Forums : Nemačka

 Comment
Tražimo izgubljenog prijatelja
bozon
(El.Ing)
2016-03-22 12:38 PM
Poštovani/a

Obraćamo vam se ovim putem za pomoć u pronalaženju i kontaktiranju Rifeta Mehića.
Po nekim informacijama ,trenutno se nalazi u Minhenu ili okolini.

Naime Rifet je u Beču izveo prevaru i oštetio fime Baumeister Nakićević i KNS elektro.

Imali smo posla sa vrlo nekorektnim čovekom i bez obzira što smo mu pružili svaku vrstu poslovne, prijateljske čak i bratske pomoći, odužio nam se na najgori mogući način.

Ovde u Beču je izbačen sa svakog posla gde je radio, po svim kafanama je ostavio dugove iza sebe i prevario more radnika koji su dolazili da rade za njega. Firmu KNS elektro, preko koje je radio instalaterske radove je oštetio za porez koji nije platio za pare koje je uzeo za radove, takođe nikad nije dao pare, za koje je ponovo kupovao materijal za štetu i loš posao koju je napravio. Na konto firme je uzimao materijal koji nije platio i ostavio dugove da se izmire. Vožen je više od 3 meseca samo zbog njegovog posla sa svojim autom bez jednog eura. sve ukupno šteta je oko 10.000 eura.
Radnici koji su radili za njega nisu isplaćeni ni za jedan ceo mesec, radili su za njega oko 5-6 meseci, kad su ga oni napustili dovukao je ljude iz Bosne i juga Srbije i njih nije dinara platio. Sve ljude je isplatila Firma Nakićević, mada je Rifetu već platila. Posle toga je dovlačio decu od 18 godina da rade za njega i njih nije platio, njih 3. Njih 4. su zbog njega bili izbačeni iz smeštaja na ulicu jer im nije platio stan po dogovoru. Na kraju je i on izbačen.
Kad smo videli kakav je čovek i majstor, obavili smo jedan razgovor sa njim i dali mu ponovo šansu po 15. put da se dotera u red i postane čovek. Zakuneo se u decu i u Alaha, da će se uozbiljiti i početi ozbiljno da radi i ispuniti svoje dogovorene obaveze.
Da bi mu se pomoglo i pružila ruku prijateljstva-firma Nakićević mu je iznajmila stan, dala depozit da ne bio na ulici i dao para da ima šta da pojede i obuče jer je bio isti kao klošar i tako i smrdeo.
Zauzvrat je sve živo na gradilištima nabudžio i upropastio i na kraju pobegao. Stan nije platio ni jedan mesec a bio je 3 meseca u njemu. Pobegao je a nije ni ključ ostavio. Falsifikovao je zajedno sa Dejanom Krstevim uplatnicu iz banke da bi ostavio sebi pare.
Sve instalacije na objektima su pogrešno urađene i sve procurile. Sve je ponovo rađeno ali sve, ni jedna pozicija nije valjala jer je curila ili pogrešno postavljena. Do sada je firma Nakićević posle njegovog rada ponovo platila popravke i ponovo kupila materijal za nekih 35 000 hiljada eura.
Takođe je pokrao i par drugih izvođača jer im je uzeo mašine i nikad nije vratio, jer ih je prodao ili morao dati bud zašto da plati ljudima koji su dolazili da mu pomognu.
Kontaktirali smo mu najstariju ćerku da bi joj ocu ponovo dali šansu da radi i POŠTENO zarađuje pare, trebao je samo da nazove i da napravi dogovor, kako da se sve što je upropastio sanira.
Njemu je teško da to uradi nego je kao poslednja džukela naterao najstariju ćerku ( nadam se ) da laže za njega i da priča da je u zatvoru. Mada je naknadno bio viđen u Beču i na mreži a zvanično je u zatvoru. Po Minhenu i dalje vara i sad radi neki objekat, koji će isto tako kvalitetno uraditi kao i sve do sada. Pije po našim kafanama i pravi se lud.

U Teočaku se zadužio preko 30.000 eura pod kamatu,a letos je razbio čoveku auto i pobegao. U Teočak ne sme ni da dođe, nego spava u hotelu u Bijeljini. Pre par godina je tu u Minhenu napravio more prevara, uzimajući avans za radove koje nije izveo i loše izveo radove, jer nema pojma o životu a ne o poslu.
Inače za decu u koju se kune i baksuzira ih, mnogo se brine jer kad je blizankinja polomila vilicu, nije ni planirao da pošalje pare. Pare su mu skupili radnici od ono malo jada što su dobili i dali da pošalje detetu a on je iste pare popio sa nekom rumunkom u njenoj kafani.
Stoga vas molim još jednom da ako imate kontakt sa Rifetom da nam omogućite komunikaciju i date broj telefona, da mu se da još jedna šansa da reši sve probleme koje je napravio. U suprotnom se pušta krivična prijava za prevaru, lažno predstavljanje, fasifikat , krađu i preprodaju falsifikovanih Bugarskih pasoša. Naravno ima i pratećih saradnika koji ga prikrivaju u produženom delovanju u svojim prevarama, laganjem i davanjem lažnih informacija. Nadam se da se prepoznaje ko je u pitanju i da takođe može da snosi zakonske posledice.

Unapred zahvaljujemo,

Milan Mišković Jasmin Nakičević
windy-chicago
(windy-chicago)
2016-03-24 09:39 AM
Bozon...odavno nisam procitao ovako bezvezne i glupe recenice,pisane zbrda, zdola,bez ikakvog smisla i razumevanja. Da li si ti zavrsio i osnovnu skolu, ili samo vecernju. Ako si tako pametan kao tvoj sastav, nije ni cudo sto si prevaren.
 Comment Remember this topic!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.