Forums : Knin

 Comment
Opet napadaju domicilno stanovnistvo u Kninu
spiro_r
(instruktor)
2009-07-14 03:57 PM
Policija pucnjevima prekinula brutalni napad na srpskog povratnika

Napadnuti Radovan Rašković

Kninski policajci u subotu su nešto iza dva sata u noći pucnjevima iz vatrenog oružja u zrak prekinuli stravičan, brutalan i nezapamćen rušilački pohod skupnine razularenih i pijanih mladih Kninjana tijekom noćnog prepada, upada u kuću, razbijanja i potom premlaćivanja 52-godišnjeg srpskog povratnika Radovana Raškovića u istoimenom zaseoku nadomak Knina.
Ničim izazvani, mladići su u krajnje alkoholiziranom stanju iznenada banuli u neosvijetljenoj ulici pred kuću Rraškovića. Započeli su vikom, galamom, vrijeđanjem na nacionalnoj osnovi,nakon čega su rukama porazbijali ulazna vrata staklenog trijema, potomu ulazna vrata od kuće, nakon čega su nahrupli u dnevni boravak.
U trenutku kamenovanja kuće, prozora i trijema sa više strana, Radovan Rašković je u mraku pozvao policiju upomoć, nakon čega je pritiskom tijela pokušao spriječiti napadače da uđu u kuću.
Nije uspio, te su ga potom u dnevnom boravku dohvatili 19-godišnji napadači Mirko T. i Danijel Č. stanovnici Knina doseljeni iz Zenice i Nove Gradiške.
Otpočeli su bjesomučnim batinanjem i rušenjem namještaja, pri čemu se Radovan nekako uspio povući i zaključati u kupatilo. U tom trenutku pred kuću s došla četiri policajca., nakon čega su se licem u lice u mraku susreli sa napadačima koji su željeli pobjeći.
Pravilna, ali i nadasve riskantna procjena policajaca koji tog trenutka u mraku nisu mogli znati jesu li napadači naoružani, urodila je plodom povicima da stanu, te potom pucanjem u zrak, nakon čega je obavljeno hvatanje i privođenje.
Privedeni su u postaju gdje im je pružena liječnička pomoć uslijed posjekotina od razbijanja stakla. Zadržani su na daljnjoj krim obradi koja je u tijeku, te se vrlo vjerojatno očekuje njihovo privođenje u Istražni centar Šibenik zbog kaznenih djela po više osnova,sve u kontekstu kaznenog djela Zločin iz mržnje.

[img]http://img338.imageshack.us/img338/6038/clipimage001.jpg[/img]
istinaipravda
(ljubiteljistineslobode)
2009-07-17 09:53 PM
 Comment Remember this topic!

Looking for Tassel Necklaces?
.