Forums : Toronto

 Comment
Serbian Toronto TV
CTEBA
(penzioner)
2017-06-03 07:10 PM
Serbian Toronto TV, после дуго времена опет данас налетих на програм на OMNIH.
Програм почиње, спикерка на течном Српском, најављује програм.
Почиње са музичком делом, појављује се певачица, на течном енглеском најављује да је она професор Шпанског и д аће отпевати неку песму на Шпанском.
Гитариста свира она пева, није лоше али ни нешто Бог зна шта, на сваком шпанском програму има много бољег певања на шпанском.
Рекламе ко и сваке дуге, ех, ез њих се не може, сад долази део о часопису који је спонсор овог програма, излази пар пута годишње на 400 страна.
Пре бих рекао да је књига, али нек буде часопис.
Опет рекламе, па део о разним уметничким делима, књижевност и гурање истих, купите...
Опет о часопису, па о сликама уметника господина Бојовић, онда нам он објашњава шта и као и зашто ради,
Сад шта му треба да нам објасни да није српски националиста, јер живи на овој планети, бла, бла, бла,...
Опет рекламе.
Сад опет нека песма на шпанском,
Аплауз позваних гостију и крај.
Ето, изгубих пола сата гледајући Serbian Toronto TV, где не видех ништа о нама, о Торону, о нама у Торонту или Јужном Онтарију.
Мада позитивно је да кад их слићам бар их разумем, говоре чист Српски, а не као кад гледам неки ТВ програм из Србије где је едукација, и милион других искривљених страних речи.
Проблем је да не видех ништа што би ме заинтересоало да пратим програм да бих знао шта се дешава код нас Срба у Торонту и Јућном Онтарију.
Добијам утисак да је циљ програма, плати нам, поставићемо те н апрограм па се рекламирај, купите моје слике или шта већ.
Не видим зашто би ико од нас Срба губио време да гледа овај програм.
dzomo
2017-09-26 06:30 AM
Program koji se prikazuje je veoma neinteresantan i neinformativan, što se tiče nas iz Toronta i provincije Ontario!Prilozi su dugački, zamarajući a voditeljka troši dragoceno vreme govoreći veoma sporo i otužno! Očigledno je da emisiju pripremaju amateri i ljudi bez ikakvog znanja i talenta za televizijsko emitovanje i novinarstvo! Zašto ne pogledaju kako to rade drugi? Brzo,efikasno, informativno i zabavno! Neki kažu da je bolje išta nego ništa!? Dobro, delimično se saglašavam da je tako ali, mora biti mnogo, mnogo bolje!
 Comment Remember this topic!

Looking for PomPom Keychains?
.