Forums : Košarka

 Comment
Michel de Nostredame
Tubby
2019-05-30 07:54 PM
podjem danas do grada da kupim 4 buksne za mene, ženu i decu i levo desno naletim na starog ortaka iz kraja Mikela de Nostradame poznatijeg kao Nostradamus. tu izmenjamo par uobicajenih plezentarija u stilu, 'de si, sh’a ima novo brate, ye8es li nešto … pitao me za nebojshu 4, kenija, milancheta. kažem, ma ne ne vidjam brate nikog nego ja tebe nešto da pitam. kažem … ko će da pobedi u seriji između dinosaurusa i ratnika? on poceo nešto da se vadi, kao nije dobro spavao, celu noc ga boleo stomak. kažem, ma mani me sa tom prichom … ajde brate cvrkuchi da ne poludim. kad je video da sa mnom nema zezanja kaže … DINOSAURUSI u 7 i da će kljucni igrac biti Mark Gasol. tu se onda izljubimo i napravimo aranzman da se vidimo posle ove serije da popijemo po kapucino u lokalnom kafichu.
nebojsa4
2019-05-31 10:40 AM
Hvala na čestitke, zelje I pozdravi :)
Za nba bi bilo bolje da Raptorsi pobjede, statistika kaže da tim koji dobije prvu u finalu pobjedjuje oko 70%. Navijam za domaće.
Da podjelim novost sa tobom, necak iz Bijeljine je dobio skolarinu na fakultetu u Montrealu. Iz Radnika Bn preko Montreala do nba haha.
Pitanje za tebe: kako se najbolji frencajz, San Antonio, nije mogao dogovoriti sa Lenardom? To mi mikad neće biti jasno.
Pozz svima navedenim osim jednoj osobi haha
Tubby
2019-05-31 07:34 PM
ne znam brate majke mi … meni ti „trejdovi” nikada nisu bili jasni. kao ja ti danas dam igrača a ti meni dodjes 54 „pik” ali 2032. meni je de rozen bio bolji igrac od lenarda … e sad kako je GM reptorsa „osetio” lenarda nemam pojma.
znaš šta, ništa nam drugo ne preostaje nego da sacekamo Milancheta … jer on je munja. ja sam se namuchuio i sa osnovnom skolom a Milanche je bio primljen chak u gimanaziju. dobro nije je nikad zavrsio ALI biti primljen, pa malo li je brate. kad smo se poslednji put čuli kazao mi je da chak zna da koristi i lenjir i shestar i uglomer … ma PRAVI intelektualni gorostas.

*** što se tiche rodjaka ... alal vera olivera i nek je samo ziv i zdrav.
milanche
2019-06-02 07:27 PM
Čitajte me na sledećoj temi povodom ovoga.
 Comment Remember this topic!

Looking for Unicorn Gifts?
.