Forums : Muzika

 Comment
Eto i to se desava
mind
2014-12-10 02:49 PM
Folk pevačica Seka Aleksić na svom blogu je opisala nesvakidašnji doživljaj s graničnog prelaza na kojem se njen kolega iz Hrvatske našao u vrlo neugodnoj situaciji.



Prema njenim rečima slavni hrvatski pevač „koji nosom para oblake” i koji se pravio da je ne prepoznaje, na frankfurtskom aerodromu je iz nekog razloga zamoljen da otvori torbu. Pevač je na to napravio scenu.

- Vikao je na svim meni poznatim i nepoznatim jezicima. Besno je otvorio torbu, a kad tamo... Stvarno, sramota me njegove sramote. Seksualno pomagalo. Ispalo je iz torbe pred carinicima koji su se grohotom nasmejali. Kolega je pocrveneo i oborio pogled. Pravdao se da nije njegovo, da pripada njegovoj devojci, jedva je uspeo da sastaviti rečenicu. Pokupio je svoje krpice i nestao - napisala je Seka Aleksić i dodala da se smejala „kao luda”.

Seka nije otkrila kad se odigrala ova scena, niti je napisala dodatne detalje iz kojih bi se moglo zaključiti o kome je reč.
http://www.novosti.rs/vesti/scena.147.html:523711-Seka-Aleksic-Slavni-hrvatski-pevac-nosom-para-oblake-a-u-... onasli-seksi-igracku
 Comment Remember this topic!

Looking for PomPom Keychains?
.