana 2006. godine, na dobro utemeljenom porodičnom biznisu, koji datira jos od 1934. godine, kada u Srbiji počinje kalemarska proizvodnja vinove loze.

Mi nismo trgovačka firma, već proizvođači sa sopstvenim matičnim zasadima, kako podloga, tako i plemki, o čemu svedoče brojni sertifikati izdati od strane ministarstva poljoprivrede, kao i nas fito-broj koji je garant da smo proizvođači a ne trgovci.

Naša firma ima registrovana prodajna mesta širom Srbije, i to : Jagodina, Zaječar, Mladenovac, Boleč, Pančevo, i Sremska Mitrovica.
Saradnja sa nama Vam garantuje potpuni uspeh, jer pored zdravog i kvalitetnog sadnog materijala, kod nas vam je dostupna stručna saradnja u punom obimu. Nas sadni materijal možete preuzeti kod nas na placu u Konjuhu, putem brze pošte, a postoji i mogućnost lične dostave.
Po vašoj želji obavljamo sadnju i stručno rukovođenje celog projekta.
Dugogodišnje iskustvo i struka vam garantuju da je saradnja sa nama-pun pogodak.
Danas, , Agro Dživrić,, proizvodi 30.000 komada loznih kalemova više sorti, kao i 70.000 voćnih sadnica svih vrsta sa odličnim sortimentom. U ponudi su još i sadnice aronije, kupine, maline, ribizle i ogrozda.

Za sve informacije : 065/8068602, 0637119332

Opšti podaci
Autor oglasa dir.wienna
Imejl Kontaktiraj autora

Detalji oglasa
ID oglasa 425360
Brojač čitanja ovog oglasa  42
Oglas ističe 29.12.2021.
Kreiran 20.09.2021.


Ostali oglasi iz ove kategorije  Drugi oglasi istog autora  Kontaktiraj autora  Pošalji prijatelju


.