Forums : Računari i Internet

 Comment
Problem sa programom da ili ne?
krele
(neradnik)
2016-09-01 01:21 AM
Desava se sledeće ,i ako mis radi kada pritisnem neki program na ikonicu ,program se otvori i misem može preko ekrana ali ništa na programu ne može da se pokrene.Nekada i kad se otvori neki program i jedno vreme se radi sa istim onda se program zamrzne misem može da se klikce bilo gde ali ništa na programu se ne aktivira.
Nema veze da li su igrice (karte) ili se otvori google ili bilo šta drugo jednostavno programi ne dobijaju informaciju od misa i ako mis radi na ekranu.Virus nije .
Da i sledeće je ako idem na task manager i zatvorim taj program ,opet sve radi ali posle se opet desi da se program „zamrzne” mis radi ali program ne.Onda opet task manager zatvaraj program itd.
Ako neko poznaje problem ,svi saveti su dobrodosli.
Hvala.
nacht_und_nebel
(ilegalac)
2016-09-01 06:11 AM
Pogledaj u task menadžeru koliko ti je zauzeće procesora i memorije. Takođe u startup folderu ukini pokretanje nepotrebnih programa. I naravno, proveri tempetaturu procesora.
krele
(neradnik)
2016-09-01 10:01 AM
Imam it bajt hard drive i 4 gig ram.
Nemam nikakve ekstra programe instalirane .
cnct56
(progr.)
2016-09-03 06:55 AM
usisivac u ruke i otvori pa usisaj sve sa ventilatora pa javi ide li bolje
krele
(neradnik)
2016-09-04 11:06 PM
usisaosve imam dva ventilatora,isto se ponasa.ili ne ponasa se kako je vaspitan.
i ako je upaljen(ukljucen)i niko ništa ne radi na kompu , kada se otvori google ili bilo koji program jednostavno program ne odgovara na komande misa,sto po mom laickom mišljenju izgleda da hardware ili fizika radi ali software ili mozak ne prima komande .gde je spojka?
ni reboot ne pomaze .
možda sam program je poceo da zastajkuje.
 Comment Remember this topic!

Looking for Tassel Earrings?
.