Forums : Lov i ribolov

 Comment
Uzas!
cosm0politan
2011-01-20 01:11 PM
Ne znam gde bih postavila ovu temu, te mi se ovaj „potforum” učinio najprikladnijim.

http://www3.serbiancafe.com/lat/vesti/8/82967/u-ponudi-americkog-restorana-takos-sa-lavljim-mesom.ht ml

Dakle, da li je moguće da ljudsko zverstvo ide toliko daleko? Jasno je meni da mora da se lovi radi balansa, ali zar je neophodno ubijati lavove????????

Zgrozena sam ovom vescu, i cinjenicom da postoje ljudi koji uopste i žele da probaju ovako nešto.
C_A_B_O
2011-01-20 07:40 PM
Ne treba suditi napamet.Sasvim se dobro sjecam ocevih prica o gulasu spravljenom od macke tokom 1943će jer italijanski vojnici nisu bili tretirani ravni oficirima pa su jeli sve da zadovolje potrebu za svjezim mesom navodno da je macka „jestiva” u juznoj Italiji. Nekome je supa od kornjace izvrsna a neko ni ne pomišlja da probe.
Kako je sve danas NAOPAKO lako je moguće zaglaviti u zatvor pripremajuci „ naj boljeg covEEkovog” prijatelja Snoopija a' samo pedesetak godina ranije sirom istocne azije to se smatrala delikatesa.
Medvjedje sape ( ne kolaci) ali i meso razlicitih vrsta kitovanije nepoznata delikatesa pa ZASTO se nebi nudilo i meso lava za one koji mogu da sebi priuste.
Kako je tigova sve manje zarad besomucnog krivolova i lovokradje nije bas jasno zašto se dize vika oko lavova...kad je jedna Ciitah gotovo NESTALA sa zemaljske kugle.
Ukoliko je lovina propisno olovljena ( postujuci brojnost i zasticene vrste) nema razloga za paniku.
sljivic
2011-01-27 11:24 PM
Lavlja glavusa ala Metro-Goldwyn-Mayer Inc., pa zaporci na Gojkov način, pa jetrica od lavice, pa malo lavce u svojim crevcima na raznju, ih brate, mrtva bi ih usta jela. NAravno jede se sa somunima od Baobaba...„p__”
 Comment Remember this topic!

Looking for PomPom Keychains?
.