Forums : Veb dizajn

 Comment
Internet TV
GOSPODARMUNJA
(PI)
2015-12-28 09:38 PM
Treba mi pomoć oko postavke internet TV.
Program terba da ide uzivo nekoliko puta mesecno i radimo ga ne srpskom i engleskom.Intervjuisemo TESLA ENTUZIASTE iz vise oblasti;Tehnologija,zivota NT,duhovnost,nove tehnologije itd ,a TESLIN NAROD nasi zemljaci po svetu,a i prijatelji našeg naroda.
Za sada je najlakse da koristimo webinar i da postavljamo na you tube,a potom na nas web TeslaTalk.TV dok ne uzmemo neki drugi program.
Google for non profit ima mnog raznh programa i vecini imamao pristup besplatno,a sto je najvaznije onda nas Google i reklamira.
https://www.youtube.com/user/googlefornonprofits
Pored izrade web stranice Izbor opreme i postavka studija je tema;
Da bi napravili u isto vreme mogućnost intervujua sa vise osoba i mogućnost da 999 osoba sve to može da prati u isto vreme i postavlja pitanja voditelju/ki webina program je sasvim dovoljan za sada.
Mozete probati sistem 30 dana besplatno ;http://www.gotomeeting.com/webinar
Naravno uvek unapred može da se snimi neki deo koji će biti tema ili da se izvuce iz postojeceg materijala, masa materijala su snimili već

Molim Vas da se ukljucite i naravno predlozite i druge koji bi mogli biti od koristi.Predvidjeno je da spremimo program za otavranje 9/10 juli, a do tada je ostalo mnogo posla.

Pozdrav GM mozete se javiti na [email protected]
redorange
2016-10-12 05:48 PM
super, isprobacu a onaj vas tesla tablet možda.
 Comment Remember this topic!

Looking for Tassel Earrings?
.